Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Nema ga zbog bolesti danas.HankMoody je napisao/la:Nema ga ni na klupi danas.
Velika sramota,umjesto da upiše debi za A tim on ide igrat protiv **** Kazahstana il šta ti ja znam koga već. Ali eto Mehmed ima neke svoje zamislidubrovnik je napisao/la:Evo da i ovdje zabiljezim svoj stav o nepozivanju Armina Hodzica. Nije mi jasno zasto i da li uopce postoji nacin kako ovo Bazdarevic moze objasniti. Boga mi, ovo je velika sramota. Umjesto da se mladicu pomaze na svaki nacin on se ignorira i usputno se kao ostavlja Nestorovicu da ga svojim taktickim zamislima jos malo pokopa i osramoti. Na valja ovo nikako.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja kad citam komentare reko bi da se raspravlja o Martialu a ne yebenom Hodzicu, daj ljudi popustite malo xd
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Vi sto govorite da se hodzic ne treba iduci put odazvati i da je sramota sto nije pozvan, jel mi mozete reci zasto je po vama vaznije da on odigra pola sata u PRIJATELJSKOJ utakmici za seniore protiv POLU-AMATERSKE drzave nego da donese pobjedu u KVALIFIKACIJAMA mladoj reprezentaciji gdje ce odigrat 90minuta?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Sada mu je vrijednost na 4 milje po Transfermarktu...samo naprijed momcino 

S milion na četiri, svaka čast.PrinceofVeresija je napisao/la:Sada mu je vrijednost na 4 milje po Transfermarktu...samo naprijed momcino

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne shvatam takve ljude. To je kao ona epizoda sa Prcicem, momak sa 0 nastupa se oprostio od reprezentacije jer nije bio pozvan na SP... Komedija. Napunili mu glavu ovakvi likovi, srecom skontao je da je pogrijesio. Nadam se da Hodzic ne slusa ove "savjete", vrijeme je pred njim.DeeWa je napisao/la:Vi sto govorite da se hodzic ne treba iduci put odazvati i da je sramota sto nije pozvan, jel mi mozete reci zasto je po vama vaznije da on odigra pola sata u PRIJATELJSKOJ utakmici za seniore protiv POLU-AMATERSKE drzave nego da donese pobjedu u KVALIFIKACIJAMA mladoj reprezentaciji gdje ce odigrat 90minuta?
Pred Hodzicem je vrijeme i tek sada treba da zagrize i trenira kao nikada da iskoristi sav svoj potencijal kojeg sigurno ima. Formacija sa 1 napadacem a konkurencija Dzeko, Vedo i Djuric koji se pokazao izuzetno efikasnim bar zasada. Ako bude priblizno ovako nastavio iskreno me ne zanima i da igra u cetvrtoj italijanskoj ligi.DeeWa je napisao/la:Vi sto govorite da se hodzic ne treba iduci put odazvati i da je sramota sto nije pozvan, jel mi mozete reci zasto je po vama vaznije da on odigra pola sata u PRIJATELJSKOJ utakmici za seniore protiv POLU-AMATERSKE drzave nego da donese pobjedu u KVALIFIKACIJAMA mladoj reprezentaciji gdje ce odigrat 90minuta?
Ne razumiju ljudi da je ovo spisak za prijateljske provjere protiv Svicarske i Luksemburga, a ne spisak za kvalifikacije, jbg. Ne moze se nama ugoditi nikako. Da je pored svih ovih stopera pozvan i Bico bilo bi pljuvanja poput Mesa neznalico sto nisi Dumica pozvao...
Mesa ima drugu filozofiju na koju ocito nismo navikli, a to je da prati stvarno dosta igraca i a pozive salje u zavisnosti od trenutne forme, protivnika ili svojih nekih vizija za to okupljanje. Ako mu je u glavi da bi Bico presjedio obje prijateljske utakmice onda nema razloga za neko pljuvanje.
Dosta igraca se vrti za samo nekoliko "slobodnih" pozicija u prvih 11. A nema smisla uigravati vezni red npr. Prcic-Vrancic-Krunic, nego svakome od njih treba dati sansu sa Besicem i Pjanicem. Nadam se da ce tu sansu na ovom okupljanju dobiti bar dvojica, od trojca Susic, Prcic i Vrancic, a isto tako se nadam da ce sljedeci put sansu dobiti neki drugi igraci poput Krunica.
Ima Mesa volje, ima i utakmica i vremena da dosta stvari isproba, obilazi i prati pa vjerovatno gotovo sve igrace koji su imalo vrijedni obilazenja, ima i kvalitet u igracima za bar drugo mjesto i sto je jos bitnije dobru igru na terenu. Rezultat cemo vidjeti na pocetku kvalifikacija, dotada mislim da ga trebamo pustiti da radi ono sto on misli da je najbolje i da se samo nadamo najboljem...
Nad tobom sunce najljepše sja
- katalinski
- Kontakt:
Izaslo se u susret mladoj reprezentaciji...u cemu je problem.da se spremamo za euro bilo bi to drugacije,igrao bi sigurno
Ajvatar
Vrlo bitna utakmica u borbi za 4.mjestokatalinski je napisao/la:Izaslo se u susret mladoj reprezentaciji...u cemu je problem.da se spremamo za euro bilo bi to drugacije,igrao bi sigurno

Od prve minute protiv Osijeka.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ni minute danas protiv Hajduka. 

Upao je u krizu, zasluženo na klupi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca 

U zadnje vrijeme ga nema, izgleda da trenutno i nije u nekoj formi. Imao je onu ozlijedu, pa se razbolio. Uglavnom poslije toga ga i nema u fokusu. Nadam se da je ovo samo trenutno stanje.Pivopija je napisao/la:Danas nije ni na klupi.
Trebalo bi biti ovo prolazno, nadam se da neće zaglaviti na klupi. U Aru polažem najviše nada što se tiče našeg napada u budućnosti 

Hajduk i Dinamo nisu isti levelPapeSusic je napisao/la:Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ovaj dečko samo trola, ne brini.brile je napisao/la:Hajduk i Dinamo nisu isti levelPapeSusic je napisao/la:Kad su Tino i Vrsajevic dolazili iz HNL-a Hrvatska nije valjala, sad dajte Hodzca
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.