FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibrakovic nema veze s klubom, al je tu i bice tu blizu dok god Duljevic igra za nas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Niđe veze .Uprava ce ostati i treba da ostane jer imaju rezultate rada.Zip je napisao/la:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kakve rezultate imaju ? Nadam se da se salis.Majkl je napisao/la:Niđe veze .Uprava ce ostati i treba da ostane jer imaju rezultate rada.Zip je napisao/la:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Pa jbm nećemo gledati samo prethodni mjesec i tražiti negativne stvari.
Milion je pozitivnih.
Milion je pozitivnih.
Izgleda da nisi baš gledao tekme, jer ih je i kadušic lomio, iako nije u napadu ili veznom. To je bolan dijete i na njega ova cijela situacija djeluje. Momak jeste talenat, to samo corav ne vidi. Momak je u svemu haj da kažemo žrtva taktike kvazi trenera. Pa mi smo u svakoj utakmici primili najmanje jedan gol, govori li ti to šta? Ali nema veze bitno je odma drvlje i kamenje na dijete. trpili smo svakakve levate, ali nam je uvijek bio problem istrpiti nekoga našeg. Necu dalje da neko ne pomisli da mi je šta u familiji ili da sam mu neki drugHeraklitMracni je napisao/la:kakav kadusicu sarajevu su i prije gurani mladi igraci , al ovo je katastrofa .... pa skoro u njegovim godinama precke lomijo po bihacu ... da ne nabrajam ostale, ne znam zbog cega njega smatraju talentom '??
Das Ist Walter
Ovo je grafit na zgradi prostorija FKS.
Sad ne znam jel fejk il je fkt preko noci neko napravio ovaj grafit.
Sad ne znam jel fejk il je fkt preko noci neko napravio ovaj grafit.
Ovo je sto posto tacno sto kazes. Znaci da smo ih dobili u derbiju, komplet ova garnitura njihova iz uprave bi digla ruke od svega, jer im je strasan rezultatski pritisak bio. Gledao sam utakmicu sa zapada i znam da ih pola iz uprave nije ni doslo jer su se bojali poraza i reakcije navijaca, bukvalno su bili spremni za linc. A ovaj nas celavi debil izvede tim curica koji nisu kako treba u duel usli. A mi smo tada bili hem u boljoj situaciji, hem smo imali duplo bolji sastav. Ta pobjeda je njima kupila mir a nas lagano pocela gurati ka dole sto je na kraju i dovelo do ovog otkaza. Miodrag Jesic je imao priliku gurnuti kone a ambis, al jok on im dade ruku izvuce ih i jos pogura da se popnu dalje. Joj kakvom smo mi debilu dali platu i ugovor sad bi ja se ja pojeo!Zip je napisao/la:VivaLasVegas je napisao/la:Gledam ovaj snimak na face tv Zeljo Borac. Kaze Baho 50 minuta prije utakmice prvi koji je izasao na teren bio je Mulalic. Brate ne moze mi niko reci da je Dzeno bio gori od Jesica, Kodre ili Jarnija. Niti oni nikad ne mogu voliti Sarajevo koliko ga voli Dzeno ili Hurtic sad. Mulalic nas je dobio na derbiju, da ih je vodio neki stranac nebi nas nikad dobili. Kod nas u klubu je vise stranaca nego ikad. Sve je ovo interes, nema ljubavi nikakve. Trener i kapiten treba da budu srcani ljudi koji vole klub a ne Dulja koji je jos balavac i Jesic kojeg boli qrac za Sarajevom.
Mi smo zelju vratili u igru. Mi smo ih digli, a imali smo priliku da ih gurnemo da tone sto dublje.
I gledajte dokle smo ih doveli, sve zbog nas.
Jesic em je nas unazadio em je komsije pogurao do toga da su trenutno daleko ispred nas
Jesicu sve ti yebem grobarsko
Hurticu izbori Evropu samo, nista vise, mozes ti to!
