Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda puno bolja, Zeljo konkretniji...Jedna poluprilka iskoristena i to je to....moram pohvalit navijanje manijaka...sve korektno bilo....sudjenje veoma dobro za nasu ligu (iznadprosjecno, bez greske)....Zeljo igrao na X, al kad im se Sloboda ponudila iskoristili i otisli sa punim pljenom....Sloboda prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...Nisu iskoristili nekoliko lijepih prilika....Sve u svemu Zeljo zasluzeno odnio bodove, bez ikakvih prigovora 

-
- Kontakt:
kakva braća i qrc ? postovanje da, bratstvo nikad ni s kimzenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Sretno u nastavku braco.....titula je vasa.

Novi šampion je Zrinjski !Željo će u preostalih 8 kola skupit najviše bodova ali -7 za Mostarcima je previše.Sloboda plaća ceh igranja na dva fronta a nema širok roster.Još uvijek jedina ne nadigrana ekipa ali ostat će bez titule.Imaju težak raspored ( Široki i Sarajevo kući,te Zrinjski u Mostaru ) te nastupaju na dva fronta.
- Osttribine
- Kontakt:
I sta kaze onaj solinas nece vise niko odnijeti 3 boda sa Tusnja, PLBiH je cudo, svako svakog moze pobjediti dokaz je i ova pobjeda Drine nad Radnikom kojem bodovi trebaju za Evropu, inace sve pohvale za posjetu i atmosferu na Tusnju, mada je nerjeseno najrealnije bilo ali to je fudbal.
na -4 smo zrinji, ne na -7nellic07 je napisao/la:Novi šampion je Zrinjski !Željo će u preostalih 8 kola skupit najviše bodova ali -7 za Mostarcima je previše.Sloboda plaća ceh igranja na dva fronta a nema širok roster.Još uvijek jedina ne nadigrana ekipa ali ostat će bez titule.Imaju težak raspored ( Široki i Sarajevo kući,te Zrinjski u Mostaru ) te nastupaju na dva fronta.
nikad ne upisujte bodove prerano.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- SarajlijaTM
To da ne pobjedjuje uvjek bolji je prica gubitnika!Rahma je napisao/la:Dobro igrate, to se moram priznati, ali najjaci niste. Sloboda je mnogo bolja danas bila od vas i niste zasluzeno pobjedili. Ali dobro, ova vasa pobjeda otvara nama sanse da se mozemo nadati tituli, hvala vam.zlatandr je napisao/la:Nije sto sam navijac Zelje, ali realno ni titula nam nije nemoguca, fkt smo najjaci trenutno, kad nas Sloboda realno nije mogla pobjediti ne vidim da bi nas iko drugi mogao do kraja dobiti, samo ako zadrzimo ovaj nivo igre i srcanosti
A Željo je odnio,po sta je dosao,igrali po planu i to je to,kraj price
- zenicacelik
- Kontakt:
Hajd sto necu sarajliji nekom odg. al hajd i ti popij bambu baConvicts1988 je napisao/la:kakva braća i qrc ? postovanje da, bratstvo nikad ni s kimzenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....

Lakse je

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
-
- Kontakt:
Sloboda s ovakvom igrom Sirokog i Sarajevo kuci prelazi ko plitak potok.....Utakmica u Mostaru rjesava titulu, ako neko il Zrinjski il SLoboda ne kiksaju ranije....Zrinjski mora ici ovom Zelji na noge....svega ovdje do kraja moze biti !!!nellic07 je napisao/la:Novi šampion je Zrinjski !Željo će u preostalih 8 kola skupit najviše bodova ali -7 za Mostarcima je previše.Sloboda plaća ceh igranja na dva fronta a nema širok roster.Još uvijek jedina ne nadigrana ekipa ali ostat će bez titule.Imaju težak raspored ( Široki i Sarajevo kući,te Zrinjski u Mostaru ) te nastupaju na dva fronta.
-
- Kontakt:
sudjenje bez gresko osim penala nad Bekrićem,i drugog zutog za momka ne znam kako se zove na sredini terena kada je prekinuo kontru isto nad Bekrićem,mozda se to vama cini tako jer mi ne skacemo na sudije i pravimo dramu oko svake sudijske odluke!shalabajzer je napisao/la:Sloboda puno bolja, Zeljo konkretniji...Jedna poluprilka iskoristena i to je to....moram pohvalit navijanje manijaka...sve korektno bilo....sudjenje veoma dobro za nasu ligu (iznadprosjecno, bez greske)....Zeljo igrao na X, al kad im se Sloboda ponudila iskoristili i otisli sa punim pljenom....Sloboda prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...Nisu iskoristili nekoliko lijepih prilika....Sve u svemu Zeljo zasluzeno odnio bodove, bez ikakvih prigovora
-
- Kontakt:
Sloboda puno bolja, ali Zeljo nosi pun plijen i cestitam im na tome.
-
- Kontakt:
Sad ako cemo gledati tako....bilo je i par prekrsaja za Slobodu na oko 20 m (sto je direktna prijetnja zbog Zebe) koja nije svirao......Penal nije sigurno bio to ce se i na snimku bolje vidjeti....Za nasu ligu sudjenje je bilo predobro...Svima bi pozelio ovakvo sudjenje !!! Tek tada bi se vidio kvalitet pojedinih timova...Zeljo zasluzeno odnio 3 bobe.gramparada je napisao/la:sudjenje bez gresko osim penala nad Bekrićem,i drugog zutog za momka ne znam kako se zove na sredini terena kada je prekinuo kontru isto nad Bekrićem,mozda se to vama cini jer mi ne skacemo na sudije i pravimo dramu oko svake sudijske odluke!shalabajzer je napisao/la:Sloboda puno bolja, Zeljo konkretniji...Jedna poluprilka iskoristena i to je to....moram pohvalit navijanje manijaka...sve korektno bilo....sudjenje veoma dobro za nasu ligu (iznadprosjecno, bez greske)....Zeljo igrao na X, al kad im se Sloboda ponudila iskoristili i otisli sa punim pljenom....Sloboda prvo poluvrijeme puno bolje od drugog...Nisu iskoristili nekoliko lijepih prilika....Sve u svemu Zeljo zasluzeno odnio bodove, bez ikakvih prigovora
Vidim i svi već složni, drago mi je da je sve ovako korektno. Čestitao bih i ja ovim putem Želji na pobjedi, jednu od svoje dvije šanse su iskoristili i rutinski se povukli i priveli utakmicu kraju. Sloboda konkretnija al Bože moj, fudbal. Ajd sad i Zrinjskog da dobijete ovako i svi sretni. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mladost/Vitez i Olimpik//Borac borba za opstanak !
-
- Kontakt:
Iz keca u kec!Drina nije ona ekipa iz prvog dijela sezone,sada smo puno kvalitetniji i igracemo casno do kraja .Jasno je da smo ispali i da nam sada ne bi pomogao ni Murinjo,samo mi nije jasno zasto ovakvu ekipu nismo napravili na pocetku sezone?Prijedor je napisao/la:1/2 srpska poslamoj uzor-S.G je napisao/la:Drina vodi
-
- Kontakt:
Sloboda bolja, a ne konkretnija....Konkretan si kad iskoristis prilikewobly92 je napisao/la:Vidim i svi već složni, drago mi je da je sve ovako korektno. Čestitao bih i ja ovim putem Želji na pobjedi, jednu od svoje dvije šanse su iskoristili i rutinski se povukli i priveli utakmicu kraju. Sloboda konkretnija al Bože moj, fudbal. Ajd sad i Zrinjskog da dobijete ovako i svi sretni.

