FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 10 jun 2010, 11:44

Probisvjet je napisao/la:Danas sastanak u kafezu na Slatini u 13h, sa lopatama i krampama da damo podrsku izgradnji stadiona! Simbolicno!
Nemojte da ja sam dodjem! :mrgreen:

Moze to ko 19.00 H kako :mrgreen: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 11:48

Sloboda: Kadeti u finalu, juniori danas protiv Sarajeva

Kadeti Slobode plasirali su se u finale prvenstva BiH iako su jučer na Tušnju poraženi od Željezničara 2:0. Oba gola za goste postigao je Armin Čerimagić.

S obzirom da je Sloboda u prvoj polufinalnoj utakmici slavila 3:0 na Grbavici, to su se izabranici Denisa Sadikovića plasirali u finale gdje će snage odmjeriti protiv banjalučkog Borca.

Banjalučani su obje utakmice protiv Olimpika riješili u svoju korist, svaku sa 1:0. Prva finalna utakmica Slobode i Borca odigrat će se 12. juna na Tušnju, a revanš je 15. juna u Banjoj Luci.

Uzvratni susret polufinala prvenstva BiH danas igraju juniori Slobode. Oni na stadionu “Asim Ferhatović Hase” brane prednost 1:0 iz prve utakmice (gol Murselovića).

Na ovoj utakmici zbog tri opomene neće nastupiti napadač Maid Jaganjac, dok na klupi neće biti trenera Sakiba Malkočevića.

Malkočević neće danas u 12 sati krenuti put Sarajeva zbog bolesti sestre.

- Ekipu će voditi moj prvi saradnik Denis Karić, koji ekipu vrlo dobro poznaje. Vjerujem da će naši momci odbraniti prednost iz prven utakmice, mada je tim Sarajeva iskusniji i uigraniji – izjavio je Sakib Malkočević.

Sloboda i Sarajevo u ovoj sezoni odigrali su tri utakmice, od kojih dvije u Kupu BiH. Sarajevo je osvojilo Kup BiH nakon 0:0 na Koševu, te pobjede 1:0 na Tušnju. Sloboda je jedini gol u tri utakmice postigla u polufinalu prvenstva BiH.

Očito je riječ o dvije približno jake ekipe, u čijem susretu će odlučivati nijanse i moguće – sreća!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 10 jun 2010, 12:02

Radovima na prvoj fazi izgradnje stadiona Tušanj se ne nazire kraj

Imamović:˝Vlada TK za izgradnju stadiona Tušanj neće da izdvoji ni fening˝.

Gotovo godinu dana traju radovi na izgradnji sjeverne tribine tuzlanskog stadiona Tušanj sa 3.200 natkrivenih mjesta i njihov završetak se zbog nedostatka finansijskih sredstava u skorije vrijeme ne nazire. Općina Tuzla je iz budžeta do sada izdvojila nešto više od 2 miliona KM od ugovorom predviđenih 4.100.000 KM, koliko je potrebno za realizaciju prve faze izgradnje gradskog stadiona.

˝Nema roka kada će biti završeni radovi na izgradnji stadiona. Bit će završeni kada bude novaca. Mi smo iz budžeta za ovu građevinsku sezonu izdvojili oko 1.100.000 KM, a ukupno do sada smo izdvojili nešto više od 2 miliona KM˝, rekao je za TIP.ba Aid Berbić iz Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Općine Tuzla.

Podsjećamo, radovi na izgradnji sjeverne tribine gradskog stadiona Tušanj, koji bi, povećali kapacitet stadiona na oko 7.000 sjedećih mjesta su počeli 1. jula 2009. godine, a ugovorom predviđeni rok za završetak radova je 1. juli 2010. godine. Posao na tenderu je dobila građevinska firma ˝Tehnograd˝ d.o.o. iz Tuzle. Kompletna izgradnja stadiona prema procjenama trebala bi koštati oko 22 miliona KM, a imala bi minimalno 20 hiljada sjedišta sa pratećim sadržajima. Tenderi za ostale tribine bit će raspisivani posebno.

˝Izgradnja stadiona je jako skup projekat. Radi se o projektu koji košta oko 20 miliona KM. Direktna nadležnost za sport je na nivou Kantona, a Vlada TK je izgradila stadion u Banovićima, a za izgradnju stadiona u Tuzli neće da izdvoji ni fening. Oni su izravno nadležni za sport a neće da grade sportske objekte. Optužuju nas koji ne moramo da ga gradimo, a gradimo ga jer želimo da imamo dobar stadion. Oni koji to moraju skrenu pažnju na one koji ne moraju, a to rade, to su vam čiste spletke˝, rekao je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović u nedavnom intervjuu za naš portal, uputivši poziv i drugim nivoima vlasti, prije svega Vladi Tuzlanskog kantona, da iz budžeta izdvoji sredstva i pomogne gradnju stadiona.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2010, 12:54

Yebo te Imamovicu papci u kantonu! Oni Tuzlu samo doje, podoje mi!
Sta je sa kreditnim sredstvima hajvanu! :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 13:00