Testo je napisao/la:Kakve rezultate imaju ? Nadam se da se salis.Majkl je napisao/la:Niđe veze .Uprava ce ostati i treba da ostane jer imaju rezultate rada.Zip je napisao/la:
Stabilan klub,kamp,akademija,kup,titula (poslije 10 godina),vraceni dugovi itd.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
svaka cast za sponzore i za marketing, ali ovo je fudbalski klub.
sportski segment klub je apsolutno zakazao , ista ova uprava je postavila ibraka da bude SD prema tome oni su direktno odgovorni.
taj isti ibrak je upetljan sa srpskim menadzerima i uvalio nam je igrace koji ne mogu biti pojacanje u vitezu, pa mi smo na raskide ugovora prosuli para i para.
a mislim da i dino voli da se upetlja u neke stvari o kojima pojma nema, nek mi neko objasni na osnovu cega smo mi ponudili posao jarniju ? jel taj covjek trenirao nekad nekoga prije nas i osvajao titule ? daleko od toga, doveli smo ga jer je to bio marketinski potez, da tamo na stranici real madrida napisu: "nas bivsi igrac jarni preuzeo je klupu fk sarajevo, zelimo mu srecu" ? nama treba strucnjak a ne reklama. sto se jesica tice, pa svaka budala je mogla da vidi da je taj covjek promjenio 20 klubova kao trener i nigdje se nije puno zadrzao, znaci dati njemu ugovor na vise godinu i apsolutnu slobodu je kardinalna greska, ljudi moji ja bi razumio da smo mi doveli ciru ili radomira antica pa daj mu slobodu , ali dati sve ovlasti jesicu kojeg ismijava cijela srbija je da se covjek zapita koji mozak iz uprave je njemu ponudio posao.
nasa liga je teska, a jesic je mislio da je to u rangu mijanmara. nama bi odgovaro trener koji dobro poznaje ovu ligu, treba nekad znati i odgirati seljacki, pa pola terena u drzavi je oranica, necemo valjda ocekivati tika taka po mocvarama. dobar trener zna da se prilagodi svim situacijama i npr kad vidi teren u prijedoru on se na treningu bazira na slobodne udarce i kornere, a tecna, pas igra se moze primjeniti na kosevu, bilinom itd.
meni je dovoljno da vidim kako uprava radi kad mi ne mozemo pobijediti prijedor kojeg drina zvornik uzima bez po muke, ili prosle god kad gubimo u vrapcicima, prosipamo bodove u zvorniku, sta onda ocekivati protiv jacih ekipa.
sportski segment klub je apsolutno zakazao , ista ova uprava je postavila ibraka da bude SD prema tome oni su direktno odgovorni.
taj isti ibrak je upetljan sa srpskim menadzerima i uvalio nam je igrace koji ne mogu biti pojacanje u vitezu, pa mi smo na raskide ugovora prosuli para i para.
a mislim da i dino voli da se upetlja u neke stvari o kojima pojma nema, nek mi neko objasni na osnovu cega smo mi ponudili posao jarniju ? jel taj covjek trenirao nekad nekoga prije nas i osvajao titule ? daleko od toga, doveli smo ga jer je to bio marketinski potez, da tamo na stranici real madrida napisu: "nas bivsi igrac jarni preuzeo je klupu fk sarajevo, zelimo mu srecu" ? nama treba strucnjak a ne reklama. sto se jesica tice, pa svaka budala je mogla da vidi da je taj covjek promjenio 20 klubova kao trener i nigdje se nije puno zadrzao, znaci dati njemu ugovor na vise godinu i apsolutnu slobodu je kardinalna greska, ljudi moji ja bi razumio da smo mi doveli ciru ili radomira antica pa daj mu slobodu , ali dati sve ovlasti jesicu kojeg ismijava cijela srbija je da se covjek zapita koji mozak iz uprave je njemu ponudio posao.
nasa liga je teska, a jesic je mislio da je to u rangu mijanmara. nama bi odgovaro trener koji dobro poznaje ovu ligu, treba nekad znati i odgirati seljacki, pa pola terena u drzavi je oranica, necemo valjda ocekivati tika taka po mocvarama. dobar trener zna da se prilagodi svim situacijama i npr kad vidi teren u prijedoru on se na treningu bazira na slobodne udarce i kornere, a tecna, pas igra se moze primjeniti na kosevu, bilinom itd.
meni je dovoljno da vidim kako uprava radi kad mi ne mozemo pobijediti prijedor kojeg drina zvornik uzima bez po muke, ili prosle god kad gubimo u vrapcicima, prosipamo bodove u zvorniku, sta onda ocekivati protiv jacih ekipa.
