FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 mar 2016, 20:34

JavierBosnia je napisao/la:Nije mi jasno par stvari, nisam ja neki stravstveni navijac sarajeva, pratim ih i dzabe se nerviram, ponekad odem na neku utakmicu i tjt.
Al kad se tako vec na sjeveru skupi vas 5.000, a igrači dole na terenu igraju ko neke tarabe. Pa majku mu sidjite svi dole ispod tribine iza gola i odatle navijajte. Budite im za vratom, tad ce se potrudit da ga ne prime.
Sto se ne dogovaraju te vođe da navijači pokazu neko pravo lice, kad ce se vise skontati da ih je 50 puta vise na stadionu i od policije i od igraca, uprave... Postrojite igrače prije utakmice, nesto neka akcija, ovako mogu oni kur** govorit aj napolje.
Pojedi snickers :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2016, 20:48

JavierBosnia je napisao/la:Nije mi jasno par stvari, nisam ja neki stravstveni navijac sarajeva, pratim ih i dzabe se nerviram, ponekad odem na neku utakmicu i tjt.
Al kad se tako vec na sjeveru skupi vas 5.000, a igrači dole na terenu igraju ko neke tarabe. Pa majku mu sidjite svi dole ispod tribine iza gola i odatle navijajte. Budite im za vratom, tad ce se potrudit da ga ne prime.
Sto se ne dogovaraju te vođe da navijači pokazu neko pravo lice, kad ce se vise skontati da ih je 50 puta vise na stadionu i od policije i od igraca, uprave... Postrojite igrače prije utakmice, nesto neka akcija, ovako mogu oni kur** govorit aj napolje.
Forum burazeru, mozes razmisliti o onome sto si napiso prije nego sto kliknes posalji

Oj djecem' ne mogu vjerovati sta lik napisa... :urnebes:

A sto se nasih legendi tice pokazo je Pape neki dan kakve su, vecinom.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 mar 2016, 20:55

Nadam se da će Hurta krenut s Radovcem od prve minute .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2016, 20:56

Besic je napisao/la:Nadam se da će Hurta krenut s Radovcem od prve minute .
Ili se meni čini il ja ovdje vidim napredak :mrgreen: :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2016, 21:03

Pavlovic, Kadusic, Kovacevic, Barbaric, Al.Bekic odbrana u sredini mozemo ocekivat svasta al ja mislim da ce stavit Rustema Berberovica i Radovca po stranama harba i dulja i napad benko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 mar 2016, 21:05

FT: 2:0 ( Radovac 1' , Benko 69' )
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 mar 2016, 21:09

Besic je napisao/la:FT: 2:0 ( Radovac 1' , Benko 69' )
:mrgreen:
ZZ

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 mar 2016, 21:11

DrustveniParazit je napisao/la:
Forum burazeru, mozes razmisliti o onome sto si napiso prije nego sto kliknes posalji

Oj djecem' ne mogu vjerovati sta lik napisa... :urnebes:

A sto se nasih legendi tice pokazo je Pape neki dan kakve su, vecinom.
E pa onda ce ovako i igrati. Ocito ni vi ne mozete razumiti da dodje Mourinho dzaba nam, kada on ne poznaje ligu, moze on taktike izmisljat kakve hoce.
Nama treba trener koji je godinama u ligi. A ovako isto neki papci mijenjaju svako pola sezone trenere, dovode zvucna pojačanja, odlaze na neke vrhunske pripreme, jedini klub koji nesto kaznjava igrače, kad je dosao Turkish AIrlines, ta euforija jao, spremni za Evropu.. Sta vam je ba, jel vi znate pogledat na tabelu? Dokle se vise lazemo. Igraju momci koji imaju kvalitet ali nece ljudi da igraju, sto bi se trosili. U klubu niko mu*a nema. Sta je to Sarajevo uradilo? Sta se uradilo oko stadiona? Price, ankete oko rekonstrukcije, gradnje novog ovo ono. Kupili zemlju u budmiru, namjestili 2-3 terena i izgradili onu zgradicu ondje. Jeeee uhvatili boga za muda i sad zavrsili sve. Jes k. Ja ne znam kako moze neko od vas biti zadovoljan na sve ovo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 18 mar 2016, 21:15