Razlog zasto Zeljeznicar slavi danas...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
sudjenje bez gresko osim penala nad Bekrićem,i drugog zutog za momka ne znam kako se zove na sredini terena kada je prekinuo kontru isto nad Bekrićem,mozda se to vama cini jer mi ne skacemo na sudije i pravimo dramu oko svake sudijske odluke![/quote]
Sad ako cemo gledati tako....bilo je i par prekrsaja za Slobodu na oko 20 m (sto je direktna prijetnja zbog Zebe) koja nije svirao......Penal nije sigurno bio to ce se i na snimku bolje vidjeti....Za nasu ligu sudjenje je bilo predobro...Svima bi pozelio ovakvo sudjenje !!! Tek tada bi se vidio kvalitet pojedinih timova...Zeljo zasluzeno odnio 3 bobe.[/quote]
ja sam gledao utakmicu na moja t.v a ti ces vidjeti snimak,ako si imalo realan potvrditi c es moju tvrdnju,odmah nakon starta je par likova napisalo 100%penal na Bekriću i cude se ljudi kako se Bekrić uopšte ne zali,ja sam ti samo spomenuo bitne propuste a ove sitne i ne racunam a bilo ih je s obje strane
Sad ako cemo gledati tako....bilo je i par prekrsaja za Slobodu na oko 20 m (sto je direktna prijetnja zbog Zebe) koja nije svirao......Penal nije sigurno bio to ce se i na snimku bolje vidjeti....Za nasu ligu sudjenje je bilo predobro...Svima bi pozelio ovakvo sudjenje !!! Tek tada bi se vidio kvalitet pojedinih timova...Zeljo zasluzeno odnio 3 bobe.[/quote]
ja sam gledao utakmicu na moja t.v a ti ces vidjeti snimak,ako si imalo realan potvrditi c es moju tvrdnju,odmah nakon starta je par likova napisalo 100%penal na Bekriću i cude se ljudi kako se Bekrić uopšte ne zali,ja sam ti samo spomenuo bitne propuste a ove sitne i ne racunam a bilo ih je s obje strane
Ja odavno nisam vidio dupke ispunjen stadion u Premier ligi, posebno stadion 9 il 10 milja, utakmica je bila tvrda Željo je znao po šta je došao i tako je i odradio utakmicu, iskustvo Zahirovića i Bogičevića je presudilo i golman, realno Sloboda je šanse napravila iz Hodžurdinih greški, i to da je Aco bio ne bi se vjerovatno desilo, al o tom po tom, mislim da je Željo zasluženo osvojio tri boda, i idemo dalje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj avatar :pirfo je napisao/la:Kakva nogometna lekcija Edisa Mulalica
Kakva bolan braća? Pa do prije par godina u Tuzlu je bilo otići ko i u Široki. Mani bratstva nakon zemljotresa.zenicacelik je napisao/la:Hajd sto necu sarajliji nekom odg. al hajd i ti popij bambu baConvicts1988 je napisao/la:kakva braća i qrc ? postovanje da, bratstvo nikad ni s kimzenicacelik je napisao/la:Ovo Slobodi nije trebalo ali nikako.....
Lakse jepozzzzz rz88
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.