FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma sta je tu dobro svega ti!?zlo87 je napisao/la:Kraj dobro je
Sto su nas kone prestigle i umanjile sanse za 3. mjesto!?
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da smo dobili u prijedoru možda bi se složio sa tobom ali ovako... čeka nas grčevita borba za Evropu!!!zlo87 je napisao/la:Kraj dobro je
Vjerovanje u titulu nam samo moze donijeti jos jedno razocarenjeRahma je napisao/la:Ja raja vjerujem u titulu, vi mislite sta hocete
Mi sutra dobijemo i opet ispred, a ako nemate damu da se borite sa svima mi kao navijaci, sta ocekujete od igraca??zagorski je napisao/la:Ma sta je tu dobro svega ti!?zlo87 je napisao/la:Kraj dobro je
Sto su nas kone prestigle i umanjile sanse za 3. mjesto!?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sad kad nema Jesica, logican slijed dogadjaja bi bio taj da i igra postane dobra, da pocnemo dobijat tekme?
Za europu se ja ne brinem.
@zlo to bruda reci im

- muhamedhulk
- Kontakt:

FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Eh Jesicu da si nam bar DM-a doveo,pa da imamo sta posloziti,Jesicu Jesicu

Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Čekaj, ovaj put nećemo reći da su bojkotovali?FrancescoTotti je napisao/la:Govorili ste da je Jesic kriv za losu igru na terenu i ove rezultate. Igraci su odlicni i grizli su, jednostavno nije islo.
Sad kad nema Jesica, logican slijed dogadjaja bi bio taj da i igra postane dobra, da pocnemo dobijat tekme?

Ma fuj ba, prepali se borca i zelje, a igracima govorite da su pic.ke, imamo strasne igrace samo to treba poslozit i to je to. ZAJEDNO DO KRAJA DO POBJEDE!!!FrancescoTotti je napisao/la:Govorili ste da je Jesic kriv za losu igru na terenu i ove rezultate. Igraci su odlicni i grizli su, jednostavno nije islo.
Za europu se ja ne brinem.
@zlo to bruda reci im
Hahahahahaahahhahahahahaha cuj ni u skoli nisam ovako prepisivao hahahahahaahahahhaahh samo im je falio trans horde zla i ovako imaju naseg trenera i nase pjesmepasica je napisao/la:Ako ste culi "navijanje" ove "grupe" iz Tuzle, nadam se da vam je sad jasno s kim vi ulazite u polemiku na forumu. Pa jbt ja ni u skoli nisam ovako prepisivao
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anex, Armija1987, b00t, Babuka31, Beli98, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, BrazzoBavarac, Confiance, Dadox, dencho, ELDIABLO20, fks74, Fouzi1, galia95, greenwood, Haksss, Hazre, HyperOS, HZbec, insimadop, johntravolta123, keli, Kockoglavi, Lavcina, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, napoleon72, NeSamSafetee, Oerde, Pasharoni, Posejdon, Proximic, Rigoletto, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, SAMO BORDO, sassari, schalke, seha77, selver79, Serha, skoJaa, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, unityvillage, USB, ZmajOdBosne33 i 459 gostiju.