ReufHerco je napisao/la:Ovo je sto posto tacno sto kazes. Znaci da smo ih dobili u derbiju, komplet ova garnitura njihova iz uprave bi digla ruke od svega, jer im je strasan rezultatski pritisak bio. Gledao sam utakmicu sa zapada i znam da ih pola iz uprave nije ni doslo jer su se bojali poraza i reakcije navijaca, bukvalno su bili spremni za linc. A ovaj nas celavi debil izvede tim curica koji nisu kako treba u duel usli. A mi smo tada bili hem u boljoj situaciji, hem smo imali duplo bolji sastav. Ta pobjeda je njima kupila mir a nas lagano pocela gurati ka dole sto je na kraju i dovelo do ovog otkaza. Miodrag Jesic je imao priliku gurnuti kone a ambis, al jok on im dade ruku izvuce ih i jos pogura da se popnu dalje. Joj kakvom smo mi debilu dali platu i ugovor sad bi ja se ja pojeo!Zip je napisao/la:VivaLasVegas je napisao/la:Gledam ovaj snimak na face tv Zeljo Borac. Kaze Baho 50 minuta prije utakmice prvi koji je izasao na teren bio je Mulalic. Brate ne moze mi niko reci da je Dzeno bio gori od Jesica, Kodre ili Jarnija. Niti oni nikad ne mogu voliti Sarajevo koliko ga voli Dzeno ili Hurtic sad. Mulalic nas je dobio na derbiju, da ih je vodio neki stranac nebi nas nikad dobili. Kod nas u klubu je vise stranaca nego ikad. Sve je ovo interes, nema ljubavi nikakve. Trener i kapiten treba da budu srcani ljudi koji vole klub a ne Dulja koji je jos balavac i Jesic kojeg boli qrac za Sarajevom.
Mi smo zelju vratili u igru. Mi smo ih digli, a imali smo priliku da ih gurnemo da tone sto dublje.
I gledajte dokle smo ih doveli, sve zbog nas.
Jesic em je nas unazadio em je komsije pogurao do toga da su trenutno daleko ispred nas
Jesicu sve ti yebem grobarsko
Hurticu izbori Evropu samo, nista vise, mozes ti to!

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Niđe veze .Uprava ce ostati i treba da ostane jer imaju rezultate rada.[/quote]
Kakve rezultate imaju ? Nadam se da se salis.[/quote]
Stabilan klub,kamp,akademija,kup,titula (poslije 10 godina),vraceni dugovi itd.[/quote]
nas treba da zanima teren, nemam ja nista od toga sto benko dobija redovno 20 milja ili sto smo imali na platnoj listi 50 igraca.
sto se akademije tice, pa mi smo u 5god izbacili samo radovca, ne vidim da ja da su oni puno tu nesto uredili.
akademija treba da bude glavni stub kluba, mi moramo poceti da proizvodimo igrace da bi bili uspjesni. necemo valjda zauvijek zavisiti od polovnjaka iz srb i hrv. problem je sto su u akademiji i dalje neznalice od prije, ne guraju se talenti nego babini sinovi. kad vidim petra segrta, neke trenere iz njemacke u jun.pogonu onda cu reci svaka cast upravo . pa bolje da smo dali pare za strucnjake u akad. nego sto smo ih dali za raskide ugovora ikandeu, stepanovu itd.
Kakve rezultate imaju ? Nadam se da se salis.[/quote]
Stabilan klub,kamp,akademija,kup,titula (poslije 10 godina),vraceni dugovi itd.[/quote]
nas treba da zanima teren, nemam ja nista od toga sto benko dobija redovno 20 milja ili sto smo imali na platnoj listi 50 igraca.
sto se akademije tice, pa mi smo u 5god izbacili samo radovca, ne vidim da ja da su oni puno tu nesto uredili.
akademija treba da bude glavni stub kluba, mi moramo poceti da proizvodimo igrace da bi bili uspjesni. necemo valjda zauvijek zavisiti od polovnjaka iz srb i hrv. problem je sto su u akademiji i dalje neznalice od prije, ne guraju se talenti nego babini sinovi. kad vidim petra segrta, neke trenere iz njemacke u jun.pogonu onda cu reci svaka cast upravo . pa bolje da smo dali pare za strucnjake u akad. nego sto smo ih dali za raskide ugovora ikandeu, stepanovu itd.
