FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Kad se sve sabere i oduzme, zasluzen bod na kraju nase ekipe koja je igrala vise od 50 minuta sa igracem manje, a mi nastavljamo tradiciju u Capljini,ovo je 4 - ta utakmica zaredom da nismo dole izgubili i zanimljivo cak 3 su zavrsene rezultatom 2-2, sad prolazimo na 11 - to mjesto bar do sutra kad igra Jedinstvo, a nas protivnik naredni Gorazde ostaje na 10 - tom mjestu sa 22 boda, naredna domaca utakmica jako bitna jer Gorazde ima dva uzastopna poraza i moraju se spasavati kod nas, ali vjerujem da cemo mi slaviti 

dobro je, i bod je kao kuca. sad otici turisticki do Bijeljine pa onda dobiti rat na terenu protiv Gorazda
-
- Kontakt:
Raspred nam ide na ruku, poslije Gorazda gostujemo N. Travniku gdje bi se realno moglo do bodova, onda kuci teska utakmica sa liderom iz Jajca i poslije gostovanje Zvijezdi, zatim dvije domace utakmice sa Bosnom i Braniteljom, nekih 11 bodova iz ovih utakmica bilo bi preodobro za nas, ali polako treba ici jednu po jednu 

Odlicno je ovo izgledalo. Na dobrom terenu nasa ekipa cuda pravi. Cijelo drugo poluvrijeme smo diktirali tempo. Moram napomenuti da u 2 navrata ekipa Capljine nije ispostovala fair-play, odnosno da za vrijeme kad bi povrijedjen igrac Radnickog lezao na travi zbog povrede ( nije bilo simuliranje), oni nisu zaustavili igru nego su pokusali iskorsititi 2 igraca vise i postici pogodak.
Ne znam stvarno kako je ova ekipa tako visoko rangirana, jer ono sto su danas prikazali je veoma lose.
Lijep pogodak za izjednacenje su postigli (2-2)
Doktor Kuduz je iz slobodnjaka za nas postigao prvi pogodak za 25m, a 5 min kasnije Joge nakon odlicnog ubacivanja od strane Musica pogadja glavom.
Oni su pred kraj imali 2 sl. ud. U blizini kaznenog prostora ali nisu nista ozbiljnije uradili.
Sudjenje za 9.5.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ne znam stvarno kako je ova ekipa tako visoko rangirana, jer ono sto su danas prikazali je veoma lose.
Lijep pogodak za izjednacenje su postigli (2-2)
Doktor Kuduz je iz slobodnjaka za nas postigao prvi pogodak za 25m, a 5 min kasnije Joge nakon odlicnog ubacivanja od strane Musica pogadja glavom.
Oni su pred kraj imali 2 sl. ud. U blizini kaznenog prostora ali nisu nista ozbiljnije uradili.
Sudjenje za 9.5.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Srijeda u KUP - u, onako odigrati sto treba i okrenuti se mnogo bitnoj utakmici u narednu subotu kad nam dolazi Gorazde gdje i njima gori pod nogama i ucinit ce sve da ostanu neporazeni u Lukavcu, a mi ovo moramo dobiti i rastrerecni onda put Travnika gdje se moze siguran sam do bodova...
Prelijepi golovi u Capljini a kada pogledam teren kod ljudi , place mi seLuKaVaC je napisao/la:
cestitke radnickom na danasnjoj igri u bijeljini, medjutim mi smo svoje prokockali vec u prvoj utakmici na josiku. sto zbog manjka srece, sto zbog sastava u prvoj utakmici, sto zbog katastrofalnog terena ispali smo iz kupa. kad se vec doslo do 1/4 finala kupa moralo se daleko ozbiljnije uci u prvu utakmicu. kad kazem prvu utakmicu mislim na pocetni sasatav i totalno nespreman teren. treba napomenuti i to da radnicki nije izgubio i da je postizo 1-3 gola na sljedecim gostovanjima gdje domacini rijetko gube bodove: u gabeli protiv goska, u travniku protiv istoimene ekipe, u capljini protiv istoimene ekipe i u bijeljini protiv radnika. naveo sam terene na kojima se moze igrati fudbal za razliku od josika i gdje je radnicki igro svoju igru. ekipa koja dolazi u lukavac ne mora imat ni t od tehnike bitno je samo da je fizicki spremna i sigurno nece izgubiti. nadam se da ce u subotu protiv gorazda strijelci biti raspolozeni i donijeti radnickom veoma vaznu pobjedu. sretno radnicki. svi na josik.
talasanja u radnickom se nastavljaju. na mjesto sekretara se vratio sido. tu su i novi clanovi UO: bajro bacic, adis lovic, enver omerdic, midhat sarajlic, mirsad halilagic, adi dautovic, sejad kikic, zlaja, amir sejdinovic, sabit omic. predsjednik UO ce biti dr. nermin begic.
-
- Kontakt:
sta reci....... jos su trebali vratit pataru i onog mufljuza sto je drzo pansion sidro i imamo greatest shits 1995-2015. za 20 godina sabrali su sve sto je muljalo i kralo od radnickog. Izuzimam Lovica naravno i zao mi je sto su ga opet navukli na ovo. takodjer omica i zlaju ne ubrajam u gore navedene.
-
- Kontakt:
Bajro je trebao biti predsjednik, dok je on bio Radnicki je i licio na ekipu, sredio i stadion bio, on bi znao sta i kako, ali eto tu je ipak pa vidjecemo, a doktora za predsjednika ma nigdje veze znaci, a ima tu jos par dobrih ljudi i za ocekivati je neke promjene, gore ne moze...
Bajro je bio dobar dok je bio dopresjednik NSBH a sada nisam siguran koliko moze biti koristi od njega osim ako postane direktor PK sikulje( suska se o tome) onda bi nam mogao valjati,samolukavac je napisao/la:Bajro je trebao biti predsjednik, dok je on bio Radnicki je i licio na ekipu, sredio i stadion bio, on bi znao sta i kako, ali eto tu je ipak pa vidjecemo, a doktora za predsjednika ma nigdje veze znaci, a ima tu jos par dobrih ljudi i za ocekivati je neke promjene, gore ne moze...
Sto se tice ostalih, takodjer Omic je jak , Lovic je ok ali nisam siguran koliko je on u svemu tome vise, a zlaju treba nogirat , sta ce nam

