Safet Sušić - Pape

HuX
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HuX » 09 jun 2010, 21:05

analiticar_ je napisao/la:Ljudi otjerajmo ovog Cobaninha dok je vrijeme !!!! Spasimo BIH fudbal !!
i dovedemo murinja, wengera, van gaal, i mislis da ce se nesto promjenit??
treba otjerat gamad iz saveza, a ne covjeka, koji jos nije odradio ni jedu kvalifikacijsku utakmicu
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 jun 2010, 21:14

analiticar_ je napisao/la:Ljudi otjerajmo ovog Cobaninha dok je vrijeme !!!! Spasimo BIH fudbal !!

Otjerani su davno oni sto su spasavali ;)...pa je dvorska luda Mikado uletio klizeci.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 09 jun 2010, 21:50

moram popisati nickove ovih pluvaca, pa covjek ne moze otvoriti temu da neko ne pljuje,ovdje po Papetu-tamo po ibisevicu-pa po rahimicu-pa im ni dzeko ne odgovara nije dao 634 gola u zadnje dvije utakmice a i da je dao opet bi se pametnjakovici za tastaturom nasli da kazu kako nije dovoljno....a sutra kad naprave dobar rezultat svi ce se takmicit da prvi postave klip sa golom ibisevica, dzeke , pjenica i sl....HALOOOOO STRUCNJACIIIIIIKOGA STE VI TRENIRALI U ZADNJI 300.000.000 GODINA otkud vam pravoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cuj vi pravite taktike a 12 igraca vam u taktikama :oops: :oops: :oops: :oops: ma nemoj....ibisevic nije dobar za fiorentine , eto ti klocu si dobar o tebi masta trener fiorentine, bas mu takav treba da mu objasni kako i sta ....KAKO VAM NE DOSADIIIIIIIIIIIIII pa zadnji 500 hiljada postova samo jedno te isto pisete...susicu odlazi sergej dolazi....djecoooooooo oooooo oooooo to sto igrate menagera na racunaru i osvojite prvenstvo sa totenhamom ne znaci da znate trenirati...nije isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koliko ste puta drzali loptu u svojim rukama??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: STRUCNJACI????

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 09 jun 2010, 22:14

Cartman je napisao/la:A jeste se vise popeli na vrh glave s tim posranim savezom. Eto koga vi konkretno predlazete da dodje u savez? I nemojte mi pricat bajke o "legendama" jer jedina legenda koja fakticki nesto radi za nas nogomet je Josip Katalinski koji radi sa mladim selekcijama (i otkad je on doso prolazimo barem prvi krug kvalifikacija), a ostale "legende" sjede po zapadnoj Europi i Turskoj i pametuju. I hajde sad gospodo, ko treba doc u savez? Nije savez kriv sto Ciro nije znao postavit taktiku, sto je Queiroz totalno izbacio Misketa iz igre sa dva defanzivna vezna i tako nas unistio i sto Dzeko snima emisije za Hayat umjesto da je u hotelu. Licno tvrdim da su nasi jadni bivsi selektori najvise krivi sto jos nismo otisli na neko prvenstvo. Pogotovo Ciro, jer on je imo najbolje igrace. Ako pogledamo ko je bio dosad, Susic je i najbolji. Iako to vise govori o tim bivsim, nego o njemu.
svaka ti cast druze....potpisujem i samo cu nadovezati jos jednu samo ovom forumu svojstvenu glupost koju sam procitao na temu Misimovic, gdje se nadje nekih pametnjakovica na tovar i kazu ma de gdje ce Miske u Everton nije on za Engleske, kao eto ovi Englezi glupi neznaju nista pa im treba neki bosanceros da kaze ne uzimajte Misimovica nije on za vas vama treba neko bolji... :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jun 2010, 02:35

Jest a ovce i ovnovi u toru,bez pase. 8-)
Dok su kurjaci kako vidim, haman bez zuba.Jedino sami sebe za gujcu ujesti mogu. :lol: :mrgreen:
Moj ti @anal-iticaru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 10 jun 2010, 07:28

