Nešto je kvalitetno u pm. Daj i namaProbisvjet je napisao/la:Kakvo ba sunce, sunce ti yebem! Kakvu drogu pijes?ahmad_tz je napisao/la:Kakva je to kiša vam na sjenjaku ubi sunce nmg spavat haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nešto je kvalitetno u pm. Daj i namaProbisvjet je napisao/la:Kakvo ba sunce, sunce ti yebem! Kakvu drogu pijes?ahmad_tz je napisao/la:Kakva je to kiša vam na sjenjaku ubi sunce nmg spavat haha
Jest Dado i ja mislim da ovi nas ....... Hehe ja gdje god pogledam vremensku pise 0 % kise suncano a nikoga mi nema od familije na fb da ih pitamSaltCityAttack je napisao/la:Ja evo gledam na tel vremensku prognozu svaki sat pise sunce ebiga ..valjda stane ako pada barem vremenska prognoza tako kaze
I jos kaze 0 % chance da ce biti kisa
Ali izgleda da vi malo zajebajete haj sto ahmeda nego i mene
Dvjesta, tristaBlackmore2 je napisao/la:Koliko seljaka dolazi na Tusanj
Moze njih krenuti 2 hiljade, ali ce ih uci koliko ih sljedujeAerials je napisao/la:Navodno je krenulo 6 autobusa + kombi, i na to dodajte ove iz TK koji dolaze..
po ovoj slici izgleda da je i snijeg padao?Probisvjet je napisao/la:Steta, evo kisa pljusti na Tusnju. E' jesmo yebene srece.![]()
[img]http://tuzlanski.ba/wp-content/uploads/2015/12/stadion-tusanj-tuzla.jpg[/img]
Da li ce nam moci doci gosti? Vodena bujica nosi stabla,putevi su blokirani.Blackmore2 je napisao/la:evo sad mi javlja jaran iz sarajeva da su se poceli skupljat i da ima dosta auta....bice marisana izgleda
. .ja sad sa Sjenjaka. Vjetar jak na Sjenjaku, al na Tušnju je prolom . . .ahmad_tz je napisao/la:Joj ljudi sta me **** lijepo sam reko na sjenjaku, vam kap kiše nije pao evo sad se malo naoblačilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.