FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mehidic koliki god da je traktorista, momak ima muda i sposobnost da nesto napravi samoinicijativno, dok Haurdic ako ne dobije loptu na tacni, nece nista ni napravit'
ne bi on meni bio ispred Mehidica, nema sanse

- muhamed121
- Kontakt:
Slazem se Ahmet i Efendic danas predobri Krpic ono mora dat namjestis mu sve on profuli zicer,Haurdica nigdje nema i to ne samo danas od kako je dosao taj je zalutao u Slobodu a i Veseli los skroz i malo je reci da je los bio,Zeba 2,3 puta im dodaje lopte profule loptu citavuGazijaKalesija je napisao/la:Kako bolan Ahmetović katastrofalan kad je gotovo svaki duel dobio, pretrpio mnoštvo prekršaja ( mnogi oko 25m od gola, gdje je Zeba trebao ubacivati a ne dodavati), namjestio zicer Krpiću itd. itd.Chinaglia je napisao/la:nije umor kriv sto su bili nesposobni zabit' gol, da su iskoristili sto su imali, niko o umoru ne bi pricao
Veseli katastrofalan, Ahmetovic nista manje, Husref i Haurdic, izgleda da mu dudla, nemam drugo objasnjenje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako treba ikakvu pouku izvuci iz utakmice to je da cuvamo Sarica od glupih kartona i benchujemo Haurdica..
Mada smo igrali protiv jake ekipe pa ne treba padati u ocaj, ali bi remi bio dobar za nas da malo ne pada atmosfera.
Mada smo igrali protiv jake ekipe pa ne treba padati u ocaj, ali bi remi bio dobar za nas da malo ne pada atmosfera.
tuzlak1987 je napisao/la: benchujemo Haurdica..

Oće se večeras slavit u Gusinju, nije mala stvar pobijedit prvoplasirani tim
-
- Interni moderator
- Kontakt:
totalno nezasluzen poraz al jbg....vratit ce nam se negdje...seljo osim suta Bekrica u prvom i gola iz totalno smijesnog odbijanca do punog plijena...ponovo nam je zakazala realizacija i ovoga sam se bojao da ce nas promasaji skupo kostati...bit ce tu jos borbe i moramo se skupit..ko je dobio zute i ko ce pauzirati protiv vrapcicana
p.s.haurdic KRIMINALAN jbt
p.s.haurdic KRIMINALAN jbt
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 mar 2016, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Poraz pa šta,možemo i mi jednu izgubiti.Možda je ovaj poraz došao u pravo vrijeme,šamar da se malo uozbiljimo,stanemo na zemlju a i naši igrači nisu roboti pa da samo napuniš bateriju i on igra kao nov.Umor je to je evidentno uz to bih dodao i šanse koje je njihov golman odbranio (svaka čast) dvije lopte sam 99% vidio u golu i čojk skide.Idemo sljedeću tekmu u Mostar i probati Veležu uzeti tri boda i onda dočekati Mladost DK koja nije nimalo bezazlena ekipa.Ja zadovoljan i sa 0-1 odnosno 1-0 u obje tekme
Što se tiče manijaka koji su ostali vani,fino vam je rečeno koliko vas može ući odnosno koliko karata imate,šta tu glumite oko organizacije itd.
Dosta je i naših navijača ostalo na istoku odnosno stajanju tamo gdje su kamere snimale tekmu
Mislim da je logičnije bilo da i onaj tamo sektor bude popunjen navijačima a ne ograđen specijalnom bezveze.Bacio kamen sa batve ili sa sjevera isto ti dođe ali eto to su što bi se reklo naša posla.
Željo je dobio bitku,ali ne i rat i dalje je -7.

Što se tiče manijaka koji su ostali vani,fino vam je rečeno koliko vas može ući odnosno koliko karata imate,šta tu glumite oko organizacije itd.

Dosta je i naših navijača ostalo na istoku odnosno stajanju tamo gdje su kamere snimale tekmu

Mislim da je logičnije bilo da i onaj tamo sektor bude popunjen navijačima a ne ograđen specijalnom bezveze.Bacio kamen sa batve ili sa sjevera isto ti dođe ali eto to su što bi se reklo naša posla.
Željo je dobio bitku,ali ne i rat i dalje je -7.

