Samke

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo to, ali su mogli reagovat na vrijemeZastone je napisao/la:Sva zadnja desavanja oko svih trenera je izbor i zelja nas NAVIJACA i to je jedino sto upravi zamjeram, jer ako smo sada trazili nekog sa jakom rukom koji ce otjerati klanove, zamisli otjerati klanove u klubu i u tome smo dobili Jesica koji je to sve odradio, uz to je dobio sve ovlasti oko igrackog kadra.. bas onako kako smo mi svi zeljeli godinama unazad.. odjednom ta nasa uprava je kriva za to, naravno da je kriva jer je poslusala nas, nas navijace.
Ma mogu oni pisati sta zele.zagorski je napisao/la:Kako se fino dogovori par forumasa pa skoro u isti momenat napisase post podrske upravi i dini.
Kako ofirno
Dobro,bio je. Mogu li ja zadrzati pravo da kazem sta mislim,bez replike!?!Majkl je napisao/la:Bio je press kralju.socrates je napisao/la:Pi.ckurine odlazite iz svetinje. Niste u stanju odrzati press pred tekmu,svjesno izbjegavajuci cjelokupnu javnost i navijace. Bojite se pi.ckurine osjetljivih pitanja,a nema te "avaza" progovoriti,niti vise smijete slagati (bar ne na taj nacin)pa ne znate sta ce te od muke..
Zastekajte se pi.ckurine i virite iza coskova,kujuci planove kako po ko zna koji put dezavujisati sve one koji su srcem na Hasetu,i koje sad dusa boli sta nam od kluba radite,bilmezi,lopovi,ublehe...Nek' ste se vi ugradili u svaku stavku,i zivite najbolje dane svojih bijednih zivota,po principu "gdje sam ja tu"..Ali,ne jos zadugo,pi.zde bjedincke...Sagnite mi se svi redom,'ebem li vam sve po redu...
E vidis, mi želimo Upravu koja će imati MUDA i koja će imati ODGOVORNOST. Svaka njima čast na finansijama i marketingu. Ali pazi, da su imali čvrstu ruku, Dženu bi poslije titule poslali na školovanje i nakon par godina bi ga postavili kao pomoćnika i sl. Ali jok, oni su slušali većinu navijača i ostavili Dženana Ušćuplića. Ješić je prevara koju nam je Ibraković podmetnuo, a ko je to dopustio Ibrakoviću? Pa ova Uprava. Svaka čast i Ješiću što je počistio smeće u svlačionici, ali koga je dobrog doveo? Doveo je novo smeće. Od 5 pojačanja 2 su od Bulića. Znači pravi se kvadrat. Sad na ljeto kad bude novo raskidanje ugovora, malo para ode Buliću, malo Ibrakoviću, malo Ješiću i malo Bulićevim igračima - Kramaru i Simeunoviću. A sve to će biti na štetu FK Sarajevo. Ko je za to kriv? Pa ova Uprava.Zastone je napisao/la:Sva zadnja desavanja oko svih trenera je izbor i zelja nas NAVIJACA i to je jedino sto upravi zamjeram, jer ako smo sada trazili nekog sa jakom rukom koji ce otjerati klanove, zamisli otjerati klanove u klubu i u tome smo dobili Jesica koji je to sve odradio, uz to je dobio sve ovlasti oko igrackog kadra.. bas onako kako smo mi svi zeljeli godinama unazad.. odjednom ta nasa uprava je kriva za to, naravno da je kriva jer je poslusala nas, nas navijace.
Nemoj biti zaojoker90 je napisao/la:Vi da ste pravi navijaci vi bi vise nasem Dini vjerovali nego svojim ocima! Sram nek vas bude!
SiouxLukavac je napisao/la:Svi dušmani i konkurenti bi bili na strani uprave, jer znaju da su nesposobni voditi klub i da nema napretka sa njima.zagorski je napisao/la:Bilo bi dobro napraviti neku anketu ovdje na forumu sa pitanjem:'ko je za,a ko protiv aktualne uprave'
njegova namjera da vrijeđa ljude je jasna, ali nemam namjeru da odgovorim jer znam da bih morao opet.keli1946 je napisao/la:Nemoj biti zaojoker90 je napisao/la:Vi da ste pravi navijaci vi bi vise nasem Dini vjerovali nego svojim ocima! Sram nek vas bude!
Nemoj da ti hilmu zovem, nek si ti meni ziv i zdrav kao i svaki drugi navijac sarajeva sta god mislio o dini ili bilo kome u klubu.
Ako je neko plaćenik da pljuje ili brani upravu sram ga bilo
Tako je brate, keli prestani da vrijeđas!Coromandel je napisao/la:njegova namjera da vrijeđa ljude je jasna, ali nemam namjeru da odgovorim jer znam da bih morao opet.keli1946 je napisao/la:Nemoj biti zaojoker90 je napisao/la:Vi da ste pravi navijaci vi bi vise nasem Dini vjerovali nego svojim ocima! Sram nek vas bude!
Nemoj da ti hilmu zovem, nek si ti meni ziv i zdrav kao i svaki drugi navijac sarajeva sta god mislio o dini ili bilo kome u klubu.
Ako je neko plaćenik da pljuje ili brani upravu sram ga bilo
Zastone je napisao/la:Sva zadnja desavanja oko svih trenera je izbor i zelja nas NAVIJACA i to je jedino sto upravi zamjeram, jer ako smo sada trazili nekog sa jakom rukom koji ce otjerati klanove, zamisli otjerati klanove u klubu i u tome smo dobili Jesica koji je to sve odradio, uz to je dobio sve ovlasti oko igrackog kadra.. bas onako kako smo mi svi zeljeli godinama unazad.. odjednom ta nasa uprava je kriva za to, naravno da je kriva jer je poslusala nas, nas navijace.
Kako mislis reagovati na vrijeme? Fazon je u tome da su reagovali odmah bi bilo mjesaju se treneru u posao lopovi u klubu, drze svoje igrace.. a mi godinama unazad trazimo daj trenera koji ce imati cvrstu ruku.. i na kraju nam uprava kriva za sve ovo .. ne kazem ja imaju ljudi i gresaka ali u odnosnu na ono dobro sto su odradili to su neprimjetne greske da se razumijemo.. Sada neka gospoda iz uprave iskoristi svoju zadnju sansu sa pametnom odlukom oko trenerazlo87 je napisao/la:Upravo to, ali su mogli reagovat na vrijemeZastone je napisao/la:Sva zadnja desavanja oko svih trenera je izbor i zelja nas NAVIJACA i to je jedino sto upravi zamjeram, jer ako smo sada trazili nekog sa jakom rukom koji ce otjerati klanove, zamisli otjerati klanove u klubu i u tome smo dobili Jesica koji je to sve odradio, uz to je dobio sve ovlasti oko igrackog kadra.. bas onako kako smo mi svi zeljeli godinama unazad.. odjednom ta nasa uprava je kriva za to, naravno da je kriva jer je poslusala nas, nas navijace.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da hoce x aaaaPitarBordo je napisao/la:Bahahaha, šta ćemo sad Zrinjski kod kuće 1-1 s Prijedorom igra? Lol. Pitari na aparatima.
Ma ne moraš oko zgrade, kupi sebi saksiju pjeska i rahat, u toplini svoga doma, zabij glavu u isti.bordoakapitar je napisao/la:Ovaj @evander danas sve saznao... Najveci negativac na forumu! Jos kad se pojavi @joker, ugasis internet, povratis i zavrnes krug oko zgrade...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, JavierBosnia, r3m1 i 32 gosta.