Sezona zaborav. Liga kaska, kup finiširan.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
"Ne tražim u tome opravdanje, jer ja sam trener i preuzimam odgovornost i što se toga tiče nema problema, ali postoje stvari koje me pogađaju. To su psovke sa tribina, na koje niko ne može biti ravnodušan... I da pobijedimo sve četiri utakmice do kraja polusezone, dobro ću razmisliti o svom statusu.", zaključio je Musemić.Majkl je napisao/la:Fol mi hoćemo Husrefa a nema sta mu nisu psovali poslije jednog kiksa kad je bio.Ima i izjava sa press konferencije kad Husref govori ja nisam zaslužio ovakve psovke ipak sam ja nešto dao za ovaj klub i grad.Nama Murinho ,Gvardiola ,Anceloti da dođu **** bi im majku poslije jednog kiksa.Ovde se priča kao da je Husref otjeran onako,a ne zaboravite da je otjeran zbog navijača koji su tražili njegov otkaz,a naći ću Husrefovu izjavu kad govori da nije zaslužio psovke.Kako smo licemjerni
Bas ce se prodati , ima na dusi 10 golova.egzodus1946 je napisao/la:Skontajte da kadusic mora igrati i lakse ce vam biti, mora igrati da bi se mogao fino prodatiHZ_ilidzaa je napisao/la: Kadusic je za previše golova kriv, radije nek ga na krilo stavi.
Opet kad skontaš nemamo nekih opcija na toj poziciji
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bas ce se prodati , ima na dusi 10 golova.egzodus1946 je napisao/la:Skontajte da kadusic mora igrati i lakse ce vam biti, mora igrati da bi se mogao fino prodatiHZ_ilidzaa je napisao/la: Kadusic je za previše golova kriv, radije nek ga na krilo stavi.
Opet kad skontaš nemamo nekih opcija na toj poziciji
Kadusic je jos uvijek dijete, talentovan, ali ipak dijete. Nema on snage ni iskustva da rasporedi snagu na oba dijela terena. Iz tog razloga momak igra 300% i jednostavno ga stigne umor i odatle dolaze greske. Te stvari dolaze s iskustvom i ne sumnjam da ce Kadusic postati odlican igrac za nas. Sigurno je i ovakav bolji od Barica, a nas je. Imali smo mi puno gore bekove od njega, ne trebamo se ponasati kao da smo Barcelona. Jesic je rotirao igrace koje nije trebao rotirati, a nije rotirao igrace koje je trebao rotirati. Slazem se da je i Kadusic trebao malo odmoriti. Jesic je recimo Mihojevica totalno zapostavio a bilo bi pametno da ga je uvodio u igru polako da momak ne stagnira jer je bas talentovan igrac. Imamo mi talentovanih mladica ali je trener bio los za razvoj istih. Nadam se da ce biti bolje do kraja sezone aBd.Testo je napisao/la:mlade igrace treba znati istrpiti, to je lutrija, ili ce biti extra igrac ili ce propasti.
kadusic igra najtezu poziciju u modernom fudbalu, treba da bude dobar defanzivno i ofanzivno. po meni on je bolje igrao na svom debiju, nego sad sto igra. nadam se da ce hurtic malo ubaciti kallasija , da malo ovaj dodje sebi. jesic je bas forsirao kadusica , sto nije dobro, mogao je da sagori lako. uz doziranje minutaze i mijenjanje sa kalasijem trebalo bi to da bude ok, morace malo da poradi na defanzivi, prema naprijed je solidan. ono sto ne bi valjalo je da ga istok uzme na zub, da ne dobijemo novog radovca.
Jedini trener koji je pobjedio u širokom.Steph je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Homelander, KarloIvandic i 60 gostiju.