A sto se tice DR. Begica mislim nije potrebno komentarisati....
Nek nas vile pronosaju do kraja sezone
Slažem se, u klubu nema para ali ja iskreno najviše očekujem od Lovića jer znam da voli Radnički a i od Bajre jer kao što svi znamo nešto se i radilo dok je on bio tu, ali ne znam šta on trenutno može, jedino ako šta iz rudnika izvuče ali i oni su na socijali. Zlaja normala, a od ostalih je svašta očekivat pa eto nadamo se boljem, takođe je lijepo što se Sido vratio. Očekujem nešto i od Omića.samolukavac je napisao/la:Bajro je trebao biti predsjednik, dok je on bio Radnicki je i licio na ekipu, sredio i stadion bio, on bi znao sta i kako, ali eto tu je ipak pa vidjecemo, a doktora za predsjednika ma nigdje veze znaci, a ima tu jos par dobrih ljudi i za ocekivati je neke promjene, gore ne moze...
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Svaki će član u UO imati svoj zadatak i tako će se rješavati situacija.
Što se Zlaje tiče, pouzdano znam
da uskoro (mjesec-dva najkasnije) napušta BiH, ali će uvijek biti tu uz klub i za klub koji je dio njega oduvijek. Zahvaljuje vam se svima na lijepim riječima tj. mišljenju koje imate o njemu 
Što se Zlaje tiče, pouzdano znam

Projekat ili ? Sokiran sam koji Sodjani napustaju Lukavac, jbg i ja opasnom mislim palit odavde. No hard feelings za post goreZoom088 je napisao/la:Svaki će član u UO imati svoj zadatak i tako će se rješavati situacija.
Što se Zlaje tiče, pouzdano znamda uskoro (mjesec-dva najkasnije) napušta BiH, ali će uvijek biti tu uz klub i za klub koji je dio njega oduvijek. Zahvaljuje vam se svima na lijepim riječima tj. mišljenju koje imate o njemu

Projekat. Pa onda drugi projekat zvani "bjež' što dalje..."
Rekao je da razumije šta si mislio reć' onim postom

Rekao je da razumije šta si mislio reć' onim postom

Nazalost, jedan od onih koji je u zimskom prelaznom roku dosao u nas klub kao istinsko pojacanje, Sladjan Antic, nije ostao u Radnickom. Problemi s radnom dozvolom, boravisnom dozvolom i ostali administrativni problemi svojstveni samo BiH i glupim entitetima sprijecili su ovog fudbalera, koji igra sve po desnoj strani, da brani boje naseg kluba do kraja ove sezone.
Ne mogu vam opisati koliko mi je zao, krivo....koliko sam bijesan zbog svega. Kako ova nasa administracija zna zgorcati zivot covjeku, to je za filmove.
Antic se danas vratio u Bijeljinu gdje ce se prikljuciti Radniku odakle je i dosao nama na posudbu.
Ne mogu vam opisati koliko mi je zao, krivo....koliko sam bijesan zbog svega. Kako ova nasa administracija zna zgorcati zivot covjeku, to je za filmove.
Antic se danas vratio u Bijeljinu gdje ce se prikljuciti Radniku odakle je i dosao nama na posudbu.
Jbg administracija je rak rana ovog drustva. ostajemo kratki za igraca,valja se snalazit.
-
- Kontakt:
Gorazde je danas, posebno u drugom poluvremenu, bilo bolji protivnik i zasluzili su bod, ako ne i sva tri.
Nevjerovatno je kako su nonšalatno domaci igrali i kako su gosti lako dolazili do gol šansi.
Oba penala za radnicki mislim da su opravdano dosudjena, kao uostalom komplet sudjenje danas.
Utakmicu sam jedva odgledao do kraja, i samo zbog cinjenice da puno ekipa ispada ove godine sretan sam zbog ove pobjede, bilo bi steta ne igrati prvu ligu i narednih godina jer ce se kvalitet iste znatno popravit sada kad pola premijerligasa ispadne ovdje.
Nevjerovatno je kako su nonšalatno domaci igrali i kako su gosti lako dolazili do gol šansi.
Oba penala za radnicki mislim da su opravdano dosudjena, kao uostalom komplet sudjenje danas.
Utakmicu sam jedva odgledao do kraja, i samo zbog cinjenice da puno ekipa ispada ove godine sretan sam zbog ove pobjede, bilo bi steta ne igrati prvu ligu i narednih godina jer ce se kvalitet iste znatno popravit sada kad pola premijerligasa ispadne ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.