Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
bice zanimjivo pratiti Chicharita na Sp, sto se tice Nanija neka se malo domori bitno je da nisu noge stradale tako da ne vjerujem da ce pasti u formi puno se ocekuje od njega slijedece sezone. Volio bi i da Obertan dobije vise prilika za igru al za koju godinu i on ce razvaljivati 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- NoName
- Kontakt:
Ne pratim previše, možda nekih 7-8 utakmica da sam pogledao i tim utakmicama mi je Carrick bio jako dobar. Andersona sam gledao 3-4 puta i uopšte nije bilo loše. Međutim, primarni razlog moje konstatacije nije bilo poređenje ovih igrača 1:1 sa Lukom nego njihovo poređenje u koncepciji igre MU, smatram da se Luka ne bi nikako mogao uklopiti u stil igre koji zastupa Ferguson. Mada, ko zna, možda bi prilagođavao formaciju Luki ali mislim da je to gotovo nemoguće.Cartman je napisao/la:Ma daj. Ne znam koliko pratis United, ali Carrick je katastrofa ove sezone. Anderson nista nije pokazo od svoje prve sezone, ali eto talenat je. A njegov je problem sto je vrlo neozbiljan i ponasa se kao zvijezda, a nije ni standardan. Licno bi bez razmisljanja dao njih dvojicu za Modrica, ali ovo je patka jer nema sanse da Fergie pusti i Kusczaka nakon sto je otiso Foster. Onda bi osto samo Amos kao rezerva. A sto se tice Andersona i Carricka, moguce je da ce obojica napustit klub. Pogotovo Carrick.NoName je napisao/la:Ako je ovo istina onda je fkt stari posenilio. Anderson i Carrick su pojedinačno svaki bolji od Modrića + što se ovaj konceptualno ni u snu ne uklapa u taktičku postavku MU. Mada mislim da je i ovo samo novinarska patka.omerbavarac je napisao/la:Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica???![]()
![]()
![]()
Jeli on normalan?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
To jest istina, i to je jedan od problema Berbatova. Jednostavno nema mjesta za njega. Ali Modric moze igrat na ljevom krilu. A popravio je se i u defanzivnim zadatcima ove sezone, tako da licno mislim da bi mogo igrat i u sredini u formaciji 4-4-2. Ali Modric ne ide iz Tottenhama svakako, neki dan je potpiso novi ugovor.
A valjalo bi da nam Dzeko dodje samo da NoName postane crveni djavo

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:To jest istina, i to je jedan od problema Berbatova. Jednostavno nema mjesta za njega. Ali Modric moze igrat na ljevom krilu. A popravio je se i u defanzivnim zadatcima ove sezone, tako da licno mislim da bi mogo igrat i u sredini u formaciji 4-4-2. Ali Modric ne ide iz Tottenhama svakako, neki dan je potpiso novi ugovor.

A ja sam ubjeđen da će i doći u UTD, zato pomalo i svraćam ovdje, da ne bude da sam bahno odjednom

Ne tako davno kleo se u Teplice 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ma ja ću navijati i za FC Zarubežnjev ako treba, tj. ako tamo zaigra neko od naših reprezentativaca, a da ne govorimo o Edinu. A ne smijem zanemariti i činjenicu da mi je crvena draža nego plava 

- NoName
- Kontakt:
Titin pionir, ako ćemo preciznoVirtu4l je napisao/la:Komunjara, znao sam

- majestic24
- Kontakt:
Bila su to fina vremena. Sva pojacanja osim Modrica cu prihvatiti u Uniteda. Ako ovaj nosonja dodje,United nek na mene zaboravi. Znam da jedan igrac nije nista naspram kluba,al ovog tipa nemogu podnijeti i to je to.NoName je napisao/la:Titin pionir, ako ćemo preciznoVirtu4l je napisao/la:Komunjara, znao sam
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Koga bi ti? Nekog ljepotana. Ja bi najvise volio Modrica sto se tice veznog reda. Ako ne dodje ove sezone doci ce iduce u to sam uvjerenmajestic24 je napisao/la:Bila su to fina vremena. Sva pojacanja osim Modrica cu prihvatiti u Uniteda. Ako ovaj nosonja dodje,United nek na mene zaboravi. Znam da jedan igrac nije nista naspram kluba,al ovog tipa nemogu podnijeti i to je to.NoName je napisao/la:Titin pionir, ako ćemo preciznoVirtu4l je napisao/la:Komunjara, znao sam
- United Rule
- Kontakt:
Onda ces morati promijeniti avatar, ovaj ti se ne uklapa basNoName je napisao/la:Ma ja ću navijati i za FC Zarubežnjev ako treba, tj. ako tamo zaigra neko od naših reprezentativaca, a da ne govorimo o Edinu. A ne smijem zanemariti i činjenicu da mi je crvena draža nego plava

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Ma brzo ce on promjenit jednog francuskog celu za drugog, to jest Cantonu.United Rule je napisao/la:Onda ces morati promijeniti avatar, ovaj ti se ne uklapa basNoName je napisao/la:Ma ja ću navijati i za FC Zarubežnjev ako treba, tj. ako tamo zaigra neko od naših reprezentativaca, a da ne govorimo o Edinu. A ne smijem zanemariti i činjenicu da mi je crvena draža nego plava

