e falapitic je napisao/la:Šenoina ulica preko puta Metropolisa uska ulica. Natpis negdje tačno na sredini ulice na jednom žutom zidu i preko puta na drugom sivom zidu isto.zlo87 je napisao/la:mozda kakav studentpitic je napisao/la:Prolazim sinoć jednom Sarajevskom ulicom u centru grada kada osvanuli natpisi velikim slovima na 2 zida, bordo bojom napisano Sloboda Tuzla. Eto dokle su došli kompleksaši sa druge strane Miljacke i koliko im je drago što je Sarajevo ispalo iz kupa i doživjelo katastrofu.dje to pise da sarnemo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I to si u pravu. Ali ipak dosta stvari sto su rekli su i oni u pravu.Majkl je napisao/la:I još ako nešto voliš moraš i da platis to ti je ko treba.Evo garantujem pola ovih bivših igrača Repuh,Mirza da ni clansku nemaju,mene bi bilo stid da išta komentarisem.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
merdan koliko se sjecham jedini uplatio,mozhda josh jedan lik kojeg se ne mogu sjetiti,"legende" su teshka smijurijaMajkl je napisao/la:Ove bivše igrače :Repuh,Vukicevic,Varesanovic itd. bi pitao kad im se nudila prilika da kupe upravljacke uloge,znači makar onih 1500KM nijedan nisu uplatili,a sad palamude kako bi trebalo biti i kako bi oni .Sramota ,ima li ste priliku ništa niste uradili ,zato sutite.Poslije jednog poraza ufatili odmah da kritikuju i govore kako ništa ne valja.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znam jarane ali nekorektno,mene bi stid bilo ,imali su priliku,koliko im je svima Sarajevo dalo ,a hajde nađi da su nešto konkretno uradili za Sarajevo bivši igrači.Počevši od Papeta pa nadalje.Evo garantujem da ih više od pola ni članske nema a ne da su kupili uloge.Ako su htjeli da se nešto pitaju zašto nisu npr.20 uloga po 1500km (njih dvadeset ne bi osjetilo) i imali bi jedno mjesto u u.o.Lako je sa strane srati i kritkovati što niste ušli u vatru kad je bilo najteže kad nas je svaki **** ucjenjivao i zajebavo.zagorski je napisao/la:I to si u pravu. Ali ipak dosta stvari sto su rekli su i oni u pravu.Majkl je napisao/la:I još ako nešto voliš moraš i da platis to ti je ko treba.Evo garantujem pola ovih bivših igrača Repuh,Mirza da ni clansku nemaju,mene bi bilo stid da išta komentarisem.
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
horde opet kuhaju sa fukarama sto ne znaci da su ovi prvi nesto sa parama hahahaha doktorPitarBordo je napisao/la:Ćane gospodin ocam.zlo87 je napisao/la:
Uprava napolje!!!
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
DINO LOPOVEEEEEEEEEEEE ****.MOOOO TI SVEEEEEEE SVE TVOJE DRUGOVE IZ LOZE SVECANE PI.CKE LOPOVSKEEEEEEEEEEEPantelija je napisao/la:Dino odlazi!!!!
Uprava napolje!!!
hos na utakmicu pantelija u nedelju ili bojkotujesPantelija je napisao/la:Dino odlazi!!!!
Uprava napolje!!!

1946
joj potpisa hahahhaahahhajoker90 je napisao/la:Dini se sad osladilo, jedino usranom motkom ga iz kluba mozemo otjerati..
Ne prisjedaj mi na muku burazeru..zlo87 je napisao/la:joj potpisa hahahhaahahhajoker90 je napisao/la:Dini se sad osladilo, jedino usranom motkom ga iz kluba mozemo otjerati..
1946
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Smjesno jaranenukleusmember je napisao/la:merdan koliko se sjecham jedini uplatio,mozhda josh jedan lik kojeg se ne mogu sjetiti,"legende" su teshka smijurijaMajkl je napisao/la:Ove bivše igrače :Repuh,Vukicevic,Varesanovic itd. bi pitao kad im se nudila prilika da kupe upravljacke uloge,znači makar onih 1500KM nijedan nisu uplatili,a sad palamude kako bi trebalo biti i kako bi oni .Sramota ,ima li ste priliku ništa niste uradili ,zato sutite.Poslije jednog poraza ufatili odmah da kritikuju i govore kako ništa ne valja.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Do kad ces morat to drzat haahahahjoker90 je napisao/la:Ne prisjedaj mi na muku burazeru..zlo87 je napisao/la:joj potpisa hahahhaahahhajoker90 je napisao/la:Dini se sad osladilo, jedino usranom motkom ga iz kluba mozemo otjerati..
išao bih ali mi djevojka ne dozvoljavatenpenny je napisao/la:hos na utakmicu pantelija u nedelju ili bojkotujesPantelija je napisao/la:Dino odlazi!!!!
Uprava napolje!!!

bOJKOT JE IZASAO IZ RAJA, ja i jos 100 000 apravih NAVIJACA IDEMO U BOJKOT , TOTALNI!
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bojkot ili tribina+skandiranje? The question is now

- JavierBosnia
- Kontakt:
Al kad se tako vec na sjeveru skupi vas 5.000, a igrači dole na terenu igraju ko neke tarabe. Pa majku mu sidjite svi dole ispod tribine iza gola i odatle navijajte. Budite im za vratom, tad ce se potrudit da ga ne prime.
Sto se ne dogovaraju te vođe da navijači pokazu neko pravo lice, kad ce se vise skontati da ih je 50 puta vise na stadionu i od policije i od igraca, uprave... Postrojite igrače prije utakmice, nesto neka akcija, ovako mogu oni kur** govorit aj napolje.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, BeYaZ, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, Dadox, Fudo, HyperOS, iliyaa8, insimadop, Jadnimi, JavierBosnia, JimmyPage, johntravolta123, Lavcina, ledesma, Lokomotifa, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, miguelramos, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, nebeskasila, perodeformero, PingoFTW, Pitar6785, Rajvosa4ever, rimljanin90, ristagrad, Rodman, samoFKS, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, strucnjak9, Taree, tuitamo, USB, Varijantas8, vedinjo98, zagorski i 455 gostiju.