Prijenos će vjerojatno biti, saljem ti u ppPrijedor je napisao/la:Prenosi li neko zrinjski-rudar?

Prijenos će vjerojatno biti, saljem ti u ppPrijedor je napisao/la:Prenosi li neko zrinjski-rudar?
Slicna utakmica se igra i na Otoci koju bht prenosi Olimpic-Vitez. I ja licno bih vise pogledao ovu u Travniku...salebl je napisao/la:Posalji i meni u pp ako bude Zrinjski - Rudar prenos...
Steta sto niko ne prenosi Travnik - Borac. Utakmica biti ili ne biti i nama i njima u borbi za opstanak.
Sloboda-Zeljeznicar MOJA TV Subota 15 hHigh je napisao/la:Hoće li Sloboda - Željezničar biti na BHT ili na DroljiTV?
Svi veci gradovi su Telemach Sarajevo Zenica Mostar.Za Tuzlu nznamtuzlak1987 je napisao/la:Prilagodite se tome da ce utakmice najgledanijih ekipa biti na MojojTV pretezno, a i vecina derbija ..Marketinski potez da se ljudi privuku i uvedu tu stvar pogotovo Sarajevo koje je dosta na Telemachu..
Ovdje nema slabo ko Telemach..BatistutA19 je napisao/la:Svi veci gradovi su Telemach Sarajevo Zenica Mostar.Za Tuzlu nznamtuzlak1987 je napisao/la:Prilagodite se tome da ce utakmice najgledanijih ekipa biti na MojojTV pretezno, a i vecina derbija ..Marketinski potez da se ljudi privuku i uvedu tu stvar pogotovo Sarajevo koje je dosta na Telemachu..
Evo pa plati https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5dc1c6a042e.htmlmiladije je napisao/la:Moze stream za sutrasnju utakmicu Sloboda- Zeljeznicar ? Ako treba i platit cu...
Trebalo bi biti, jer se on ubacuje naknadno, po potrebi. Ali za više informacija pozovi 1444miladije je napisao/la:Nema Moja Tv Premier liga kanala...
Na Njihovoj TV !High je napisao/la:Hoće li Sloboda - Željezničar biti na BHT ili na DroljiTV?
Trebalo bi biti i u subotu meč iz Zvornika. Drina - Željezničar u 14:30 (Moja TV)Suki46 je napisao/la:Zrinjski-Borac, subota 18:00 (Arena sport 1)
Sarajevo-Radnik ,nedjelja 16:00 (BHT)
Sloboda-Mladost , subota 16:30 (Moja TV)
Siroki-Rudar , nedjelja 19:30(NKSB TV)
Odlicno , onda 5 utakmica ce se moci pogledati na TV ekranimaarelinho je napisao/la:Trebalo bi biti i u subotu meč iz Zvornika. Drina - Željezničar u 14:30 (Moja TV)Suki46 je napisao/la:Zrinjski-Borac, subota 18:00 (Arena sport 1)
Ispravka:Suki46 je napisao/la:Zrinjski-Borac, subota 18:00 (Arena sport 1)
Trenutno korisnika/ca: fks74, Tatamata1946 i 34 gosta.