Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kad smo već kod sudija i žutih kartona, ima li igdje statistika koliko koji u prosjeku daje po utakmici? 

Nema prosjek ali mozes sam izracunati preko ovoga.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad smo već kod sudija i žutih kartona, ima li igdje statistika koliko koji u prosjeku daje po utakmici?
http://www.soccerbase.com/referees/
22 Mignolet
2 Clyne
6 Lovren
17 Sakho
7 Milner
23 Emre Can
14 Henderson
20 Lallana
11 Firmino
10 Coutinho
15 Sturridge
Milner ipak kao lijevi bek.
2 Clyne
6 Lovren
17 Sakho
7 Milner
23 Emre Can
14 Henderson
20 Lallana
11 Firmino
10 Coutinho
15 Sturridge
Milner ipak kao lijevi bek.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ocito ga Klopp veoma cijeni. Iako nisam neki njegov fan, cak sasvim suprotno, mozda i jeste najbolje rjesenje na lb, bar kad nema Morena.
Work rate mu je sjajan i moze drzati cijelu stranu. A ponesto i zna o defanzivi.
Mada me ovo ipak iznenadilo. Vidjecemo, vjerujem u ovu ekipu i siguran sam u prolaz, da nastavimo pozitivan niz.
U 1/4 finalu bih volio Spartu ili Valenciu. Ove druge cisto da zgazimo garryjeve zelje za uspjesnu menadzersku karijeru.
Work rate mu je sjajan i moze drzati cijelu stranu. A ponesto i zna o defanzivi.
Mada me ovo ipak iznenadilo. Vidjecemo, vjerujem u ovu ekipu i siguran sam u prolaz, da nastavimo pozitivan niz.
U 1/4 finalu bih volio Spartu ili Valenciu. Ove druge cisto da zgazimo garryjeve zelje za uspjesnu menadzersku karijeru.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ja vam kazem da ce igrat beka... i to desnog.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma sasvim logičan potez Švabe. Ne bih ja to tek onako sinoć napisao
Samo se nadam da će biti to dobro i na terenu...

Samo se nadam da će biti to dobro i na terenu...
Joint_fc
- BeyKopites
- Kontakt:
Sa ovim sastavom, rezultatom iz prve utakmice i ponovljenim zalaganjem sa Anfielda ne bi smjeli ispasti od Uniteda.
Idemo.
Idemo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Hajmo sada brzi gol, mozda neka majstorija sturridgea
Ako ne onda cemo na penale
Ako ne onda cemo na penale

You are someone else I am still right here
Pu ne mozemo kontre sastavit. Malo ozbiljnija ekipa bi ovdje vec 2 uvalila. Hendersone lazni kapitenu!
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Henderson otac fudbala
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, pa tako je momci, daleko smo bolji
idemo ovo dobiti do kraja!!
idemo ovo dobiti do kraja!!
#Ynwa
- kumkalesic
- Kontakt:
Neozbiljan pristup do primljenog pogotka...kasnije dosta bolje, ali se mora bolje igrati jedan ovakav meč...nekako mi se činilo da više energije Švabo troši kraj terena nego li pojedini nogometaši na terenu...
Joint_fc
Mađionicar
U najboljem trenutku gol, ne zelim ni zamisliti koliko bi tesko bilo u drugom da je ostalo 1:0, ovako imamo priliku utakmicu lagano privesti kraju.

U najboljem trenutku gol, ne zelim ni zamisliti koliko bi tesko bilo u drugom da je ostalo 1:0, ovako imamo priliku utakmicu lagano privesti kraju.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Coutinho otac !!! Trpaj smecare
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Scumsi se ponadase necemu...kako ih PC10 pismeno spusti na zemlju.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako kilavo i neozbiljno do primljenog gola, Henderson i Can zakazali što čini i odbranu nesigurnijom. Inače veoma sigurni Clyne je napravio penal i još jedan veoma glup faul. Sturridge me malo nervira šetanjem u offsideu nakon izgubljene lopte njega ili ostatka tima, dosta puta mu se iz odbrane i ne može uputiti lopta jer se nije vratio iz offsidea. S obzirom da će biti zamijenjem do 65 min. mislim da se može malo više potruditi.
Jurgen im je sigurno očitao lekciju u svlačionici, valjda će sad kako spada privesti ovo kraju.
Jurgen im je sigurno očitao lekciju u svlačionici, valjda će sad kako spada privesti ovo kraju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Carragher23
- Kontakt:
Coutinho majstor, a Hendersona pod hitno otjerati na tribine zalizana curica kako se vratio poslije povrede ubjedljivo najgori igrac zajebao je i Lucasa
LIVERPOOL FC
Upravo ovo...zanimljivo da je bas Coutinho jedan od tih ali on bar ima kvalitet da napravi ovakav potez, mada se mora priznati da je amaterski tu izgledala odbrana Uniteda.kumkalesic je napisao/la:Neozbiljan pristup do primljenog pogotka...kasnije dosta bolje, ali se mora bolje igrati jedan ovakav meč...nekako mi se činilo da više energije Švabo troši kraj terena nego li pojedini nogometaši na terenu...
"Sreca" pa ih gol na vrijeme probudi.
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Lekqqq1921 i 11 gostiju.