Kadusic je za previše golova kriv, radije nek ga na krilo stavi.fico je napisao/la:Mislim da je bolje da Ćelo iz Radnika dodje kod nas u akademiju. Vidim svi pišete o prvom timu. Pa pogledajte ko nama dolazi iz akademije. Prije nego što ovo napišem želim napomenuti da nemam namjeru ove sezone pljuvati Kovačevića i Kadušića, jer im je ovo faktički prva sezona i treba ih ispoštovati. Ali dobronamjerne kritike im treba uputiti. Pa Kadušić kod drugog gola ne pravi faul na centru nad Zebom i pušta kontru. Pa ja ne tražim da on prodje sam 3 igrača i da asistira napadačima, tražim samo da uradi poteze koje bi svaki od nas sa foruma uradio na terenu. Moraju se stručniji ljudi dovoditi u akademiju, pa ako treba bolje dovesti trenera iz Hrvatske, nego nekog igrača polovnjaka iz Hrvatske, Slovenije ili Srbije. Ćelo može biti dobar u Radniku jer nema glavni problem trenera u FKS. Pritisak. Pa njemu kad se bori za Evropu na tribinama bude 400 ljudi. Izgubio bi on odma 5 kila kad bi mu istok j*bo sve poslije prvog kiksa.
Što se tiče SD moja želja je Pašić.
Opet kad skontaš nemamo nekih opcija na toj poziciji