NE SAM ! samire ! NE SAM ! majstore

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2016, 21:19

JavierBosnia je napisao/la:

E pa onda ce ovako i igrati. Ocito ni vi ne mozete razumiti da dodje Mourinho dzaba nam, kada on ne poznaje ligu, moze on taktike izmisljat kakve hoce.
Nama treba trener koji je godinama u ligi. A ovako isto neki papci mijenjaju svako pola sezone trenere, dovode zvucna pojačanja, odlaze na neke vrhunske pripreme, jedini klub koji nesto kaznjava igrače, kad je dosao Turkish AIrlines, ta euforija jao, spremni za Evropu.. Sta vam je ba, jel vi znate pogledat na tabelu? Dokle se vise lazemo. Igraju momci koji imaju kvalitet ali nece ljudi da igraju, sto bi se trosili. U klubu niko mu*a nema. Sta je to Sarajevo uradilo? Sta se uradilo oko stadiona? Price, ankete oko rekonstrukcije, gradnje novog ovo ono. Kupili zemlju u budmiru, namjestili 2-3 terena i izgradili onu zgradicu ondje. Jeeee uhvatili boga za muda i sad zavrsili sve. Jes k. Ja ne znam kako moze neko od vas biti zadovoljan na sve ovo
Kakve veze sve ovo ima sa onim tvojim.prvim postom na koji sam ti repliciro? :urnebes:

Matej Delač

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 mar 2016, 21:24

Kakve veze sve ovo ima sa onim tvojim.prvim postom na koji sam ti repliciro? :urnebes:
Ma to je jednim dijelom moj dio ljutnje i nervoze kao vecine navijaca sarajeva nakon ovih desavanja. Jednostavno me nervira to sto znaju samo zvizdati i skandirati, nista se ne radi. Ne znam pod ovakvom nervozom da valjam neke gluposti, ali postidim se kad vidim da Zeljo radi odlican posao, sto oko stadiona sto oko kluba, uprave, igrackog kadra, promocije, marketinga i svega. Nasi odavno niti za jedan taj segment nisu nista uradili

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2016, 21:29

Idi za Selju navijaj, svakako kazes da nisi neki zestok navijac, ne bi ti bilo tesko promjeniti klub.

Matej Delač

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2016, 21:31

Gasi internet i cupaj kablove

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 mar 2016, 21:38

DrustveniParazit je napisao/la:Idi za Selju navijaj, svakako kazes da nisi neki zestok navijac, ne bi ti bilo tesko promjeniti klub.
Pa glupi ste ako tako slijepo vjerujete klubu. Nemam ja sta mijenjati, ali nazivate kone tako, prozivate ih, a ljudi ba rade 3 puta veci posao nego mi. Ne hvalim ja njih nista, govorim istinu i realnost prije svega, to ako cete vi biti navijači pa govoriti, kod nas je sve super, kod komsija je go kura* onda je to vas problem. Zar nije doslo vrijeme kritikovati malo upravu Sarajeva? Zar se vama svidja to sto se trener mijenja svake polusezone? Jel vama odgovara sto se ne rjesava pitanje stadiona? Sto o imovinskom odnosu, sto o njegovom izgledu? Ne smeta vam to sto se dovode igrači od strane nekog malićana? Ne smeta vam sto je kup izgubljen i liga vjerovatno pobjegla? E pa onda je ljudi problem u vama

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2016, 21:40

DrustveniParazit je napisao/la:Idi za Selju navijaj, svakako kazes da nisi neki zestok navijac, ne bi ti bilo tesko promjeniti klub.
Pa glupi ste ako tako slijepo vjerujete klubu. Nemam ja sta mijenjati, ali nazivate kone tako, prozivate ih, a ljudi ba rade 3 puta veci posao nego mi. Ne hvalim ja njih nista, govorim istinu i realnost prije svega, to ako cete vi biti navijači pa govoriti, kod nas je sve super, kod komsija je go kura* onda je to vas problem. Zar nije doslo vrijeme kritikovati malo upravu Sarajeva? Zar se vama svidja to sto se trener mijenja svake polusezone? Jel vama odgovara sto se ne rjesava pitanje stadiona? Sto o imovinskom odnosu, sto o njegovom izgledu? Ne smeta vam to sto se dovode igrači od strane nekog malićana? Ne smeta vam sto je kup izgubljen i liga vjerovatno pobjegla? E pa onda je ljudi problem u vama
Da te pitam, da li imas jedno 15-20 minuta vremena?