neznalica je napisao/la:moram popisati nickove ovih pluvaca, pa covjek ne moze otvoriti temu da neko ne pljuje,ovdje po Papetu-tamo po ibisevicu-pa po rahimicu-pa im ni dzeko ne odgovara nije dao 634 gola u zadnje dvije utakmice a i da je dao opet bi se pametnjakovici za tastaturom nasli da kazu kako nije dovoljno....a sutra kad naprave dobar rezultat svi ce se takmicit da prvi postave klip sa golom ibisevica, dzeke , pjenica i sl....HALOOOOO STRUCNJACIIIIIIKOGA STE VI TRENIRALI U ZADNJI 300.000.000 GODINA otkud vam pravoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cuj vi pravite taktike a 12 igraca vam u taktikama :oops: :oops: :oops: :oops: ma nemoj....ibisevic nije dobar za fiorentine , eto ti klocu si dobar o tebi masta trener fiorentine, bas mu takav treba da mu objasni kako i sta ....KAKO VAM NE DOSADIIIIIIIIIIIIII pa zadnji 500 hiljada postova samo jedno te isto pisete...susicu odlazi sergej dolazi....djecoooooooo oooooo oooooo to sto igrate menagera na racunaru i osvojite prvenstvo sa totenhamom ne znaci da znate trenirati...nije isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koliko ste puta drzali loptu u svojim rukama??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: STRUCNJACI????
hahahahahahahaha joj ova je najjača dosad hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 jun 2010, 08:31

neznalica je napisao/la:moram popisati nickove ovih pluvaca, pa covjek ne moze otvoriti temu da neko ne pljuje,ovdje po Papetu-tamo po ibisevicu-pa po rahimicu-pa im ni dzeko ne odgovara nije dao 634 gola u zadnje dvije utakmice a i da je dao opet bi se pametnjakovici za tastaturom nasli da kazu kako nije dovoljno....a sutra kad naprave dobar rezultat svi ce se takmicit da prvi postave klip sa golom ibisevica, dzeke , pjenica i sl....HALOOOOO STRUCNJACIIIIIIKOGA STE VI TRENIRALI U ZADNJI 300.000.000 GODINA otkud vam pravoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cuj vi pravite taktike a 12 igraca vam u taktikama :oops: :oops: :oops: :oops: ma nemoj....ibisevic nije dobar za fiorentine , eto ti klocu si dobar o tebi masta trener fiorentine, bas mu takav treba da mu objasni kako i sta ....KAKO VAM NE DOSADIIIIIIIIIIIIII pa zadnji 500 hiljada postova samo jedno te isto pisete...susicu odlazi sergej dolazi....djecoooooooo oooooo oooooo to sto igrate menagera na racunaru i osvojite prvenstvo sa totenhamom ne znaci da znate trenirati...nije isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koliko ste puta drzali loptu u svojim rukama??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: STRUCNJACI????
Ja sam osvojio prvenstvo, na menageru, sa ekipom YORK iz konferencije. Ja znam kako trenirati :D

PAPE ODLAZI !!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 10 jun 2010, 08:46

Kao prvo, Papeta a i njegovog brata znam licno, dakle znam o kakvom se balvanu radi....
Kao drugo, te igrice sam igrao dok sam bio mali, dakle dok sam bio vasih godina....
Kao trece, fudbal igram aktivno evo vec skoro 20 godina, dakle skoro svaki dan sam u kopackama za razliku od vecine ovdje koji kopacke u zivotu nisu imali na nogama....

Stoga protestujem i glasam da se ovaj kloc odstrani od reprezentacije pod hitno jer ce je unazaditi pa cemo uskoro biti na nivou neke Estonije ili Luxemburga....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 10 jun 2010, 09:24

Čitam ove predhodne postove i još ne mogu da prestanem da im se divim!Kao neki prije njih nemaju pojma,a oni pišu isto,samo malo drukčije zapakovano,a da ne govorim o pismenostima.Imaju ljudi kompjuter,a nemaju ni osam razreda škole!Kao prvo ,SVI imaju pravo na svoje mišljenje,pa kome se nesviđa nek i ne čita!
E, sada prelazimo na temu,kao što gore piše-PAPE.Kada Nam je repka bila pred raspadom,te kad su jednu utakmicu, mislim protiv Azerbejdzana(ispravite me ako griješim),odigrali igrači mahom iz PL,a Naši zmajevi njih oko 50% bili u nedoumici dali nastaviti igrati za repku ili ne.Tada Nam se desilo nešto što niko nije očekivao,ali je ispalo dobro,a to je ĆIRO!Ko god je realan iole,složit će se samnom da Nas je Ćiro izvadio iz mrtvih.Opet je taj isti Ćiro skupio na jedno mjesto najbolje zmajeve što BiH u ovom trenutku ima.Ćiro je taj koji je napravio atsmosferu i sklad u i oko repke BiH.SJETITE SE ljudi fenomenalne pobjede protiv Belgije,kada smo svi(mislim na navijače države BiH i patriote)slavili da ranih jutarnjih časova,pa i duže!Međutim,kod Nas(prokleti Balkan),sve što je lijepo kratko traje i BRZO se zaboravlja.Nakon što je Ćiro otjeran,tražio se novi selektor,kojem je Ćiro ostavio sve u dobrom stanju.E,sada pitanje Pape ili Barba?Za 90% BH populacije ništa lakše(po anketama,TV emisijama i sl.),jer smo svi bili uvjereni da će to biti BARBAREZ iz 1000 razloga,a jedan najbitniji je taj što je UVIJEK bio uz repku i što je patriota!!!Međutim,NE jer bez ikakvog prihvatljivog obrazloženja,izbor je pao na Papeta.Pape koji je i u bliskoj Nam prošlosti odbijao poziv selektora,a pitamo se iz kojeg je razloga baš SADA prihvatio!?Pametnom i 1-a DOSTA.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 jun 2010, 09:32

