Opisa on svoj tim hladnoMemara je napisao/la:Ma ovo ti je klasicno velicavanje sitnica, tipicno za njih i najbolji su za takve stvari uvijek bili.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opisa on svoj tim hladnoMemara je napisao/la:Ma ovo ti je klasicno velicavanje sitnica, tipicno za njih i najbolji su za takve stvari uvijek bili.
Strasan lik, vrlo dobar i igrac, brz, solidno se i prilagodio. Pozitivan.dejavu je napisao/la:
Tiagoooooooooooooooo
Radite svog posla i ne pravdajte se nikome. Potez je za svaku pohvalu.ceze je napisao/la:Kada navijači BvB-a skupljaju novac za svoj klub kako bi ga spasili od bankrota onda je to ljubav prema klubu, kada navijači Rangersa kupuju po nekoliko karata da bi stadion bio "rasprodan" u četvrtoj ligi to je ljubav prema klubu, kada navijači Bournmoutha (ili Swansea, nisam siguran) hodaju po stadionu sa kantama i skupljaju novac za svoj klub onda je to ljubav prema klubu, kada navijači Real Ovieda idu od vrata do vrata i nude dionice kluba onda je to ljubav prema klubu, kada navijači Hajduka simbolično kupuju dio starog travnjaka da bi se taj isti obnovio onda je to ljubav prema klubu, ali kada Željini navijači kupuju stolice za stadion, onda klub traži sadaku ili je navijači daju, to nije ljubav prema klubu, ne.
Ovo je poenta svega, mislim da bi se Grbavica do ljeta napravila i bez ove pomoći navijača (jer ne bi ljudi iz uprave unaprijed obećavali bez pokrića) al' u suštini ovo doniranje stolica je nešto mnogo više nego što izgleda na prvu.Evolve je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Nisu laka vremena, pogotovo za nase klubove. Svaka marka/stolica/... je dobrodosla. Jos mi se svidja da svatko ko donira dobije certifikat, odlican nacin da jos vise zblizi klub sa svojim navijacima. Da nesto mom klubu zatreba tako, nebi se mislio sekunde.
Samo naprijed.
[youtube][/youtube]gramparada je napisao/la:Ima li one emisije s hayata gdje da se pogleda.
hvala druzeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:[youtube][/youtube]gramparada je napisao/la:Ima li one emisije s hayata gdje da se pogleda.
Mislim da ima na tvoja tvmiladije je napisao/la:Negdje prenos sutrasnje utakmice Sloboda - Zeljeznicar ?
Okrutno. To je zapravo istina i cinjenica. Po njegovom pisanju kao da zeli jos. Toliko su i mentalno mali da nisu u stanju iskoristiti mogucnost, solidnu financijsku situaciju. Njihov Dino je losa kopija Tata Glave, zamisli lik je losa kopija pasjeg skota, fetus pasjeg skota. Definitivno manji sarajefski klub ne moze shvatiti da za svaki korak treba biti i nov nacin hoda. Kupili proslo prvenstvo, u ovom izgorili. Azmir ih poprskao, kvalitetno. Krvavim sjemenom. To je poremecaj.GKhan je napisao/la:Bezveze rasprava mi smo uzimali i titulu i nakon toga duplu krunu a vi to niste nikad
imas mahanje vozdra
Na sjeveru gdje niej bilo stolicahskzmostar je napisao/la:Svaka cast navijacima Zelje za stolice,samo pitanje gdjense te nove stolice postavljaju,jel ove trenutne nenzadovoljavaju kriterije,nisam u toku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.