Kakve rezultate imaju ? Nadam se da se salis.[/quote]Testo je napisao/la:Niđe veze .Uprava ce ostati i treba da ostane jer imaju rezultate rada.
akademija treba da bude glavni stub kluba, mi moramo poceti da proizvodimo igrace da bi bili uspjesni. necemo valjda zauvijek zavisiti od polovnjaka iz srb i hrv. problem je sto su u akademiji i dalje neznalice od prije, ne guraju se talenti nego babini sinovi. kad vidim petra segrta, neke trenere iz njemacke u jun.pogonu onda cu reci svaka cast upravo . pa bolje da smo dali pare za strucnjake u akad. nego sto smo ih dali za raskide ugovora ikandeu, stepanovu itd.[/quote]
Niđe veze opet.Akademija ne radi 5 godina,a rezultati akademije tek trebaju da dođu.Osvojen je kup i titula poslije 10 godina.Imas kamp ,vraceni su dugovi.To su cinjenice a to sve ostalo sto pricate o talovima ,krađi i sl. su izmisljotine za koje nemaju nijedan dokaz.Dajte malo ba
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nevjerovatno kako je vecina raje pogresno shvatila strategiju i ciljeve koji su u klubu postavljeni dolaskom Tana.
Tan i njegova kompletna garnitura (strana i domaca) koja radi u klubu i oko kluba nikad, ali nikad nije obecala instant uspjeh!! Nikad. I titula koja je osvojena prosle godina nije bila planirana i bila je u neku ruku kompromis odnosno poklon navijacima nakon skoro deset godina bez sampionskog uspjeha. Pa potrazite ako vam nije mrsko, izjave nakon osvojene titule u kojima je nedvosmisleno receno da je taj uspjeh (titula) dosao ranije nego sto je to bilo planirano.
Ono sto Tan zeli, pordzava i sto ce podrzavati ubuduce je postepeni uspon. Prvo, sredjivanje osnovinih stvari (a to je uradjeno, dugovi, akademija, sredjen klub itd) Drugo, stvaranja uslova za digorocnu izgradnju tima iz vlastitih redova. I trece kad se stvori baza da ti 80% prvog tima popunjavas kvalitetnim igracima iz svog vlastitiog pogona koji duplo odskacu od generacije u ostalim klubovima onda osvajas titule, pokusavas napraviti iskorak u evropi i naravno prodajes igrace od cije prodaje klub zivi i dalje napreduje..
Naravno, moze se sad neko slagati s ovim ili ne slagati ali to je to je ta vizija,.To su ciljevi iza kojih je investirtor naso interes i iza kojih je odlucio da investira. Ko imalo zeli da bude realan, sagleda cjelokupnu situaciju u ostalim klubovima, uopste u BiH sportu pa ako zelite i u drzavi i razmislja dugorocno ovo je jedini ispravni i ordziv put. Bez obzira na trenutni sportski rezultat mi smo vec za nekoliko stepenica iznad svih sportskih kolektiva u drzavi (ne samo fudbalskih klubova) i to je ono na sto se treba fokusirati i na cemo treba dalje raditi.
Tan i njegova kompletna garnitura (strana i domaca) koja radi u klubu i oko kluba nikad, ali nikad nije obecala instant uspjeh!! Nikad. I titula koja je osvojena prosle godina nije bila planirana i bila je u neku ruku kompromis odnosno poklon navijacima nakon skoro deset godina bez sampionskog uspjeha. Pa potrazite ako vam nije mrsko, izjave nakon osvojene titule u kojima je nedvosmisleno receno da je taj uspjeh (titula) dosao ranije nego sto je to bilo planirano.