zlaja-73TM87 je napisao/la:Čitam ove predhodne postove i još ne mogu da prestanem da im se divim!Kao neki prije njih nemaju pojma,a oni pišu isto,samo malo drukčije zapakovano,a da ne govorim o pismenostima.Imaju ljudi kompjuter,a nemaju ni osam razreda škole!Kao prvo ,SVI imaju pravo na svoje mišljenje,pa kome se nesviđa nek i ne čita!
E, sada prelazimo na temu,kao što gore piše-PAPE.Kada Nam je repka bila pred raspadom,te kad su jednu utakmicu, mislim protiv Azerbejdzana(ispravite me ako griješim),odigrali igrači mahom iz PL,a Naši zmajevi njih oko 50% bili u nedoumici dali nastaviti igrati za repku ili ne.Tada Nam se desilo nešto što niko nije očekivao,ali je ispalo dobro,a to je ĆIRO!Ko god je realan iole,složit će se samnom da Nas je Ćiro izvadio iz mrtvih.Opet je taj isti Ćiro skupio na jedno mjesto najbolje zmajeve što BiH u ovom trenutku imairo je taj koji je napravio atsmosferu i sklad u i oko repke BiH.SJETITE SE ljudi fenomenalne pobjede protiv Belgije,kada smo svi(mislim na navijače države BiH i patriote)slavili da ranih jutarnjih časova,pa i duže!Međutim,kod Nas(prokleti Balkan),sve što je lijepo kratko traje i BRZO se zaboravlja.Nakon što je Ćiro otjeran,tražio se novi selektor,kojem je Ćiro ostavio sve u dobrom stanju.E,sada pitanje Pape ili Barba?Za 90% BH populacije ništa lakše(po anketama,TV emisijama i sl.),jer smo svi bili uvjereni da će to biti BARBAREZ iz 1000 razloga,a jedan najbitniji je taj što je UVIJEK bio uz repku i što je patriota!!!Međutim,NE jer bez ikakvog prihvatljivog obrazloženja,izbor je pao na Papeta.Pape koji je i u bliskoj Nam prošlosti odbijao poziv selektora,a pitamo se iz kojeg je razloga baš SADA prihvatio!?Pametnom i 1-a DOSTA.
Nemoj života ti o pismenosti :o
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 09:38

NoName je napisao/la:Nemoj života ti o pismenosti :o
Odakle ti više snaga...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jun 2010, 09:47

Hocete li vi svega vam cijelo ljeto o Susicu? :roll: Eno i Sinana ste naljutili a znate kako njemu treba puno da bi ga neko naljutio. Jos od one brzonoge portugalke ne sjecam se kad je ovako popiz...... :mrgreen:
Opustite se malo, Safet je tek postao selektor. nije nijednu pravu utakmicu odigrao (za bodove)...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 10 jun 2010, 09:56

hroni je napisao/la:
hahahahahahahaha joj ova je najjača dosad hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma puk'o co'jeku film! :)
Volim te Bosno!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jun 2010, 11:19

