FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2016, 11:15

prema pisanju sportcentra,delač se tek iduće sezone vraća na teren :problem:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2016, 11:16

IPAK SMO MI DIVOVI SA KOŠEVA
SVI NA KOŠEVO
http://www.fksarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... ovica/2935
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 mar 2016, 11:17

Sto bi neko ohano.
Svako ima pravo na svoje misljenje.Sto se tice Slavije,ocekujem jedan pozitivan sok poslije promjene trenera,gdje ce neki igraci iz drugog plana pokusati da se nametnu,i naravno pobjedu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 mar 2016, 11:18

zagorski je napisao/la:prema pisanju sportcentra,delač se tek iduće sezone vraća na teren :problem:
Rekao sam ja neki dan nema od njega ništa. Nego pouzdati se u Bojana jer rezervnog golmana nemamo ustvari imamo samo na papiru.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2016, 11:19

Al' fakat, ako opet progiramo nakon otjeranog trenera, hoćemo li i ovaj put pričati o bojkotu trenera ili? :kafa:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2016, 11:21

amypitar je napisao/la:Sto bi neko ohano.
Svako ima pravo na svoje misljenje.Sto se tice Slavije,ocekujem jedan pozitivan sok poslije promjene trenera,gdje ce neki igraci iz drugog plana pokusati da se nametnu,i naravno pobjedu.

Ma ne ba, treba se predati i izgubiti sve utakmice do kraja.Imam nekad osjecaj kako raja priča i ponaša se da jedva čekaju kikseve da mogu kritikovati i stvarati atmosferu linča,haosa itd.Fudbal je to lopta je okrugla,mora se nekad i izgubiti.Poslije Zrinjskog bili smo sampioni sigurno ,svrsavalo se na Emersona ,sad je prica da ne mozemo Evropu izboriti i da nemamo igrača da valja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 mar 2016, 11:29

muhamedhulk je napisao/la:Dino odlazi !!!
U nedjelju svi na Kosevo, igra Saraj'vo !!!
Cijene su standardne, i ne vidim razloga da se mijenjaju...bilo da smo prvi ili zadnji - to je nesto sto se na pocetku sezone odluci i ostaje do kraja. Na stranu sto su poskupe, neka realna cijena je po meni 4, 6, 7.
PS. Sta ocekivati u nedjelju? Koji sistem? Koje igrace? I koje povike sa tribina? :mrgreen:
Mene zivo zanima ko ce poceti u nedelju,imam osjecaj da ce priliku dobiti Mihojevic i Radovac.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2016, 11:33

pitic je napisao/la:
zagorski je napisao/la:prema pisanju sportcentra,delač se tek iduće sezone vraća na teren :problem:
Rekao sam ja neki dan nema od njega ništa. Nego pouzdati se u Bojana jer rezervnog golmana nemamo ustvari imamo samo na papiru.
Ovo sto je dosada branio bilo je sasvim korektno

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 mar 2016, 11:47

Besic je napisao/la:Kako je dobro vidjeti te opet

[youtube][/youtube]
Sad kakvi su, umjesto ovih papirica, gadjali bi se bakljama i petardama izmedju sebe :lol: :lol:

Jes tuzno na sta smo spali, sa ovoga sto je na klipu i trenutnoj situaciji :(

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2016, 11:55

Bice bolje braco,proljece je pred nama ;)
A u pravu je i Jesic bio. Gledacemo bolje Sarajevo na proljece...jer ga on nece voditi :D

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 mar 2016, 11:58

muhamedhulk je napisao/la:Dino odlazi !!!
U nedjelju svi na Kosevo, igra Saraj'vo !!!
Cijene su standardne, i ne vidim razloga da se mijenjaju...bilo da smo prvi ili zadnji - to je nesto sto se na pocetku sezone odluci i ostaje do kraja. Na stranu sto su poskupe, neka realna cijena je po meni 4, 6, 7.
PS. Sta ocekivati u nedjelju? Koji sistem? Koje igrace? I koje povike sa tribina? :mrgreen:
Mogu se cijene promjeniti i oni bi to uradili kad bi imali imalo poštovanja prema navijačima. Razlog smanjenja bi trebao biti to što je ova sezona trebala biti prekretnica i iskorak ka evropskom Sarajevu, a sad je povratak u neke crne dane. Kao što neko reče njima je izgleda sada draže da ima manje raje i samim time i manje povika sa tribina. Mogli bi izvući neku pobjedu od 1-0 al i to na guzove. Radovac ako počne u bilo kojoj formaciji to će biti nova tragi-komedija.
SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2016, 12:17

Da li ce biti press danas i da novinari pitaju Hurtica koja ce formacija,biti,hoce li igrati Brazilci ?
Đe onaj admin Aleksandar Velkoski?
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 18 mar 2016, 12:33

Što svi mi ludimo i psujemo upravu. Jer bi ovogodisnjom titulom bili nosioci u 2. pretkolu lige prvaka i umjesto Celtica, Dinama, C. Zvezde...dobili protivnika kojeg mozemo proci, a onda iz treceg pretkola se svakako ide ili u play off lige evropa lige ili play off lige prvaka(iz kojeg se ispadanjem direktno ide u grupe EL)...dakle vecu sansu za grupnu fazu Evropa lige nismo imali od Hadziceve stative. Da ne govorim o ciframa koje donose te utakmice. Milioni su u pitanju.
Al jok, mi u situaciji gdje ne kasnimo previse, odradjujemo najgori prelazni rok u historiji kluba. Dovodimo Brazilce iz Mijanmara, Kramara, Denija i Harbu. Malo nam je sto smo skoro sve sto valja pustili nego i najboljeg igraca stavljamo na klupu. Nakon 5 utakmica vec smo ispali iz kupa a osvajanje prvenstva nam je realna opcija kao i Wolfsburgovo osvajanje lige prvaka ove sezone.
Ne znam kako neko u upravi nije vidio tu priliku, jer vratili bi sve te pare kroz Evropu sigurno, a da ne govorim da bi ulaskom u play off lige prvaka i grupe evropa lige automatski udarili pecat na ovu ligu za narednih 5 godina minimalno. Eto zasto se ljutimo na upravu, jer evo par godina stojimo na posljednjoj stepenici i umjesto da je samo zakoracimo mi se spustamo ispod.