Ono sto Tan zeli, pordzava i sto ce podrzavati ubuduce je postepeni uspon. Prvo, sredjivanje osnovinih stvari (a to je uradjeno, dugovi, akademija, sredjen klub itd) Drugo, stvaranja uslova za digorocnu izgradnju tima iz vlastitih redova. I trece kad se stvori baza da ti 80% prvog tima popunjavas kvalitetnim igracima iz svog vlastitiog pogona koji duplo odskacu od generacije u ostalim klubovima onda osvajas titule, pokusavas napraviti iskorak u evropi i naravno prodajes igrace od cije prodaje klub zivi i dalje napreduje..
Naravno, moze se sad neko slagati s ovim ili ne slagati ali to je to je ta vizija,.To su ciljevi iza kojih je investirtor naso interes i iza kojih je odlucio da investira. Ko imalo zeli da bude realan, sagleda cjelokupnu situaciju u ostalim klubovima, uopste u BiH sportu pa ako zelite i u drzavi i razmislja dugorocno ovo je jedini ispravni i ordziv put. Bez obzira na trenutni sportski rezultat mi smo vec za nekoliko stepenica iznad svih sportskih kolektiva u drzavi (ne samo fudbalskih klubova) i to je ono na sto se treba fokusirati i na cemo treba dalje raditi.
Odlicna je ta vizija, medjutim ima jedan problem..
A to je da smo mi u strnovitom PADU... Da bi se popeli na nivo na koji smo bili na ljeto 2014 godine, dosta mi znoja moramo proliti, mnogo neprospavanih noci i mnogo zivaca potrositi..
A to je da smo mi u strnovitom PADU... Da bi se popeli na nivo na koji smo bili na ljeto 2014 godine, dosta mi znoja moramo proliti, mnogo neprospavanih noci i mnogo zivaca potrositi..
U zemlji u kojoj SDA pobjedjuje 20 godina nije ni cudo da pojedinci podrzavaju stagnaciju i pad. Javasluk, talove, provizije...70igraca i 10 trenera u 3 godine.
Mentalitet bosnjo.
Mentalitet bosnjo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
badboy je napisao/la:Nevjerovatno kako je vecina raje pogresno shvatila strategiju i ciljeve koji su u klubu postavljeni dolaskom Tana.
Tako je ali ja jos govorim ako se neko ufati toga da je najbitniji sportski uspjeh i to imaju: kup,titula ,play of EL.Jedina greska uprave je dovođenje velikog broja igraca koji nisu nista pokazali ali to je sastavni dio tog posla ne mozes nikad znati ko ce biti pojacanja.Pogledajte Real i Barselonu ,City koji plate igrace i koji nista ne pokazu i ne zaigraju.Pa pogedajte samo Dinamo koliko je imao promasaja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
slazem se da je jos rano za akademiju, medjutim ovo sto sad imamo ne izgleda nimalo dobro . moraju se dovesti bolji treneri koji imaju sta da nauce djecu, ako nema u drzavi takvih, platiti strance i to je to. to je ulaganje u buducnost. znas li ti kakve mi talente imamo u BIH ? pa ja se sjecam kad sam isao u osnovu i srednju skoli na casovima sporta ili terminima kakvih sam potencijala vidio. znaci imas sa jedne strane babinog sina koji trenira svaki dan, ima stipendijski ugovor u fks i sa druge strane rekreativca, amatera koji sutne loptu jednom sedmicno, eh taj amater izgleda kao maradona za ovog sto igra kod nas. zalosno koliko je talenata propalo jer nisu babini sinovi i nemaju menadzera da ih pogura. kako to da kone izbace 2-3 igraca sezonski a mi jednog u 5 godina ?
jel izmisljotina da u lozi sjede faco, tiric, bulic, muminovic ? nije cudno sto kramar ne dotakne loptu i potpisuje ugovor na 2 god, evo sad treba i njemu placati raskid ugovora. nije cudno sto su skoro svi igraci od bulica i kezmana kod nas zavrsili ?
abdulah ibrakovic je direktno povezan sa srpskim menadzerima sa kojima je u talu, sad je tu u sjeni, ne vjerujem ja da on nije u klubu. evo npr prodali smo velkoskog u aziju , jel to ikad prije kod nas bio slucaj ? ja se nesto ne sjecam, al dobro znam da se srpski igraci odavno prodaju u kinu, koreju, sto mi govori da su se poceli motati oko naseg kluba.