zlaja-73TM87 je napisao/la:Čitam ove predhodne postove i još ne mogu da prestanem da im se divim!Kao neki prije njih nemaju pojma,a oni pišu isto,samo malo drukčije zapakovano,a da ne govorim o pismenostima.Imaju ljudi kompjuter,a nemaju ni osam razreda škole!Kao prvo ,SVI imaju pravo na svoje mišljenje,pa kome se nesviđa nek i ne čita!
E, sada prelazimo na temu,kao što gore piše-PAPE.Kada Nam je repka bila pred raspadom,te kad su jednu utakmicu, mislim protiv Azerbejdzana(ispravite me ako griješim),odigrali igrači mahom iz PL,a Naši zmajevi njih oko 50% bili u nedoumici dali nastaviti igrati za repku ili ne.Tada Nam se desilo nešto što niko nije očekivao,ali je ispalo dobro,a to je ĆIRO!Ko god je realan iole,složit će se samnom da Nas je Ćiro izvadio iz mrtvih.Opet je taj isti Ćiro skupio na jedno mjesto najbolje zmajeve što BiH u ovom trenutku ima.Ćiro je taj koji je napravio atsmosferu i sklad u i oko repke BiH.SJETITE SE ljudi fenomenalne pobjede protiv Belgije,kada smo svi(mislim na navijače države BiH i patriote)slavili da ranih jutarnjih časova,pa i duže!Međutim,kod Nas(prokleti Balkan),sve što je lijepo kratko traje i BRZO se zaboravlja.Nakon što je Ćiro otjeran,tražio se novi selektor,kojem je Ćiro ostavio sve u dobrom stanju.E,sada pitanje Pape ili Barba?Za 90% BH populacije ništa lakše(po anketama,TV emisijama i sl.),jer smo svi bili uvjereni da će to biti BARBAREZ iz 1000 razloga,a jedan najbitniji je taj što je UVIJEK bio uz repku i što je patriota!!!Međutim,NE jer bez ikakvog prihvatljivog obrazloženja,izbor je pao na Papeta.Pape koji je i u bliskoj Nam prošlosti odbijao poziv selektora,a pitamo se iz kojeg je razloga baš SADA prihvatio!?Pametnom i 1-a DOSTA.
Ti nisi kompetentna osoba koja može nekome spočitavati pismenost. Gramatičke greške su ti katastrofalne. Počevši od enklitike, itd.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 jun 2010, 12:34

ja mislim da ce Susic ipak napustiti kormilo reprezentacije i da ce preuzeti obavezu u Liverpoolu umjesto Beniteza .
Navijaci redsa su zadovoljni a uprava kluba ovaj potez podkrepljuje cinjenicom da je Susicev uspjeh velik u Trenerskom poslu . Kao najveci uspjeh navodi se uvodenje konyaspora iz druge u trecu ligu .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 jun 2010, 12:37

avenija je napisao/la:ja mislim da ce Susic ipak napustiti kormilo reprezentacije i da ce preuzeti obavezu u Liverpoolu umjesto Beniteza .
Navijaci redsa su zadovoljni a uprava kluba ovaj potez podkrepljuje cinjenicom da je Susicev uspjeh velik u Trenerskom poslu . Kao najveci uspjeh navodi se uvodenje konyaspora iz druge u trecu ligu .
:mrgreen: :mrgreen:
Ova je dobra :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 jun 2010, 13:26

Evo, malo mi dosadno pa cu vam ispricati jednu svoju noc, onako spontanu, tek da se malo vidi sta znaci moral.
Pred tekmu Belgija-BiH, pokupi se, onako, jedna manja moja ekipica, i cisto iz dosade uputimo se u Terme gdje se okupila nasa repka i sprema se, za sutrasnji let u Genk. Mislili smo da ce biti nekakvih obezbjedjenja ili bar neko da nam nece dati unutra ali, kako smo bili lijepo "opusteni", o tome nismo ni razmisljali. Medjutim, niko nas nije zaustavio na ulazu, tek jedan momak nas upita odakle smo i gdje cemo, ali upadamo bez problema. Naravno, na termama smo bili sami, jer tad repka i nije imala rezultata pa nije nikoga osim nas ni bilo. Nikakvih novinara, nikakvih navijaca i slicno... Prva slika vani ispred motela, Miroslav Ciro Blazevic se zahebaje i napada Romea Mitrovica, da ne dribla Belgijance jer to radi Edin Dzeko :D Malo smo stali sa Romeom, otisli na pice u nekakav kafic, nesto kao bunker. Nakon toga upadamo u motel ,ja mislim zove se"Hercegovina", gdje sjede Ciro i ostala ekipe. Prva slika, dobro se sjecam, Ciro skace po holu i stalno govori "Hebacemo im mamicu sutra u Genku", i par takvih njegovih stvarcica :D .....Citavih pola sata....Mi malo ocijukamo sa Edinom i Misketom( sa njima se tada i dalo pricati jer jos nisu postale zvijezde kakve su sada ), a Ciro i dalje konstatno podize moral, a oni svi ko jedan...Unutra je sve bilo ok, sve dok Spahic( neznam zasto) nije seljacki verbalno izvrijedjao i napao Muslimovica. Neznam zasto, ali Ciro nas je lijepo zamolio da izadjemo, i mi smo izasli opet na pice, a kad smo se vratili za jedno sat vremena, Spaha i Muslimovic su pricali i zahebavali se kao da nista nije bilo...
Ne branim Ciru, daleko od toga, vjeciti sam protivnik svakog trenera kojeg postavi ovaj savez, ali nama treba takav nekakav lik, ne nama, nego svakom kolektivu na svijetu...
Jedna mala anegdota, cisto iz dosade.....a za kraj, opet ona moja uzrecica:

PAPE ODLAZI !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jun 2010, 13:39

carina je napisao/la:Evo, malo mi dosadno pa cu vam ispricati jednu svoju noc, onako spontanu, tek da se malo vidi sta znaci moral.
Pred tekmu Belgija-BiH, pokupi se, onako, jedna manja moja ekipica, i cisto iz dosade uputimo se u Terme gdje se okupila nasa repka i sprema se, za sutrasnji let u Genk. Mislili smo da ce biti nekakvih obezbjedjenja ili bar neko da nam nece dati unutra ali, kako smo bili lijepo "opusteni", o tome nismo ni razmisljali. Medjutim, niko nas nije zaustavio na ulazu, tek jedan momak nas upita odakle smo i gdje cemo, ali upadamo bez problema. Naravno, na termama smo bili sami, jer tad repka i nije imala rezultata pa nije nikoga osim nas ni bilo. Nikakvih novinara, nikakvih navijaca i slicno... Prva slika vani ispred motela, Miroslav Ciro Blazevic se zahebaje i napada Romea Mitrovica, da ne dribla Belgijance jer to radi Edin Dzeko :D Malo smo stali sa Romeom, otisli na pice u nekakav kafic, nesto kao bunker. Nakon toga upadamo u motel ,ja mislim zove se"Hercegovina", gdje sjede Ciro i ostala ekipe. Prva slika, dobro se sjecam, Ciro skace po holu i stalno govori "Hebacemo im mamicu sutra u Genku", i par takvih njegovih stvarcica :D .....Citavih pola sata....Mi malo ocijukamo sa Edinom i Misketom( sa njima se tada i dalo pricati jer jos nisu postale zvijezde kakve su sada ), a Ciro i dalje konstatno podize moral, a oni svi ko jedan...Unutra je sve bilo ok, sve dok Spahic( neznam zasto) nije seljacki verbalno izvrijedjao i napao Muslimovica. Neznam zasto, ali Ciro nas je lijepo zamolio da izadjemo, i mi smo izasli opet na pice, a kad smo se vratili za jedno sat vremena, Spaha i Muslimovic su pricali i zahebavali se kao da nista nije bilo...
Ne branim Ciru, daleko od toga, vjeciti sam protivnik svakog trenera kojeg postavi ovaj savez, ali nama treba takav nekakav lik, ne nama, nego svakom kolektivu na svijetu...
Jedna mala anegdota, cisto iz dosade.....a za kraj, opet ona moja uzrecica:

PAPE ODLAZI !!!
Ovako je i **** majke spancima, turcima i portugalcima, a pogotovo vazi za ciscenje kartona i ubacivanje igraca u najvaznijoj utakmici koji imaju do tada 0min u reprezentaciji. Majstor je taj ciro, al shuplje price
nema potpisa

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 10 jun 2010, 13:47

Ciro i Baka su dal sretno, dal spretno ipak dosli na korak od ovih velikih takmicenja. Pogotovo je Ciro u zaista teskoj grupi dosao do ovog koraka...

A kad ovaj kloc kockaste glave nesto slicno ucini (ili je ucinio u karijeri) onda se javite Papoljubci.....Ja kao da gledam jedan veoma mracan period reprezentacije bez vecih rezultata gdje cemo biti rankirani oko 100. mjesta na FIFInoj listi...A Papetu porucite da ga trazi raja iz Rizespora da obrisu patos sa njim....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jun 2010, 13:52

analiticar_ je napisao/la:Ciro i Baka su dal sretno, dal spretno ipak dosli na korak od ovih velikih takmicenja. Pogotovo je Ciro u zaista teskoj grupi dosao do ovog koraka...

A kad ovaj kloc kockaste glave nesto slicno ucini (ili je ucinio u karijeri) onda se javite Papoljubci.....Ja kao da gledam jedan veoma mracan period reprezentacije bez vecih rezultata gdje cemo biti rankirani oko 100. mjesta na FIFInoj listi...A Papetu porucite da ga trazi raja iz Rizespora da obrisu patos sa njim....
Doshsi su i domenech i feler do finala SP, pa ih opet smatraju klocevima ;)
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.