Pa i ovo je trebao biti derbi, kad ono ni d od derbijaHendo je napisao/la:
Gradski derbi je to, sva tri znaka su u opticaju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa i ovo je trebao biti derbi, kad ono ni d od derbijaHendo je napisao/la:
Gradski derbi je to, sva tri znaka su u opticaju.
Jeste vi ozbiljni ? Kakav BvB, daj Spartu, nek BvB ide na Sevillu, nek se krvemcmanaman je napisao/la:Odlicno sad se nadati BvB u zdrijebu, sansebsu koliko toliko vece protiv njih sa dvije utakmice a sigurno da su prvi favoriti...
Moze i tako medjutim scenario u kojem se sastajemo sa gl.favoritom prije finala je puno bolji tj sanse su koliko tolilo vece da prodjemo. Mi protiv BvB nemamo sanse u jednom mecu a vako u dvomecu nek ih Klopp nalozi svasta se moze desiti.YNWA je napisao/la:Jeste vi ozbiljni ? Kakav BvB, daj Spartu, nek BvB ide na Sevillu, nek se krvemcmanaman je napisao/la:Odlicno sad se nadati BvB u zdrijebu, sansebsu koliko toliko vece protiv njih sa dvije utakmice a sigurno da su prvi favoriti...
Ne razumijem tu pricu kako imamo vise sanse u dvomecu, kad igras protiv kvalitetnije ekipe lakse ces izvuci dobar rezultat u jednoj utakmici, ne vidim kako mi mozemo prezivjeti gostovanje u Njemackoj, rasuli bi nas ko Tottenham.mcmanaman je napisao/la:Moze i tako medjutim scenario u kojem se sastajemo sa gl.favoritom prije finala je puno bolji tj sanse su koliko tolilo vece da prodjemo. Mi protiv BvB nemamo sanse u jednom mecu a vako u dvomecu nek ih Klopp nalozi svasta se moze desiti.YNWA je napisao/la:Jeste vi ozbiljni ? Kakav BvB, daj Spartu, nek BvB ide na Sevillu, nek se krvemcmanaman je napisao/la:Odlicno sad se nadati BvB u zdrijebu, sansebsu koliko toliko vece protiv njih sa dvije utakmice a sigurno da su prvi favoriti...
Smanji doživljaj, ipak si ti čovjek u godinamaackeey je napisao/la:O utakmici necu pisati, sve je bilo ocekivano.
Respect za redse sa transparentom među scamovcima. Popili su batina, ali su pokazali da imaju muda do zemlje! Svaka cast, i ocekujem kaznu za đavolcice od recimo tri sezone zabrane igranja u Europi. Ha ja, nek se ugase brate mili.
P. S. : danas hocu sevillu.
Oliver Kay @OliverKayTimes 46 seconds ago
Klopp when asked if he wanted Dortmund in Europa Lge QF: "Of course not. Why would I want strongest team in the tournament in next round?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.