jel izmisljotina da u lozi sjede faco, tiric, bulic, muminovic ? nije cudno sto kramar ne dotakne loptu i potpisuje ugovor na 2 god, evo sad treba i njemu placati raskid ugovora. nije cudno sto su skoro svi igraci od bulica i kezmana kod nas zavrsili ?
abdulah ibrakovic je direktno povezan sa srpskim menadzerima sa kojima je u talu, sad je tu u sjeni, ne vjerujem ja da on nije u klubu. evo npr prodali smo velkoskog u aziju , jel to ikad prije kod nas bio slucaj ? ja se nesto ne sjecam, al dobro znam da se srpski igraci odavno prodaju u kinu, koreju, sto mi govori da su se poceli motati oko naseg kluba.
Testo je napisao/la:slazem se da je jos rano za akademiju, medjutim ovo sto sad imamo ne izgleda nimalo dobro . moraju se dovesti bolji treneri koji imaju sta da nauce djecu, ako nema u drzavi takvih, platiti strance i to je to. to je ulaganje u buducnost. znas li ti kakve mi talente imamo u BIH ? pa ja se sjecam kad sam isao u osnovu i srednju skoli na casovima sporta ili terminima kakvih sam potencijala vidio. znaci imas sa jedne strane babinog sina koji trenira svaki dan, ima stipendijski ugovor u fks i sa druge strane rekreativca, amatera koji sutne loptu jednom sedmicno, eh taj amater izgleda kao maradona za ovog sto igra kod nas. zalosno koliko je talenata propalo jer nisu babini sinovi i nemaju menadzera da ih pogura. kako to da kone izbace 2-3 igraca sezonski a mi jednog u 5 godina ?
Opet pricas izmisljotine pogledaj tabele i kupove gdje igraju igraci iz akademije pioniri,kadeti,juniori.Pogledaaj koliko su golova dali i koji su na tabelama,ako igraju babini sinovi kako su jedni od najboljih u drzavi.Ti igraci su pokupljeni iz raznih gradova i nikakvi babini sinovi ne igraju.A to sto razni menadžeri sjede u lozama nije do uprave u svijetu su ti menadžeri uglavnom ti tipovi ljudi.I to sve sto pricas su stvari za koje nemas ni jednog dokaza a ovde optuzujes,nije to uredu paša,ja ti govorim stvari koje stoje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kojeg igraca smo izbacili iz akademije u prvi tim?Majkl je napisao/la:Testo je napisao/la:slazem se da je jos rano za akademiju, medjutim ovo sto sad imamo ne izgleda nimalo dobro . moraju se dovesti bolji treneri koji imaju sta da nauce djecu, ako nema u drzavi takvih, platiti strance i to je to. to je ulaganje u buducnost. znas li ti kakve mi talente imamo u BIH ? pa ja se sjecam kad sam isao u osnovu i srednju skoli na casovima sporta ili terminima kakvih sam potencijala vidio. znaci imas sa jedne strane babinog sina koji trenira svaki dan, ima stipendijski ugovor u fks i sa druge strane rekreativca, amatera koji sutne loptu jednom sedmicno, eh taj amater izgleda kao maradona za ovog sto igra kod nas. zalosno koliko je talenata propalo jer nisu babini sinovi i nemaju menadzera da ih pogura. kako to da kone izbace 2-3 igraca sezonski a mi jednog u 5 godina ?
Opet pricas izmisljotine pogledaj tabele i kupove gdje igraju igraci iz akademije pioniri,kadeti,juniori.Pogledaaj koliko su golova dali i koji su na tabelama,ako igraju babini sinovi kako su jedni od najboljih u drzavi.Ti igraci su pokupljeni iz raznih gradova i nikakvi babini sinovi ne igraju.A to sto razni menadžeri sjede u lozama nije do uprave u svijetu su ti menadžeri uglavnom ti tipovi ljudi.I to sve sto pricas su stvari za koje nemas ni jednog dokaza a ovde optuzujes,nije to uredu paša,ja ti govorim stvari koje stoje.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: James1987, Lavcina, NazorUso, propoklopac, Tatamata1946 i 41 gost.