Probisvjet je napisao/la:Yebo te Imamovicu papci u kantonu! Oni Tuzlu samo doje, podoje mi!
Pa za ta kreditna sredstva niko ne zna jos,osim Imamovica i par njih,cekaj dok se zavrse papiri pa ce onda se stim izaci u javnost o dobijenom kreditu ;) ma upravu je,vlada stadion u Banovicima izgradila,nama nedaju,nemoze opcina sama izgradit stadion,treba pomoc od vlade,al vidis Mujic seljacina neda ni feninga :evil: :evil:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2010, 13:04

harry_90 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Yebo te Imamovicu papci u kantonu! Oni Tuzlu samo doje, podoje mi!
Pa za ta kreditna sredstva niko ne zna jos,osim Imamovica i par njih,cekaj dok se zavrse papiri pa ce onda se stim izaci u javnost o dobijenom kreditu ;) ma upravu je,vlada stadion u Banovicima izgradila,nama nedaju,nemoze opcina sama izgradit stadion,treba pomoc od vlade,al vidis Mujic seljacina neda ni feninga :evil: :evil:
Pa ima li neko u kantonalnoj vladi iz Tuzle? Sve suhi ljaks! Niko od njih ne voli Tuzlu! Zato papke treba maknuti u oktobru! Yebo nema nista gore kad seljak dodje na vlast, a onda gradi tadione po raznim selendrama! :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 13:08

Gdje Mujic nece dat pare za stadion u Banovicima,kad je i on iz Banovica(valjda),al jadno je da nedaju feninga za stadion,trpaju sebi u djep.Jedva cekam da Imamovic zavrsi papire,da se stadion izgradi .

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 10 jun 2010, 13:24

Ne znam otkud vam to da je vlada kantona dala pare za stadion :?: :?: :?: u Banovicima. U Banovicima je uradjena jedna tribina a pare je dala UEFA i RMU Banovici, a gdje su "kantonalci" pare oprali to samo bog zna...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 15:31

http://www.tip.ba/2010/06/10/otvoren-pr ... D-u-tuzli/

ne bi bilo lose tamo pratit meceve SP :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jun 2010, 15:34

Biće i na telexu od 19 do 24h, projekcije organizator Tuzlanska pivara, jedno pivo 1,5 KM ja znam da cu tamo gledat :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 15:37

Frutek je napisao/la:Biće i na telexu od 19 do 24h, projekcije organizator Tuzlanska pivara, jedno pivo 1,5 KM ja znam da cu tamo gledat :mrgreen:
Samo ne znam koliko ce biti piva u hotelu Tuzla,a bice i rostilj citav SP,pa me nekako privlaci tamo,treba mi 5 minuta do hotela :D mozda 2 markice,zavisi koje u flasi ili toceno .

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jun 2010, 15:41

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Biće i na telexu od 19 do 24h, projekcije organizator Tuzlanska pivara, jedno pivo 1,5 KM ja znam da cu tamo gledat :mrgreen:
Samo ne znam koliko ce biti piva u hotelu Tuzla,a bice i rostilj citav SP,pa me nekako privlaci tamo,treba mi 5 minuta do hotela :D mozda 2 markice,zavisi koje u flasi ili toceno .

Meni se ne ide u hotel podaleko mi je ja cu u Jazz u šestoj bosnakoj i na Telex :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2010, 15:44

Meni je Tuzla daleko! Ja sam gost kod Mendele u J.A.! :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 15:45

Ma gdje god da odem gledat SP,samo nek je piva hladna... a navece mozda odem u hotel da gledam mec.
Probisvjet je napisao/la:Meni je Tuzla daleko! Ja sam gost kod Mendele u J.A.! :mrgreen:
To se ti malo hvalis :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jun 2010, 16:25

Probisvjet je napisao/la:Meni je Tuzla daleko! Ja sam gost kod Mendele u J.A.! :mrgreen:
Reci Mendeli da ga je pozdravio moj djed :lol: :lol: :twisted: :twisted:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 19:49

Prvo pojacanje Drakul,najbolji odbrambeni igrac prve lige RS,na preporuku Vojvodica.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 10 jun 2010, 20:04

harry_90 je napisao/la:Prvo pojacanje Drakul,najbolji odbrambeni igrac prve lige RS,na preporuku Vojvodica.
Stvarno ne znam kako je ispalo da je on stoper,ali znam da je covjek uvijek igrao ofanzivnog veznog,i nerijetko je davao golove u Velezu dok je bio.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2010, 20:07

Pojacanja su vec pocela pristizati. Ocigledno da ce se u narednu sezonu uci sa velikim ambicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 10 jun 2010, 20:08

ammarc je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Prvo pojacanje Drakul,najbolji odbrambeni igrac prve lige RS,na preporuku Vojvodica.
Stvarno ne znam kako je ispalo da je on stoper,ali znam da je covjek uvijek igrao ofanzivnog veznog,i nerijetko je davao golove u Velezu dok je bio.
Igrao i za mladu repku protiv CG i dao go, igrao je veznog.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jun 2010, 20:13

Znal ko malo vise o ovom fudbaleru ?? Ako moze koja informacija .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.