Matej Delač

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 mar 2016, 21:44

Da te pitam, da li imas jedno 15-20 minuta vremena?
Imam

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2016, 21:49

JavierBosnia je napisao/la: Ma to je jednim dijelom moj dio ljutnje i nervoze kao vecine navijaca sarajeva nakon ovih desavanja. Jednostavno me nervira to sto znaju samo zvizdati i skandirati, nista se ne radi. Ne znam pod ovakvom nervozom da valjam neke gluposti, ali postidim se kad vidim da Zeljo radi odlican posao, sto oko stadiona sto oko kluba, uprave, igrackog kadra, promocije, marketinga i svega. Nasi odavno niti za jedan taj segment nisu nista uradili
Hajdemo redom:

Šta očekuješ od navijača, da siđu iza gola i da navijaju, pa da je to dozvoljeno ne bi nam kordone policije (specijalaca) i radnika zaštitarskih agencija stavljali ispred svake tribine. Ulazak navijača na atletsku stazu ili teren je automatski prekid utakmice i šteta za klub.
Znamo samo zviždati i skandirati ali isto tako znamo i davati aplauze i pjevati cijelu utakmicu, navijati.

To što drugi rade nas kao navijače FK Sarajevo ne bi trebalo pretjerano zanimati i ne trebamo se uspoređivati s njima ili s bilo kojim drugim klubom. Čitajući ovaj tvoj post rekao bih da si ti prespavao posljednje dvije godine, i vrijeme kada smo mi dovodili odlične igrače (Velkoski, Jajalo, Delač) imali jako dobre rezultate što u domaćim takmičenjima što u evropskim. A o promociji i marketingu je stvarno bezveze govoriti, jer sama činjenica da imamo preko 7000 članova od koga je nas bar 60 % što redovno obnavljamo članarinu, da za generalnog sponzora imamo najprestižniju aviokompaniju na svijetu, kao zlatni sponzor nam je grupacija oko koje se okupljaju vodeći biznismeni jugoistočne Azije.

Ja ne znam šta još naši po ovom segmentu treba da urade. Dobro, malo smo zatajili sa igračkim kadrom u posljednje vrijeme ali zato je kriv jedan čovjek, kojem opet moramo čestitati da je umnogome pomogao da realizujemo najveći transfer u državi. Što se tiče stadiona, e tu se mnogo više ljudi pita da bi se lako riješio.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2016, 21:49

Ma to je jednim dijelom moj dio ljutnje i nervoze kao vecine navijaca sarajeva nakon ovih desavanja. Jednostavno me nervira to sto znaju samo zvizdati i skandirati, nista se ne radi. Ne znam pod ovakvom nervozom da valjam neke gluposti, ali postidim se kad vidim da Zeljo radi odlican posao, sto oko stadiona sto oko kluba, uprave, igrackog kadra, promocije, marketinga i svega. Nasi odavno niti za jedan taj segment nisu nista uradili
E čuj Zeljo radi odličan posao.:-D:-D Treća godina kako neće ništ a osvojiti,6na tabeli,,dužni i bogu i narodu,skupili 9000 km za stolice(od tog Dzeko dao 900 km a Sabanu dao za pjesme 2000 E)i ti nas poredis sa njima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

sajkan
Kontakt:

Post Postao/la sajkan » 18 mar 2016, 21:55

Majkl BP

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2016, 21:57

Posto imas vremena, prelistaj malo prethodnih 20-30 stranica tu ces dobiti dosta odgovora. I jos nesto, razmisli da lije i kod komsija sve tako divno, krasno, bajno. I mi smo mislili da je kod nas sve savrseno kad smo osvojili titulu pa se ispostavilo da nije. Nemoj biti jednosmjeran.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.