FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 18:04

Mehidic koliki god da je traktorista, momak ima muda i sposobnost da nesto napravi samoinicijativno, dok Haurdic ako ne dobije loptu na tacni, nece nista ni napravit' :roll: ne bi on meni bio ispred Mehidica, nema sanse

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 19 mar 2016, 18:04

GazijaKalesija je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:nije umor kriv sto su bili nesposobni zabit' gol, da su iskoristili sto su imali, niko o umoru ne bi pricao

Veseli katastrofalan, Ahmetovic nista manje, Husref i Haurdic, izgleda da mu dudla, nemam drugo objasnjenje
Kako bolan Ahmetović katastrofalan kad je gotovo svaki duel dobio, pretrpio mnoštvo prekršaja ( mnogi oko 25m od gola, gdje je Zeba trebao ubacivati a ne dodavati), namjestio zicer Krpiću itd. itd.
Slazem se Ahmet i Efendic danas predobri Krpic ono mora dat namjestis mu sve on profuli zicer,Haurdica nigdje nema i to ne samo danas od kako je dosao taj je zalutao u Slobodu a i Veseli los skroz i malo je reci da je los bio,Zeba 2,3 puta im dodaje lopte profule loptu citavu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 mar 2016, 18:06

Ako treba ikakvu pouku izvuci iz utakmice to je da cuvamo Sarica od glupih kartona i benchujemo Haurdica..
Mada smo igrali protiv jake ekipe pa ne treba padati u ocaj, ali bi remi bio dobar za nas da malo ne pada atmosfera.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 18:08

tuzlak1987 je napisao/la: benchujemo Haurdica..
slika

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 19 mar 2016, 18:11

Oće se večeras slavit u Gusinju, nije mala stvar pobijedit prvoplasirani tim

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2016, 18:16

totalno nezasluzen poraz al jbg....vratit ce nam se negdje...seljo osim suta Bekrica u prvom i gola iz totalno smijesnog odbijanca do punog plijena...ponovo nam je zakazala realizacija i ovoga sam se bojao da ce nas promasaji skupo kostati...bit ce tu jos borbe i moramo se skupit..ko je dobio zute i ko ce pauzirati protiv vrapcicana
p.s.haurdic KRIMINALAN jbt
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 mar 2016, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 19 mar 2016, 18:21

Poraz pa šta,možemo i mi jednu izgubiti.Možda je ovaj poraz došao u pravo vrijeme,šamar da se malo uozbiljimo,stanemo na zemlju a i naši igrači nisu roboti pa da samo napuniš bateriju i on igra kao nov.Umor je to je evidentno uz to bih dodao i šanse koje je njihov golman odbranio (svaka čast) dvije lopte sam 99% vidio u golu i čojk skide.Idemo sljedeću tekmu u Mostar i probati Veležu uzeti tri boda i onda dočekati Mladost DK koja nije nimalo bezazlena ekipa.Ja zadovoljan i sa 0-1 odnosno 1-0 u obje tekme :njanjanja:
Što se tiče manijaka koji su ostali vani,fino vam je rečeno koliko vas može ući odnosno koliko karata imate,šta tu glumite oko organizacije itd. :roll:
Dosta je i naših navijača ostalo na istoku odnosno stajanju tamo gdje su kamere snimale tekmu ;)
Mislim da je logičnije bilo da i onaj tamo sektor bude popunjen navijačima a ne ograđen specijalnom bezveze.Bacio kamen sa batve ili sa sjevera isto ti dođe ali eto to su što bi se reklo naša posla.
I samo da pozdravim manijake iz živinica/lukavca koji su pali u Omegi :lol:

Željo je dobio bitku,ali ne i rat i dalje je -7. :wave:
Solina navija za Slobodu!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 mar 2016, 18:25