High

Post Postao/la High » 18 mar 2016, 12:45

Selam paloj braći koju su namamili i postavili im evnuske avatare. :salut:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 mar 2016, 12:47

ReufHerco je napisao/la:Što svi mi ludimo i psujemo upravu. Jer bi ovogodisnjom titulom bili nosioci u 2. pretkolu lige prvaka i umjesto Celtica, Dinama, C. Zvezde...dobili protivnika kojeg mozemo proci, a onda iz treceg pretkola se svakako ide ili u play off lige evropa lige ili play off lige prvaka(iz kojeg se ispadanjem direktno ide u grupe EL)...dakle vecu sansu za grupnu fazu Evropa lige nismo imali od Hadziceve stative. Da ne govorim o ciframa koje donose te utakmice. Milioni su u pitanju.
Al jok, mi u situaciji gdje ne kasnimo previse, odradjujemo najgori prelazni rok u historiji kluba. Dovodimo Brazilce iz Mijanmara, Kramara, Denija i Harbu. Malo nam je sto smo skoro sve sto valja pustili nego i najboljeg igraca stavljamo na klupu. Nakon 5 utakmica vec smo ispali iz kupa a osvajanje prvenstva nam je realna opcija kao i Wolfsburgovo osvajanje lige prvaka ove sezone.
Ne znam kako neko u upravi nije vidio tu priliku, jer vratili bi sve te pare kroz Evropu sigurno, a da ne govorim da bi ulaskom u play off lige prvaka i grupe evropa lige automatski udarili pecat na ovu ligu za narednih 5 godina minimalno. Eto zasto se ljutimo na upravu, jer evo par godina stojimo na posljednjoj stepenici i umjesto da je samo zakoracimo mi se spustamo ispod.
Isto razmisljamo :salut: :salut:

Uprava NAPOLJE !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2016, 12:50

@reufherco; To ti brate nije toliko ni do ove Uprave (koju ne branim,naprotiv) vec do naseg vlasnika kojem je apsolutno svejedno.
Jer da nije tako malo bi odrijesio kesu (sta je za njega 1m eura) i to o cemu pricas ne bi bilo toliko nerealno. A da ne spominjem da bi mu se ulozeni novac visestruko vratio.
Ali...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2016, 12:51

Majkl je napisao/la:
Ma ne ba, treba se predati i izgubiti sve utakmice do kraja.Imam nekad osjecaj kako raja priča i ponaša se da jedva čekaju kikseve da mogu kritikovati i stvarati atmosferu linča,haosa itd.Fudbal je to lopta je okrugla,mora se nekad i izgubiti.Poslije Zrinjskog bili smo sampioni sigurno ,svrsavalo se na Emersona ,sad je prica da ne mozemo Evropu izboriti i da nemamo igrača da valja.
A kako smo igrali tu utakmicu a kako utakmice poslije nje? Ona utakmica je obecavala borbu za titulu i svrstavala nas u favorite, ova igra ne obecava ni evropu. Velika je razlika, zar ne?

DINO ODLAZI!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2016, 12:53

DrustveniParazit je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
A kako smo igrali tu utakmicu a kako utakmice poslije nje? Ona utakmica je obecavala borbu za titulu i svrstavala nas u favorite, ova igra ne obecava ni evropu. Velika je razlika, zar ne?

DINO ODLAZI!
Pa kako znas da opet necemo proigrati,zato kazem da je potrebna podrska.Ima li press konferencije?
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 18 mar 2016, 12:56

zagorski je napisao/la:@reufherco; To ti brate nije toliko ni do ove Uprave (koju ne branim,naprotiv) vec do naseg vlasnika kojem je apsolutno svejedno.
Jer da nije tako malo bi odrijesio kesu (sta je za njega 1m eura) i to o cemu pricas ne bi bilo toliko nerealno. A da ne spominjem da bi mu se ulozeni novac visestruko vratio.
Ali...
Ne znam mozda se moglo njemu prezentovati to kao moguca zarada. Popricati s njim, ukazati na sve pluseve sto to donosi. Mozda i jeste, da ne grijesim dusu, ali covjek nece da ulazi ni u kakav rizik...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2016, 13:02

ReufHerco je napisao/la:
zagorski je napisao/la:@reufherco; To ti brate nije toliko ni do ove Uprave (koju ne branim,naprotiv) vec do naseg vlasnika kojem je apsolutno svejedno.
Ali...
Ne znam mozda se moglo njemu prezentovati to kao moguca zarada. Popricati s njim, ukazati na sve pluseve sto to donosi. Mozda i jeste, da ne grijesim dusu, ali covjek nece da ulazi ni u kakav rizik...
Ma kakav mu je to rizik!?
Ako ne vjeruje nasim ljudima postavi svoje ljude i preko njih se sve realizira. On samo moze biti na dobitku ako Klub osvoji titulu i dobro odigra Evropu.
Ali covjeka to ne zanima i nece u tom pravcu da ulaze i to je sva prica.
Vrijeme ce pokazati,ali ja mislim da se mi bas i nismo usrecili 'investitorom'.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, ebi46, Lecler, TETRAPAK i 39 gostiju.