High je napisao/la:Vidi thumbnaila - kao da najavljuje emisiju o ratarstvu u kojoj će ovaj govoriti o malinama i pčelama.
Možda zato što sam u tom trenutku zaustavio klip i kopiro link, nije me zanimalo plaho šta oni imaju reć'

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
High je napisao/la:Vidi thumbnaila - kao da najavljuje emisiju o ratarstvu u kojoj će ovaj govoriti o malinama i pčelama.
Slazem se sa tobom u potpunosti.Alipasino je napisao/la:Otjerat u drugu ligu hajde inekako Ali sjebat titulu e to je vec mislim sjeb zesci,Ali ko gadja nase igrace ciglama mi njega loptom u mrezi ili pustanjem iste te lopte OD strane Guse.Zebu kucnut malo u koljeno tek onako malo da uspori moze i zglob.U subotu samo udarat da nebi oni Nas udarali.Napast ih da neznaju gdje se nalaze a onaj pitarska glava nek se malo cese dok skonta sta ga snadje.
inshallah brate moj, da mi do godine budes normalanMMM je napisao/la:Pa onda pišite mashallah i inshallah.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mi cemo sa orginal kolombrile je napisao/la:Pa gdje je tu Sloboda ?![]()
Vjerovatno nije potpisano zbog tuzlanske pivare
Alipasino je napisao/la:Otjerat u drugu ligu hajde inekako Ali sjebat titulu e to je vec mislim sjeb zesci,Ali ko gadja nase igrace ciglama mi njega loptom u mrezi ili pustanjem iste te lopte OD strane Guse.Zebu kucnut malo u koljeno tek onako malo da uspori moze i zglob.U subotu samo udarat da nebi oni Nas udarali.Napast ih da neznaju gdje se nalaze a onaj pitarska glava nek se malo cese dok skonta sta ga snadje.
Ma stipu ga, lik se cijeli dan bruka, prvo sa Dzekom pa onda izvali i ovo za stolice, al sta ces..PipiDugaCarapa je napisao/la:Samo da odgovorim papku, koji ocigledno ne shvata sta je ljubav prema klubu. Kazes, prosimo za stolice.. Sta ti uhljupe imas meni onda pricati o ljubavi prema klubu, sta ti meni imas pricati o ljubavi ako ti je sramotno sto navijaci zajedno sa upravom imaju namjeru napraviti europsku Grbavicu.. Ne shvatas ti to, vidim.. Sami navijaci su se ponudili da pomognu klubu, jer ako nekome nije bilo mrsko latiti se lopate i praviti onaj stadion iz temelja nije ni nama mrsko pomoci u onome sto prvi mi zelimo. Prepoznat ces se sam..
No sikiriki ako budete opet fini slikaju kornjace u hd rezoluciji.Alipasino je napisao/la:Tuzlo pripremite kamere dolaze lafcine iz Sarajva.Slikanje je bedza Ali nesmijete galamit.U slucaju da se neko hoce slikat snama Dakle zajednicka fotka e za to mora zapjevat volim te Zeljo.Video snimak ne dolazi u obzir TU se vec moraju autorska prava trazit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.