odlicnaFKS1946 je napisao/la:Stihomir Klepic-Kupili.zlo87 je napisao/la:Hajmo apelovst da nam himnu promjene onu Mi smo divovi molim vas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
e tu imam shta prigovoriti upravi,"mi smo divovi" mi je fkt prelosha stvarka ali ipak pink floyd za onog nesretnika bukovicu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
ma nije uopste pjesma za pjevanje, pluca mi izadju dok je otpjevamnukleusmember je napisao/la:e tu imam shta prigovoriti upravi,"mi smo divovi" mi je fkt prelosha stvarka ali ipak pink floyd za onog nesretnika bukovicu
VVVBK
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fudbalski Klub SARAJEVOJavierBosnia je napisao/la: Da se moze vise, moze i nema tu price
Maršala Tita 38b, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
[email protected]
+387 (0)33 664 262
+387 (0)33 442 333
Šta čekaš?[/quote]
Sta da radim? Da mi se javi neko ko je preko stele dole kao pola njih? KO nema pojma sta radi?
Da im progovorim na engleskom bi mi slusalicu odmah spustili. Nemam ja uticaja kao pojedinac, kao niko od vas. Nego govorim da se izvrsi malo taj pritisak javnosti, navijaca..[/quote]
Kao prvo, iskoristis te informacije sto ti je hilmo ostavio pa se registrujes i postanes clan kluba, e onda se mozes vratiti da nastavimo diskusiju.

Evo vidis, ja se recimo neslazem sa jokerom i pitar_bordo u mnogo cemu, ali ih ispostujem da kake

Numquam Desistemus!
-
- Kontakt:
off su pjesme fkt iako je benja drag onako,pametan chova ali mu ziks ne dei realno,k'o tekstopisac i mozhe prochi dok emira ne mogu ni komentarisati kol'ko mi ide na racku
VVVBK
VVVBK
ma ne ulazim u to, samo govorim da treba nesto da nafura igrace a i nas, a ne da mi se spava poslije himnenukleusmember je napisao/la:off su pjesme fkt iako je benja drag onako,pametan chova ali mu ziks ne dei realno,k'o tekstopisac i mozhe prochi dok emira ne mogu ni komentarisati kol'ko mi ide na racku
VVVBK
- bordoakapitar
Saaaajkaaaaneeeee....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Dok ne osvojimo naredni trofej, ovo nam je himna:
[youtube][/youtube]
Trebamo neku moćniju pjesmu, poput ove, čisto radi zagrijavanja:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma ovako nestoHigh je napisao/la:Dok ne osvojimo naredni trofej, ovo nam je himna:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ali ovo umetanje Divovi je nešto najnaivnije što smo ikad uradili. Te monumentalne pjesme i nazivi ustvari su početnička greška, ma koliko god bile dobre namjere. Kad sam sebe tako nazoveš, onda imaš xy prilika da se obrukaš. To je ustvari refren o tlačenju drugih, a nama to baš i ne ide. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
upravo to, plus je i pjesma retardirana sama po sebi jedini dio koji valja je od sanjam fanfare, slavlje najvece itd..High je napisao/la:Ali ovo umetanje Divovi je nešto najnaivnije što smo ikad uradili. Te monumentalne pjesme i nazivi ustvari su početnička greška, ma koliko god bile dobre namjere. Kad sam sebe tako nazoveš, onda imaš xy prilika da se obrukaš.
Promijeniti refren i to je to. Ostalo je i više nego solidno.
-
- Kontakt:
shto je zadrig"o "nered"[WHITE SMILING FACE],solidna mu je stvarka,chirilichar dado je ipak nasha opcija do nekih boljih vremena ili mozhda neka od suicidal tendencies?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
moze i ta varijanta, al najjaca mi je ova jedina zastava moja heeej hahahahahaha jos na pocetku stavili horde uvijek se trznem pomislim da je zapad zagrmioHigh je napisao/la:Promijeniti refren i to je to. Ostalo je i više nego solidno.
heeeeeej nekada nisam znao to sada znaaaaam
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
furaju se na tifu i stih zivot cu dati al tebe ne dam jer ti si zivot moj hahahahahaahahBesic je napisao/la:heeeeeej nekada nisam znao to sada znaaaaam
- DrustveniParazit
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:furaju se na tifu i stih zivot cu dati al tebe ne dam jer ti si zivot moj hahahahahaahahBesic je napisao/la:heeeeeej nekada nisam znao to sada znaaaaam

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Oprali su s ovom kako god
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I sta ka'es Hilmo,postujes svacije misljenje,a??
A upucujes forumasa @JavierBosnia na adresu kluba,pa sto to nisi zalijepio bilo kome drugom,a desetine je takvih,ti nas'o njemu,nesto..Ne valja ti to,vjeruj mi,al nikako..
Marginalizujete covjeka za nesto sto je 100% u pravu,samo sto je mozda imao neke ispade u vezi navijaca,al' i to je objasnio..Nemam veze s likom,samo ovo je skroz su.packi,i zalibo me racku ko ce dici nos zbog ovoga..Jel treba kao tamo kod njih,cenzurisati bilo cije misljenje ako neko digne glas na upravu!?!?!
Ko se to divi nasoj upravi zbog svih ovih desavanja u i oko kluba,jesmo li zadovoljni sa svim?? Nemojte kakiti ba..
A upucujes forumasa @JavierBosnia na adresu kluba,pa sto to nisi zalijepio bilo kome drugom,a desetine je takvih,ti nas'o njemu,nesto..Ne valja ti to,vjeruj mi,al nikako..
Marginalizujete covjeka za nesto sto je 100% u pravu,samo sto je mozda imao neke ispade u vezi navijaca,al' i to je objasnio..Nemam veze s likom,samo ovo je skroz su.packi,i zalibo me racku ko ce dici nos zbog ovoga..Jel treba kao tamo kod njih,cenzurisati bilo cije misljenje ako neko digne glas na upravu!?!?!
Ko se to divi nasoj upravi zbog svih ovih desavanja u i oko kluba,jesmo li zadovoljni sa svim?? Nemojte kakiti ba..

Zadnja izmjena: socrates, dana/u 19 mar 2016, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
Besic je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad bi ga mogli klonirat .
Vlasnicima svih kafića sa nargilom u Kantonu bi svanulo!MojGradMojKlub je napisao/la:Eo brate da probijem mrežu kojim razornim udarcem sutra pa ćemo se opustiti
Samir Radovac with Brat Najjači at Nargila Bar Damask
4h - Sarajevo
S BRATOM NA ŠIŠI <3
furamo špicu

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, laznokrilo, skoJaa i 40 gostiju.