Zamisli to nam se desiuNbx je napisao/la:Nikad na Koševu od Slavije nismo izgubili. Zadnji remi u sezoni 08/09. Stisnite sad pa izgubite, uhljebi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zamisli to nam se desiuNbx je napisao/la:Nikad na Koševu od Slavije nismo izgubili. Zadnji remi u sezoni 08/09. Stisnite sad pa izgubite, uhljebi.
Hvala Damiru za sve ali je nekorektan.Nije mu Dino kriv sto poslije povrede nije dugo igrao i sto tad na njega sa 33 godine u strucnom stabu nisu racunali.zagorski je napisao/la:''Glavni krivac za sve je ekipa ljudi sa Dinom Selimovicem na celu. Prije 4 godine kad sam odlazio s Koseva,rekao sam ko ce biti glavni protivnik kluba i krivac za sve negativne stvari. Sada se to obistinilo,nisu krivci ni igraci ni treneri,nego onaj ili oni koji su ih doveli. Kao osobi,Selimovicu zelim da se sto prije vrati na pravi put i kao covjek i kao uposlenik kluba. Medutim,najbolje bi bilo da sto prije ode iz naseg voljenog kluba. Tako ce pomoci i sebi i nama svima,ogorcen je bivsi fudbaler bordo tima.''
By Damir Hadzic
Upravu si 100%.Pitar6785 je napisao/la:Brate nidje veze, kako ne zanima za sta god su mu trazili pare dobili su. Pa nije on kriv sto levati spickaju pare na mehmeda ikandea milana itd.. Sta bi sad trebao, u istoj sezoni gurnuti jos jednu injekciju za transfere zato sto su ovi nesposobni? Sto je najgore, mislim da mu ne smiju ni traziti, jer valja ovo opravdati.
Pa jbt lik je mimo budjeta kluba doveo Benku, dok se jos nismo poslozili, da bi napravili sportski uspjeh. Glupo mi je kako pusite tu dusmansko-komsijsku pricu da ga samo zanima akademija, kad jedno bez drugog ne ide. Nije problem u Tan-u, problem je u upravi!
Sramota jeste, slažem se, ali vaša sramota jer ste imali priliku da budete tu, međutim vi ste okrenuli leđa.zagorski je napisao/la:''Za teren je uvijek najodgovorniji trener...-kaze dijete FK Sarajeva,bivsi igrac i trener kluba s Koseva.
-A sve ostalo je za dublju analizu.Treba sjesti i posteno odgovoriti na sva pitanja.Mislim da je previse neke diplomatije ukljuceno u sve to,vizavi navijaca i svega.Sto prije pogledaju istini u oci,bit ce bolje.Sramota je da u FK Sarajevo vise nema bivsih igraca,odnosno onih koji su puno toga napravili za taj klub.Ne znam zasto od nas-nazalost,okrecu glavu? Zasto je to tako.ne znam,ali...''
By Senad Repuh
Ne pamtim kad smo zadnji put tako nesto dozivjeliEvolution87 je napisao/la:Ocekujem dominaciju tokom citavih 90 minuta i visoku pobjedu
1-0 Benko
mozda kakav studentpitic je napisao/la:Prolazim sinoć jednom Sarajevskom ulicom u centru grada kada osvanuli natpisi velikim slovima na 2 zida, bordo bojom napisano Sloboda Tuzla. Eto dokle su došli kompleksaši sa druge strane Miljacke i koliko im je drago što je Sarajevo ispalo iz kupa i doživjelo katastrofu.
Šenoina ulica preko puta Metropolisa uska ulica. Natpis negdje tačno na sredini ulice na jednom žutom zidu i preko puta na drugom sivom zidu isto.zlo87 je napisao/la:mozda kakav studentpitic je napisao/la:Prolazim sinoć jednom Sarajevskom ulicom u centru grada kada osvanuli natpisi velikim slovima na 2 zida, bordo bojom napisano Sloboda Tuzla. Eto dokle su došli kompleksaši sa druge strane Miljacke i koliko im je drago što je Sarajevo ispalo iz kupa i doživjelo katastrofu.dje to pise da sarnemo
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, Hajdeee, Kaunas, rimljanin90 i 31 gost.