.. . mislio sam da nećemo još dugo doživljeti posjetu kao protiv Jedinstva, al ovo je prekucalo. Ne znam kako je u vašem dijelu bilo, al ovo je bilo ludo. Imao sam dojam da je prodato više karata nego što stadion može primiti. Sat vremena prije tekme, već nije bilo mjesta i bilo je puno, a onda, čovjek na čovjeka je bio. Samo što nisu jedni na druge sjedili. Nije neki ugođaj bio, jer su svi bili na nogama i smetali su jedni drugima. Što se tiče tekme, šteta. Bili smo bolji . . . pogotovo u drugom poluvremenu . . .al jednostavno nije ušlo. Vidjelo se da nije bilo svježine u ekipi i da je veliki broj tekmi ostavilo traga na ekipi . . .opet kažem da smo fulali sa prelaznim rokom i sad plaćamo danak tome. Jednostavno nemamo kvalitetnu širinu. Vidjelo se da su neki zalutali, kao Mehidić . . .taj nije trebao ni ulaziti . . .

. . . .morali smo negdje izgubiti bodove i to je danas .. .

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 mar 2016, 18:27

Umorni i tačka. Ono što se profulalo , to je umor i dekoncentracija. Sarić je falio itekako ,tu su nas na sredini dobili i nismo mogli razvit svoju igru . Još smo se izmorili ganjajući se s njima prvo poluvrijeme bez potrebe ,umjesto da stanemo iza lopte i pustimo njih da se besmisleno dodaju na svojoj polovini ,ne bi nam tako gola do sutra dali . Ovako, ganjajući se , ispadali smo i davali im priliku za te polukontre gdje su najopasniji a nama odbrana najtanja ,pogotovo danas .Moro je ovo Husref drugačije taktički postavit , ljudi su nas čitali ko bukvar . Da smo igrali odmorniji , možda bi nam to i prolazilo ali danas nije moglo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2016, 18:29

pohvalio bi posjetu i Fukare...sjajno...sigurno preko 8 000
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 19 mar 2016, 18:34

Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 mar 2016, 18:36

Chinaglia je napisao/la:kako smo vjeciti luzeri, odmah znas sta sljeduje
Hrabra izjava za nekoga sa onakvom frizurom
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 18:36

Suljo20002 je napisao/la:Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...
cisto sumnjam da to ima veze s Husrefom, to sve krece od Zebe, posto on izvode prekide i strasno mi ide na qrac sa tim skracenim kornerima, brzo izvedenim prekidima i slicno

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 19 mar 2016, 18:36

je l' moze neko da mi da misljenje o danasnjem navijanju, a ne utakmici? (da neko jednostavno opise navijanje, dojam itd)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 mar 2016, 18:37

Suljo20002 je napisao/la:Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...
Dosta vala i takve igre, bolje da ne znamo nego da samo iz prekida znamo zabiti, kao nekada
Nad tobom sunce najljepše sja

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 mar 2016, 18:37

Show must go on

Tvrda utakmica vise smo nesretno izgubili falilo je malo srece al valjda nam se osmjehne u narednim kolima... Stadion pun ko sibica malo me je zapad razocarao jer nije bilo tog pritiska na sudije i njihove igrace kao protiv zrinjskog vise je bila neka pozorisna atmosfeta al sta je tu je makar se je fino zaradilo od ulaznica ...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 mar 2016, 18:38

posjeta je za svaku pohvalu :thumbup:
slika
slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 mar 2016, 18:40

ma umor primarni faktor..osjetio se nedostatak svjezine..u momentima kada mi obicno idemo naprijed, a to je kako se kraj meca blizi kraju, sad smo bili u fizickom padu

kako god po desavanjima na terenu mislim da nismo zasluzili poraz, ali Zeljo iz jedne sanse postize gol i onda je odbranio taj rezultat...radi se o ekipi koja je jaka, zna sta hoce, igra na svoje oruzje i taj kontra napad i polukontru..

da je bilo malo srece mogao je rezultat biti i drugaciji, ali idemo dalje, bitno se vratiti nakon ovog poraza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 mar 2016, 18:41

Centaršutevi stvarno karastrofa, svi gađaju prostor , niko ne zna oštro pogodit u glavu, sve neki baloni . Plus davljenje lopte i nepotrebni driblinzi Ahmet danas bar tri lopte čiste tako izgubi .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2016, 18:42

Zrinjski 1-1 Rudar

izgleda da smo ih premirali, fino igraju, al' daj boze da Zrinja izgubi bodove ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.