FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Orad1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 18 mar 2016, 08:35

Sanjao sam da smo 1:1 odigrali.Poveli mi bili...nisam zadovoljan :D

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 18 mar 2016, 08:51

Hajd redom.
Poštom stigla članska No. 2815 (nikad nije kasno). Danas odoh uplatit za stolicu, a sutra, naravno, Tušanj.
Stariji sam čovjek, sakriću se među njihove.
Rezultat: Sloboda - Željezničar 0 : 2.
Strijelci: M. Stevanović (24 min), Bekrić ( 41 min).
Dosta od mene.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 18 mar 2016, 13:01

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 18 mar 2016, 13:27

Željino dijete, Ibrahim Šehić, donirao je sredstva za kupovinu 50 stolica. Hvala Ibro!
MIRZA RASCIC !

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 mar 2016, 13:42

savatihotece je napisao/la:Hajd redom.
Poštom stigla članska No. 2815 (nikad nije kasno). Danas odoh uplatit za stolicu, a sutra, naravno, Tušanj.
Dosta od mene.
Naklon do poda!!!

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 mar 2016, 14:01

Orad1921 je napisao/la:slika
gifs upload
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 mar 2016, 14:30

Zaista pozitivna inicijativa, no sam naslov je patetican i smatram da je krajnje neadekvatno ovako nazvati ovaj crowdfunding. Svaka pomoc jeste dobrodosla ali ovo je cisto preseravanje i pogresan nacin za napredovanje jer je ocito da jos uvijek zivis u proslosti i da cak nakon 20 godina poslije rata smatras da ti je on za sve kriv i pokusavas nekom empatijom i sazaljenjem da privuces ljude da uplate novac sto od mene ima :thumbdown: . Zar naslov nije mogao biti jednostavno: "For a new dawn - European football on Grbavica Stadium!"

A i sam tekst je kriticno napisan kada uzmes u obzir ozbiljnost akcije. Sve je istina, ali su pogresne stvari stavljene u prvi plan, a neke druge su izostavljene. Krajnje sam razocaran sa ovim i koliko je amaterski uradjeno iako znam da su navijaci iza ovoga...

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 18 mar 2016, 14:34

Pa sta sad ako si ti razočaran?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 mar 2016, 14:45

AnelZ je napisao/la:
Zaista pozitivna inicijativa, no sam naslov je patetican i smatram da je krajnje neadekvatno ovako nazvati ovaj crowdfunding. Svaka pomoc jeste dobrodosla ali ovo je cisto preseravanje i pogresan nacin za napredovanje jer je ocito da jos uvijek zivis u proslosti i da cak nakon 20 godina poslije rata smatras da ti je on za sve kriv i pokusavas nekom empatijom i sazaljenjem da privuces ljude da uplate novac sto od mene ima :thumbdown: . Zar naslov nije mogao biti jednostavno: "For a new dawn - European football on Grbavica Stadium!"

A i sam tekst je kriticno napisan kada uzmes u obzir ozbiljnost akcije. Sve je istina, ali su pogresne stvari stavljene u prvi plan, a neke druge su izostavljene. Krajnje sam razocaran sa ovim i koliko je amaterski uradjeno iako znam da su navijaci iza ovoga...
slazem se u potpunosti,nije bilo potrebe za bilo kakvom patetikom,akcija je odlicna ljudi su prepoznali rad uprave i u ogromnom broju se odazvali,svi znamo kakva je situacija i da ako nesto sami ne uradimo niko nam nece pomoci!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 mar 2016, 15:59

savatihotece je napisao/la:Hajd redom.
Dosta od mene.
Pozz slobodno dođi i nemaš se šta kriti, uživaj i prati svoj klub, da sam sutra slobodan ja bi te dočekao i bio bi moj gost, a ako nemaš obezbjeđenu kartu nemoj onda dolazit jel otisle su sve karte a -rasprodate jedino jos ima na sjeveru gdje su navijači slobode.

Sretno sutra i neka pobjedi bolji ( moja želja je sloboda)

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 18 mar 2016, 16:59

slika

slika

slika

slika

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 18 mar 2016, 17:58

Predivno. :tokralju: :tokralju:

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 18 mar 2016, 18:12

Jedan prijedlog koji bi uveliko pomogao nama navijačima tako ujedno marketingu kluba.

Sutra igramo veoma bitnu gostujuču utakmicu na stadionu Tušanj. Mnogi od nas ne koriste usluge MojeTV pa imaju konstantnih problema sa pračenjem gostujučih utakmica našeg kluba. Mišljenja sam da bi solidan broj navijača, simpatizera vrlo rado odazvao projektu, tj da klub postavi veliki TV ekran negdje na stadionu ili u dvorani (u kojoj je več ekran montiran) do stadiona koja je danas zvanično otvorena kako bi se mogla pratiti utakmica? Postavi se simbolična cijenu za kartu, (npr. 3 BAM sa članskom, 5 BAM bez članske), gdje bi mogli isplatiti operativne usluge organizacije, ujedno, određen broj sredstava bi sigurno ostao koji bi se mogao usmjeriti za izgradnju evropske Grbavice. Vjerujte, ja bih prvi dao 10 BAM samo da mi stream ne štopa.

Ja sam pružio ideju, sada me zanima šta Vi gospodo mislite? Hvala

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 18 mar 2016, 18:27

ScoutInternational je napisao/la:Jedan prijedlog koji bi uveliko pomogao nama navijačima tako ujedno marketingu kluba.

Sutra igramo veoma bitnu gostujuču utakmicu na stadionu Tušanj. Mnogi od nas ne koriste usluge MojeTV pa imaju konstantnih problema sa pračenjem gostujučih utakmica našeg kluba. Mišljenja sam da bi solidan broj navijača, simpatizera vrlo rado odazvao projektu, tj da klub postavi veliki TV ekran negdje na stadionu ili u dvorani (u kojoj je več ekran montiran) do stadiona koja je danas zvanično otvorena kako bi se mogla pratiti utakmica? Postavi se simbolična cijenu za kartu, (npr. 3 BAM sa članskom, 5 BAM bez članske), gdje bi mogli isplatiti operativne usluge organizacije, ujedno, određen broj sredstava bi sigurno ostao koji bi se mogao usmjeriti za izgradnju evropske Grbavice. Vjerujte, ja bih prvi dao 10 BAM samo da mi stream ne štopa.

Uplati meni 10 KM ja cu ti napraviti stream da ne štopa

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 mar 2016, 19:07

Dobrodošli. I neka pobijedi fudbal :bih:
Niko, niko, samo Sloboda

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 mar 2016, 19:09

Hoce li se ovo na kraju zamijeniti sve i jedna stolica ili ce ipak postaviti samo one koje fale? Malo mi cudno s obzirom da nisu identicne.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 18 mar 2016, 19:11

ScoutInternational je napisao/la:Jedan prijedlog koji bi uveliko pomogao nama navijačima tako ujedno marketingu kluba.

Rano je po meni jos za tako nesto. Ideja mi se svidja ali mislim da bi dvorana ili stadion bili poprilicno prazni. Mozda i grijesim ali mogli bi recimo pokusati to uraditi sa prvom evropskom utakmicom. Svaki novitet je dobrodosao.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 18 mar 2016, 20:18

kyrgios je napisao/la:

Uplati meni 10 KM ja cu ti napraviti stream da ne štopa
Zahvaljujem na ponudi. Poslao sam poruku na pm.

Takoder, hvala drugim na komentarima po pitanju ideje iznad.

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 19 mar 2016, 00:28

Da li nam neko može obezbijediti stream za sutra?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, TefalTava i 70 gostiju.