Solina navija za Slobodu!
.. . mislio sam da nećemo još dugo doživljeti posjetu kao protiv Jedinstva, al ovo je prekucalo. Ne znam kako je u vašem dijelu bilo, al ovo je bilo ludo. Imao sam dojam da je prodato više karata nego što stadion može primiti. Sat vremena prije tekme, već nije bilo mjesta i bilo je puno, a onda, čovjek na čovjeka je bio. Samo što nisu jedni na druge sjedili. Nije neki ugođaj bio, jer su svi bili na nogama i smetali su jedni drugima. Što se tiče tekme, šteta. Bili smo bolji . . . pogotovo u drugom poluvremenu . . .al jednostavno nije ušlo. Vidjelo se da nije bilo svježine u ekipi i da je veliki broj tekmi ostavilo traga na ekipi . . .opet kažem da smo fulali sa prelaznim rokom i sad plaćamo danak tome. Jednostavno nemamo kvalitetnu širinu. Vidjelo se da su neki zalutali, kao Mehidić . . .taj nije trebao ni ulaziti . . .
. . . .morali smo negdje izgubiti bodove i to je danas .. .
. . . .morali smo negdje izgubiti bodove i to je danas .. .
-
- Kontakt:
Umorni i tačka. Ono što se profulalo , to je umor i dekoncentracija. Sarić je falio itekako ,tu su nas na sredini dobili i nismo mogli razvit svoju igru . Još smo se izmorili ganjajući se s njima prvo poluvrijeme bez potrebe ,umjesto da stanemo iza lopte i pustimo njih da se besmisleno dodaju na svojoj polovini ,ne bi nam tako gola do sutra dali . Ovako, ganjajući se , ispadali smo i davali im priliku za te polukontre gdje su najopasniji a nama odbrana najtanja ,pogotovo danas .Moro je ovo Husref drugačije taktički postavit , ljudi su nas čitali ko bukvar . Da smo igrali odmorniji , možda bi nam to i prolazilo ali danas nije moglo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pohvalio bi posjetu i Fukare...sjajno...sigurno preko 8 000
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...
Hrabra izjava za nekoga sa onakvom frizuromChinaglia je napisao/la:kako smo vjeciti luzeri, odmah znas sta sljeduje
samo Sloboda
cisto sumnjam da to ima veze s Husrefom, to sve krece od Zebe, posto on izvode prekide i strasno mi ide na qrac sa tim skracenim kornerima, brzo izvedenim prekidima i slicnoSuljo20002 je napisao/la:Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...
je l' moze neko da mi da misljenje o danasnjem navijanju, a ne utakmici? (da neko jednostavno opise navijanje, dojam itd)
Dosta vala i takve igre, bolje da ne znamo nego da samo iz prekida znamo zabiti, kao nekadaSuljo20002 je napisao/la:Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...
Nad tobom sunce najljepše sja
Show must go on
Tvrda utakmica vise smo nesretno izgubili falilo je malo srece al valjda nam se osmjehne u narednim kolima... Stadion pun ko sibica malo me je zapad razocarao jer nije bilo tog pritiska na sudije i njihove igrace kao protiv zrinjskog vise je bila neka pozorisna atmosfeta al sta je tu je makar se je fino zaradilo od ulaznica ...
Tvrda utakmica vise smo nesretno izgubili falilo je malo srece al valjda nam se osmjehne u narednim kolima... Stadion pun ko sibica malo me je zapad razocarao jer nije bilo tog pritiska na sudije i njihove igrace kao protiv zrinjskog vise je bila neka pozorisna atmosfeta al sta je tu je makar se je fino zaradilo od ulaznica ...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
posjeta je za svaku pohvalu

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma umor primarni faktor..osjetio se nedostatak svjezine..u momentima kada mi obicno idemo naprijed, a to je kako se kraj meca blizi kraju, sad smo bili u fizickom padu
kako god po desavanjima na terenu mislim da nismo zasluzili poraz, ali Zeljo iz jedne sanse postize gol i onda je odbranio taj rezultat...radi se o ekipi koja je jaka, zna sta hoce, igra na svoje oruzje i taj kontra napad i polukontru..
da je bilo malo srece mogao je rezultat biti i drugaciji, ali idemo dalje, bitno se vratiti nakon ovog poraza
kako god po desavanjima na terenu mislim da nismo zasluzili poraz, ali Zeljo iz jedne sanse postize gol i onda je odbranio taj rezultat...radi se o ekipi koja je jaka, zna sta hoce, igra na svoje oruzje i taj kontra napad i polukontru..
da je bilo malo srece mogao je rezultat biti i drugaciji, ali idemo dalje, bitno se vratiti nakon ovog poraza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Centaršutevi stvarno karastrofa, svi gađaju prostor , niko ne zna oštro pogodit u glavu, sve neki baloni . Plus davljenje lopte i nepotrebni driblinzi Ahmet danas bar tri lopte čiste tako izgubi .Suljo20002 je napisao/la:Ja bih samo rekao da kod Husrefa ima godina dana nismo ni jedno nabacili loptu u sesnaest iz kornera ili faula.To me jako iritira u nasoj igri ...
Zrinjski 1-1 Rudar
izgleda da smo ih premirali, fino igraju, al' daj boze da Zrinja izgubi bodove ..
izgleda da smo ih premirali, fino igraju, al' daj boze da Zrinja izgubi bodove ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.