Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
povraca mi se
gledam ovog Lena i pitam se kako moze biti ovakav panj, on ako ikada postane kosarkas vrijedan pomena ..
zalutao u ovaj sport 1/1
zalutao u ovaj sport 1/1
UH lose veceras sunce te

Sebicni debili.Ignorisu ga citavu utakmicu,mater im jeb..
Len itekako moze postati fin centar,dobro odbranu igra,ima mid range,u postu napredovo takodze,a veoma je mlad tako da nije sigurno zalutao.Chinaglia je napisao/la:gledam ovog Lena i pitam se kako moze biti ovakav panj, on ako ikada postane kosarkas vrijedan pomena ..
zalutao u ovaj sport 1/1
Sutra abd nadat se boljem protiv Lejkersa.
Ma nije samo to, ono što kažu uklopio se u sivilo Sunsa... čuj 69 poena, al ajde valjda pročepi protiv LakersaBosnaSTL je napisao/la:UH lose veceras sunce te![]()
![]()

@sapce @ padobranac Hatuna
Prvo cijeli post procitati ,pa onda ko maksim po diviziji...Prije je placao 15 hiljada sada je mnogo,mnogo vise bilo zbog bolesti i promjene ekipe..
@padobranac Hatuna nisam blizak savezu ,ali eto opet znam istinu!....p.s Svabe su za Dirka uplatili 200+eura.
Prvo cijeli post procitati ,pa onda ko maksim po diviziji...Prije je placao 15 hiljada sada je mnogo,mnogo vise bilo zbog bolesti i promjene ekipe..
@padobranac Hatuna nisam blizak savezu ,ali eto opet znam istinu!....p.s Svabe su za Dirka uplatili 200+eura.
Naravno da sam procito cijeli komentar. Ali, osim sto si citiro njegov aktuelni post, nisi naveo niti jedan objektivan razlog ili opravdanje za njegov izostanak, osim osiguranja koje je isto tako smijesno. Da je i 30.000 sigurno bi se riješilo. Mirzino samo prisustvo je komercijalno 10 puta vrijednije od polise osiguranja.lumani je napisao/la:@sapce @ padobranac Hatuna
nba klubovi kao i svi drugi ne vole da im igraci igraju za reprezentacije. Za takve stvari su izmisljena osiguranja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sapce je napisao/la:Naravno da sam procito cijeli komentar. Ali, osim sto si citiro njegov aktuelni post, nisi naveo niti jedan objektivan razlog ili opravdanje za njegov izostanak, osim osiguranja koje je isto tako smijesno. Da je i 30.000 sigurno bi se riješilo. Mirzino samo prisustvo je komercijalno 10 puta vrijednije od polise osiguranja.lumani je napisao/la:@sapce @ padobranac Hatuna
nba klubovi kao i svi drugi ne vole da im igraci igraju za reprezentacije. Za takve stvari su izmisljena osiguranja.
dobro Mirza nije igrao ,jer ne voli BIH a igrati ce naredne kvale

5 poena na poluvremenu,4 reb,mogo bi zavrsiti sutra u top ten zbog one blokade Bassa na njemu 

kakav pogodak sa pola terena,steta sto zakasni malo
Mirza Teletović
Nisam reko da ne voli BiH. Naravno da je voli. I imo je sigurno dosta subjektivnih razloga zašto da ne igra, koje razumijem.lumani je napisao/la:Sapce je napisao/la:Naravno da sam procito cijeli komentar. Ali, osim sto si citiro njegov aktuelni post, nisi naveo niti jedan objektivan razlog ili opravdanje za njegov izostanak, osim osiguranja koje je isto tako smijesno. Da je i 30.000 sigurno bi se riješilo. Mirzino samo prisustvo je komercijalno 10 puta vrijednije od polise osiguranja.lumani je napisao/la:@sapce @ padobranac Hatuna
dobro Mirza nije igrao ,jer ne voli BIH a igrati ce naredne kvale![]()
Osiguranje je razlog,a ti ako mislis da je Harun u stanju da plati 60 hiljada km a bilo je vise,zivis u nekom drugom svijetu
Ali "idoli nacije" su spremni da daju nekad malo više i da ne traze razloge zasto nesto da ne urade.
Ti ode s 15000 na 60000 ili čak više
nomalno da sam otisao sa 15000 na vise,kada ponavljam neke stvari
Covijek je bilo bio bolestan i promijenio ekipu,ne znam sta vam nije jasno
sada je odigrao cijelu sezonu,i nece biti toliko osiguranje.

Stvarno bez uvrede, al s tobom je jako tesko voditi objektivnu i argumentovanu diskusiju.lumani je napisao/la:nomalno da sam otisao sa 15000 na vise,kada ponavljam neke stvariCovijek je bilo bio bolestan i promijenio ekipu,ne znam sta vam nije jasno
Ili nećeš da skontaš neke stvari ili ne mozeš.
Nekoga, tj. nečije postupke ne znači i nekoga mrziti.
U zdravlje
Sapce je napisao/la:Stvarno bez uvrede, al s tobom je jako tesko voditi objektivnu i argumentovanu diskusiju.lumani je napisao/la:nomalno da sam otisao sa 15000 na vise,kada ponavljam neke stvariCovijek je bilo bio bolestan i promijenio ekipu,ne znam sta vam nije jasno
Ili nećeš da skontaš neke stvari ili ne mozeš.
Nekoga, tj. nečije postupke ne znači i nekoga mrziti.
U zdravlje
ja se ovdje pitam,tko nece da skonta neke stvari

Hehe, eto TI si NAM REKAO, TI SI ZNAO, ti si BIO U PRAVU, TI SI TITO...a kako Mirza i sam kaze razlozi za neigranje su ovo gore boldirano. Osiguranje nije bilo ni doslo na dnevni red, zato sto je Mirza trazio par dan da donese konacnu odluku koja je bila da IPAK ne moze na EP. To kazem drugima, za tebe ne vazi, jer TI SI ZNAO DA JE BILO 15K pa 30, pa 60, PA CAK I VISElumani je napisao/la:nomalno da sam otisao sa 15000 na vise,kada ponavljam neke stvariCovijek je bilo bio bolestan i promijenio ekipu,ne znam sta vam nije jasno

Hatuna je napisao/la:Hehe, eto TI si NAM REKAO, TI SI ZNAO, ti si BIO U PRAVU, TI SI TITO...a kako Mirza i sam kaze razlozi za neigranje su ovo gore boldirano. Osiguranje nije bilo ni doslo na dnevni red, zato sto je Mirza trazio par dan da donese konacnu odluku koja je bila da IPAK ne moze na EP. To kazem drugima, za tebe ne vazi, jer TI SI ZNAO DA JE BILO 15K pa 30, pa 60, PA CAK I VISElumani je napisao/la:nomalno da sam otisao sa 15000 na vise,kada ponavljam neke stvariCovijek je bilo bio bolestan i promijenio ekipu,ne znam sta vam nije jasno
i da se nije moglo platiti jer nismo zeljeli Mirzu na EP

A ovaj padobranac bi kao trebao da me nesto uvredi 

Ne nego da opiše tebe i mišljenje drugih o tebiHatuna je napisao/la:A ovaj padobranac bi kao trebao da me nesto uvredi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.