FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
' то & $ се не & пуно ?. $ су $ % " него је % $ ? & - " на ' " $. " $ за % просторе...
' $ " $ све % је $(? 1, ? 2, ? 3) па & $ & $ -
' $ " $ све % је $(? 1, ? 2, ? 3) па & $ & $ -
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
moj predlog se ne razlikuje puno od tvoga, ali o Vuletovoj alternativi se mora razmisljati, a Olja ne moze igrati, pogotovo ne u Evropi. Od Borca u evro ligi ne mozemo puno ocekivati, mozda da prodje to drugo pretkolo (u koje se plasirao direktno, sto ce zvisiti od koga dobije za protivnika. Mislim da ovogodisnje ucesce u Evro ligi treba iskoristiti za sticanje iskustva, a narednu sezonu za pravljenje jos boljeg tima od ovog sadasnjeg (proljecnog), te novog, a ujedno i uspjesnijeg igranja u nekom od Evro kupova naredne godine.opustenoBL je napisao/la:ti bi sve mijenao,pa ponovno uigravanje ekipe,to je rizicno za evrpske utakmice...God's hand je napisao/la:za razliku od mnogih ovdje na forumu, mislim da mnogi koji su proljetos bili u Borcu, to ne zasluzuju, a prije svega trener (da ga tako nazovem) Maric.
Volio bih da dodje zizovic, po meni je 2 god bio jedan od najboljih igraca PL, obzirom da je pola prethodne sezone bio povredjen, ne vjerujem da ce mu neko van BiH lako ponuditi dobar ugovor. Definitivno nam treba golman, a ako ne moze Avdukic, dobar je i Nurkovic. Treba nam i lijevi bocni, a bogami i desni (nisam siguran da Stupar opet nece zapasti u krizu), a treba razmisljati o eventualnoj Vuletovoj zamjeni (Regoje ili Zecevic). U sredini bih jedino ostavio Sakana i Marka (u njega imam bezgranicno povjerenje), ostali su ili prestari (Oja) ili se na njihovu formu niko ne moze osloniti. U napadu nam treba jos bolji i perspektivniji spic od Vukelje, a od Stevanovica i Kjakuta jedan je viska. i vise od svega nam treba plej, a za tu poziciju nemam sugestiju, cak nisma siguran postoji li ko u PL koga bih pozelio na toj poziciji.
Pozdrav.
golman,dva veznjaka i spic,sve sto nam treba,eventualno jos neki pouspic al otom potom...
-
- Kontakt:
Ima li tih slika renoviranja stadiona, u novinama sam vidio nesto malo ali se vidi da je izuzetno aktivno. Neko lupanje macolama po zidovima, sirenje svlacionica, fazoni...
Yebo ih i Borovcanin i nepostojeca kruzer kategorija i dolazak Klichka kao promotera...mogu misliti koliko ce na to sranje otici,milion-dva maraka najmanje,cim dodik danas licno prima Borovcanina i obecava mu finansiranje meca u oktobru u Banjaluci...uglavnom,potrosice se najmanje u vrijednosti izgradnje jedne nase tribine,siguran sam.....
-
- Kontakt:
al bas..i Klicko i BorovcaninSchlager je napisao/la:Yebo ih i Borovcanin i nepostojeca kruzer kategorija i dolazak Klichka kao promotera...mogu misliti koliko ce na to sranje otici,milion-dva maraka najmanje,cim dodik danas licno prima Borovcanina i obecava mu finansiranje meca u oktobru u Banjaluci...uglavnom,potrosice se najmanje u vrijednosti izgradnje jedne nase tribine,siguran sam.....

TREĆI PUT ČASTIMO
Danas igrali kadeti Olimpik-Borac 0-1.Borac se pokazao mnogo boljim takmacem i sve cestitke i zelje da uspijete u finalu.
Hvala....kako se igra to finale,s kim igramo i hoce li biti nesto u BL i kad?
- Simpatizer
- Kontakt:
12.06. u Tuzli, revans 15.06. u BL.
Vidim da je gol zabio mali Simic za koga je RBA1987 rekao da ce biti zvijer od igraca.
Vidim da je gol zabio mali Simic za koga je RBA1987 rekao da ce biti zvijer od igraca.

Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 09 jun 2010, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje ce biti utakmica posto se stadion renovira?
I ko vodi tu nasu generaciju,Kime?
I ko vodi tu nasu generaciju,Kime?
- Simpatizer
- Kontakt:
Nije Kime, Vranjes vodi.
Ljudi ja ne znam zasto Maric nedovede svog sina u Borac.Lik igra spica, dzabana je to se trazi.Sin mu je igrao u selti,norvicu,barsi b,zadnji klub irun-druga spanska.Nemogu navijaci da ga mrze vise nego sad! 

- Simpatizer
- Kontakt:

Jeste, samo trebas uvecati sliku "do daske" da bi prepoznao grb kluba na lijevom i grb grada na desnom kraju sala.
Lane, Lesinaru stari...

Nego?
? &
* ?: На ? сте $ ? $ ? &. ' сте се $?
": '. ? је. О & ' ¥ све / управо $ & ", ' $ је ? " ? на $ сцену. " ' ? $ " ". $ $ у ? " " ?, ? $ се ' с $ " га $.

? &
* ?: На ? сте $ ? $ ? &. ' сте се $?
": '. ? је. О & ' ¥ све / управо $ & ", ' $ је ? " ? на $ сцену. " ' ? $ " ". $ $ у ? " " ?, ? $ се ' с $ " га $.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ovaj lane je ljudeskara,samo nije upucen za ovog laktasenka
Heheheheehe, jel ja to vidim neku ironiju u tvom glasuSimpatizer je napisao/la:12.06. u Tuzli, revans 15.06. u BL.

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Na forumu "Stadioni i arene" naisao sam na rekonstrukciju stadiona gdje igra OFK Beograd, nas potencijalni protivnik u 2. pretkolu LE.
Oni su poceli sa radovima 1. juna, znaci 6 dana prije nego mi, ali koliko vidim njihov je stadion u dosta losijem stanju nego nas stadion, pogotovo sto se tice tribina...
Nisam mogao naci projekat kako ce izgledati kad se zavrsi, ali evo slika sa radovima na stadionu:
http://www.ofkbeograd.net/index.php?id= ... 2acf75f355
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 0&page=294
Oni su poceli sa radovima 1. juna, znaci 6 dana prije nego mi, ali koliko vidim njihov je stadion u dosta losijem stanju nego nas stadion, pogotovo sto se tice tribina...
Nisam mogao naci projekat kako ce izgledati kad se zavrsi, ali evo slika sa radovima na stadionu:
http://www.ofkbeograd.net/index.php?id= ... 2acf75f355
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 0&page=294
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- Simpatizer
- Kontakt:
U Blicu kvalitetno popljuvase Marica. Cak je i uslikan na stadionu (sjediste u lozi) za vrijeme Stojnicevog mandata, tacnije na utakmici protiv Zelje!
Kakva je to mutljavina bila! Dobro je ih Stojnic nazvao petokolonasima!
Jos pise da Savic pregovara sa Cibalijom i da Bojic odlazi u Zvijezdu. Ala ce se ovi klubovi usreciti.
Takodje, jos je veoma interesantan i clanak o mogucem prelasku Raspudica u Sarajevo. Navodno je trener Sarajeva razgovarao sa Bokom.
Ne znam da li su ovi novinari upoznati sa tim da je Boka jedan od Lesinara, ili se "samo" prave blesavi?
Kako im uopste padaju na um ovakve konstrukcije?!

Jos pise da Savic pregovara sa Cibalijom i da Bojic odlazi u Zvijezdu. Ala ce se ovi klubovi usreciti.

Takodje, jos je veoma interesantan i clanak o mogucem prelasku Raspudica u Sarajevo. Navodno je trener Sarajeva razgovarao sa Bokom.

Ne znam da li su ovi novinari upoznati sa tim da je Boka jedan od Lesinara, ili se "samo" prave blesavi?
Kako im uopste padaju na um ovakve konstrukcije?!

Novinari i policajci,jedina dva zanimanja za koja vam ne treba mozak...
Mozda ih ima medju nama,eto nek se ne uvrijede. 

Treci put castimo
ima li kakvih slika sa stadiona?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.