FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Asmire hoćeš 20 milja,sutra na -5 

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako kakve, pa ljudi su bili gori od nas, i evo gdje su sad a gdje smo mi, oni su se sa ovim ukljucili u borbi za tituluRahma je napisao/la:Kakve veze ima to sto su oni ispred nas, kada su bolji trenutno. Vode protiv prve ekipe na tabeli, vidi se da ce biti muka na Kosevu sa njima.QUARESMA 18<<< je napisao/la:eto na šta smo spali, trenutno sa ovom pobjedom željo ispred nas, ponavljam, dakle, željo je ispred nas, jesmo bruka
ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da ga ispušimo protiv slavije
o cemu ti majke tiSiouxLukavac je napisao/la:Po nekim bolje bit šesti ali na -5, nego treći na -10.Evolution87 je napisao/la:eto nas sutra ako Bog da na -5 od vrha
Evrope nema, nežalost.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tek poslije sutrasnje tekme pasa moj,sve sto smo odigrali na kosevu je za plakati!Ne zuriRahma je napisao/la:Ja raja vjerujem u titulu, vi mislite sta hocete

Rahma je napisao/la:Ja raja vjerujem u titulu, vi mislite sta hocete

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sanjam zlatno proljece 
Jesic je bio upravu

Jesic je bio upravu

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 19 mar 2016, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
tako je!Rahma je napisao/la:Ja raja vjerujem u titulu, vi mislite sta hocete
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja samo ne znam kakav bih ja bio navijac da ne vjerujem u titulu, ok sanse su veoma male znaci ali da ih nemamo nikako to nije istina, danas je sve moguce.. pa cak i mi da odbranimo titulu i sa ovakvim desavanjem u i oko kluba..Rahma je napisao/la:Ja raja vjerujem u titulu, vi mislite sta hocete
ali na kraju svega kupit ce punac

Bitno je da radnik gubi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
ma mi i ako pobijedimo slaviju nemamo shanse da pobijedimo u banja luci
VVVBK
VVVBK
Imamo isto bodova kao Radnik B., uz to mi smo zabili 41 golova, a oni samo 19. Sta ti je fudbal... Volio bih vidjeti celu na klupi 

Amer Dupovac!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da je titula izgubljena u Prijedoru. Sad postaviti cilj min. 3. mjesto, a ako se ukaze prilika napasti titulu u 29. kolu - zasto ne? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
shatro on odmar"o igrache za slobodu na ushtrb rudara,ponjamke mu se u stau ona shkrbava
VVVBK
VVVBK
to je poenta svega, igrati tekmu po tekmu i primarno se za evropu boriti, ako izleti prilika ( a ako ostane ovako a mi sutra dobijemo) onda je sve moguce ima dovoljno utakmica i jos nesto komsije ne igraju nikakav specijalan fudbal, jednostavno su uvijek imali tu dozu nafake da ovako dobijaju ko danas, jbgmuhamedhulk je napisao/la:Mislim da je titula izgubljena u Prijedoru. Sad postaviti cilj min. 3. mjesto, a ako se ukaze prilika napasti titulu u 29. kolu - zasto ne?
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako to komsije igraju danas, ne gledam nista?THEC je napisao/la:to je poenta svega, igrati tekmu po tekmu i primarno se za evropu boriti, ako izleti prilika ( a ako ostane ovako a mi sutra dobijemo) onda je sve moguce ima dovoljno utakmica i jos nesto komsije ne igraju nikakav specijalan fudbal, jednostavno su uvijek imali tu dozu nafake da ovako dobijaju ko danas, jbgmuhamedhulk je napisao/la:Mislim da je titula izgubljena u Prijedoru. Sad postaviti cilj min. 3. mjesto, a ako se ukaze prilika napasti titulu u 29. kolu - zasto ne?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sloboda mnogo bolja, ali eto Zeljo vodi. Teren je katastrofa, malo-malo pa lopta odskace.
Amer Dupovac!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi nakon Slavije idemo Borcu koji ce sada gristi protiv nas i bice velo tesko
A kakva titula vi niste normalni,nama je Evropa upitna sta vam je!? Jest da nada zadnja umire,ali ipak dajte malo realnosti manje ce te se razocarati
A kakva titula vi niste normalni,nama je Evropa upitna sta vam je!? Jest da nada zadnja umire,ali ipak dajte malo realnosti manje ce te se razocarati

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lecler, MSOZ101, riki46, samoFKS, spezial, Tarapi, Varijantas8 i 60 gostiju.