- majestic24
- Kontakt:
Nije stvar u tome,vec sto je on precjenjen igrac. Dati Carricka za Modrica??? Jedino ako ce Tottenham nadoplatiti jedno 20 ak miliona.Koga bi ti? Nekog ljepotana. Ja bi najvise volio Modrica sto se tice veznog reda. Ako ne dodje ove sezone doci ce iduce u to sam uvjeren
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- eric_cantona
- Kontakt:
Carrick u zadnje vrijeme ocito ne uspijeva odgovoriti zadacima koje pred njega postavlja Ferguson. Anderson s druge strane jednostavno nije profil igraca koji ikako moze zamijeniti Paula Scholesa jer nikako ne postize golove. Nije sad ni Modric dao 20 golova prosle sezone, al svejedno, nadje se u sansi i daje golove.
Vjerujem da je Modric korak naprijed u odnosu na njih obojicu. A tu je svakako Hargreaves, koji ce valjda napokon biti zdrav i spreman, a kako se pise, Man Utd trazi i zadnjeg veznog, dakle Lassanu Diarru ili Yaya Tourea, koji je izgleda ipak odlucio potpisati za City.
mislim da je pametan potez dovesti i ofenzivnog i defanzivnog veznog dobrog ako se vec moze, a uz to smanjiti malo guzvu u centralnom dijelu veznog reda (Anderson, Scholes, Carrick, Hargreaves, Fletcher, povremeno Giggs i Park, a kasnije i Gibson - anderson i carrick u razmjenu, park je navodno blizu prodaje, a giggs i scholes igraju mozda zadnju sezonu), no, ipak je prioritet jos bar jedan napadac, i rijesiti se Owena i Berbatova. Joe Cole bi bio OK na krilu, pogotovo ako dodje besplatno.
kako se cini, jedini "pravi" kandidati za napad su Džeko, Luis Suarez i netko od Realove dvojke Higuain/Benzema, ovisno o tome koga odluče prodati
Vjerujem da je Modric korak naprijed u odnosu na njih obojicu. A tu je svakako Hargreaves, koji ce valjda napokon biti zdrav i spreman, a kako se pise, Man Utd trazi i zadnjeg veznog, dakle Lassanu Diarru ili Yaya Tourea, koji je izgleda ipak odlucio potpisati za City.
mislim da je pametan potez dovesti i ofenzivnog i defanzivnog veznog dobrog ako se vec moze, a uz to smanjiti malo guzvu u centralnom dijelu veznog reda (Anderson, Scholes, Carrick, Hargreaves, Fletcher, povremeno Giggs i Park, a kasnije i Gibson - anderson i carrick u razmjenu, park je navodno blizu prodaje, a giggs i scholes igraju mozda zadnju sezonu), no, ipak je prioritet jos bar jedan napadac, i rijesiti se Owena i Berbatova. Joe Cole bi bio OK na krilu, pogotovo ako dodje besplatno.
kako se cini, jedini "pravi" kandidati za napad su Džeko, Luis Suarez i netko od Realove dvojke Higuain/Benzema, ovisno o tome koga odluče prodati
- majestic24
- Kontakt:
Upravu siHOPLIT je napisao/la:Ja sam danas čitao da je Higuain produžio ugovor sa Realom...
Ma nece niko doci. Napadaca imamo i viska. Jedino mozda jos dodje Joe Cole.
- eric_cantona
- Kontakt:
vjerujem da, uz sve navijacke aspiracije prema Džeki, da je ipak ovaj covjek prioritet svakom navijacu:
Zadnja izmjena: eric_cantona, dana/u 10 jun 2010, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Tako ce nazalost vjerovatno i bit. A sto se tice napadaca, mozda ih imamo viska, ali imamo samo jednog da valja. Ostali su ili nedokazani talenti (Macheda, Welbeck i donekle Diouf) ili dokazani klocevi (Berbatov, Owen, Diouf moze i u ovu kategoriju). Slicna je situacija i na krilnim pozicijama.majestic24 je napisao/la:Upravu siHOPLIT je napisao/la:Ja sam danas čitao da je Higuain produžio ugovor sa Realom...
Ma nece niko doci. Napadaca imamo i viska. Jedino mozda jos dodje Joe Cole.
- eric_cantona
- Kontakt:
http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... in-arsenal
kako kazu s portala goal.com, Joe Cole je vec potpisao ugovor sa Arsenalom
to se dalo nazrijeti kada je Redknapp (trener Tottenhama) rekao da Cole ima potpisan ugovor s nekim ali da to nisu oni (Tottenham), i kada se nitko vec neko vrijeme iz Man Utd-a nije javljao u vezi s Joe Cole-om.
ima tu mozda malo i one Fergusonove da vise nece dovoditi igrace starije od 26, ali s obzirom da je ovaj besplatan, vjerujem da ni to ne bi bio problem da su ga stvarno htjeli. ili se samo njemu ostajalo u Londonu.
vijest jos nije potvrdjena, no, ima smisla.
a plus, Barca je izgleda dala sluzbenu ponudu za Davida Silvu
kako kazu s portala goal.com, Joe Cole je vec potpisao ugovor sa Arsenalom
to se dalo nazrijeti kada je Redknapp (trener Tottenhama) rekao da Cole ima potpisan ugovor s nekim ali da to nisu oni (Tottenham), i kada se nitko vec neko vrijeme iz Man Utd-a nije javljao u vezi s Joe Cole-om.
ima tu mozda malo i one Fergusonove da vise nece dovoditi igrace starije od 26, ali s obzirom da je ovaj besplatan, vjerujem da ni to ne bi bio problem da su ga stvarno htjeli. ili se samo njemu ostajalo u Londonu.
vijest jos nije potvrdjena, no, ima smisla.
a plus, Barca je izgleda dala sluzbenu ponudu za Davida Silvu
Bio sam optimistican sto se tice Silve ali izgleda da Fergie ne vjeruje bas u njega. Ako se pokaze na SP-u sigurno ide u Barcu ili Real premda ne znam sta bi radio u Barci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.