Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma mene je više Daniel nervirao totalno neozbiljnim pristupom ovoj utakmici...ok, razumijem da se boji duela zbog moguće nove povrede, ali daj bar malo pokaži neke želje...možda je večeras on bio i nepotreban na terenu i možda je bilo bolje da se krenulo sa Allenom koji bi bio neki "flaster" za Martiala koji je očigledno jedini opasan kod protivnika, ali nebitno...heski je napisao/la:Upravo ovo...zanimljivo da je bas Coutinho jedan od tih ali on bar ima kvalitet da napravi ovakav potez, mada se mora priznati da je amaterski tu izgledala odbrana Uniteda.kumkalesic je napisao/la:Neozbiljan pristup do primljenog pogotka...kasnije dosta bolje, ali se mora bolje igrati jedan ovakav meč...nekako mi se činilo da više energije Švabo troši kraj terena nego li pojedini nogometaši na terenu...
"Sreca" pa ih gol na vrijeme probudi.
Meni je izgledalo kao da je nezadovoljan izmjenom, više bi volio da je to (iako je papanski) nego da je neka povredakumkalesic je napisao/la:Je li se kapiten opet povrijedio??? Nešto mi nelogično što ode odmah po promjeni u svlačionicu
Ma naravno da je boljeBeyKopites je napisao/la:Meni je izgledalo kao da je nezadovoljan izmjenom, više bi volio da je to (iako je papanski) nego da je neka povredakumkalesic je napisao/la:Je li se kapiten opet povrijedio??? Nešto mi nelogično što ode odmah po promjeni u svlačionicu
Sutra u 13:00Sage je napisao/la:Kad je izvlacenje?
Gradski derbi je to, sva tri znaka su u opticaju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav bod, ti mora da sanjaš Rizo, pa City to rutinski uzima, sa drugom ekipom, nemoj se bezveze nadati. Inače čestitke na prolazu zasluženo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.