Steta sto se i ta drenaza vec jednon ne uradi,malo jaci pljusak blato odma napravi.Probisvjet je napisao/la:Steta, evo kisa pljusti na Tusnju. E' jesmo yebene srece.![]()
Nadam se da ce stat,predomisljam se dal da idem na utakmicu evo.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Steta sto se i ta drenaza vec jednon ne uradi,malo jaci pljusak blato odma napravi.Probisvjet je napisao/la:Steta, evo kisa pljusti na Tusnju. E' jesmo yebene srece.![]()
**** ti vaku upravu kad nece stadion da natkriju, uprava napoljeamazing je napisao/la:Steta sto se i ta drenaza vec jednon ne uradi,malo jaci pljusak blato odma napravi.Probisvjet je napisao/la:Steta, evo kisa pljusti na Tusnju. E' jesmo yebene srece.![]()
Nadam se da ce stat,predomisljam se dal da idem na utakmicu evo.
I ja gledam sta je ovo... Steta za posjetu, mogli smo imati prepun Tusanj.Probisvjet je napisao/la:Prije sat vremena kisa pocela i ne prestaje jbg. Strasno!
OK!DoeTz je napisao/la:Sta se ti raspitujes za mene, mi smo zavrsiliAerials je napisao/la:doe ima l' te sutra![]()
@Wobly daa daaa brajto
Kisa jastaahmad_tz je napisao/la:Kakva je to kiša vam na sjenjaku ubi sunce nmg spavat haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na čemu si care da i mi profuramoahmad_tz je napisao/la:Kakva je to kiša vam na sjenjaku ubi sunce nmg spavat haha
Kakvo ba sunce, sunce ti yebem! Kakvu drogu pijes?ahmad_tz je napisao/la:Kakva je to kiša vam na sjenjaku ubi sunce nmg spavat haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.