Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Belgijanci našima odobrili 3.800 ulaznica
Sjajna vijest, siguran sam da ce tribina na kojoj ce biti nasi navijaci biti popunjena
Evo neki video na Youtube
Sjajna vijest, siguran sam da ce tribina na kojoj ce biti nasi navijaci biti popunjena
Evo neki video na Youtube
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nisam ni pomislio da mozemo izgubiti od Belgije, takve stvari mi ne dolaze u glavu, znaci mislim samo na pobijedu i nista drugo, jer imam pravo da se nadam tome, imamo nase zlatne momke koji su za cistu 10-ku, i onda sto bi se bojao jedne Belgije.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ma gledajte dosta i bod ali dosta je bilo sranja vise idemo na pobjedu pa makar izgubili ostavili srce na terenu iako mi vise ide na k... ostaviti srce na teren ali tako se kaze, idemo Bosno cijela BIH JE UZ TEBE
amir je napisao/la:Nisam ni pomislio da mozemo izgubiti od Belgije, takve stvari mi ne dolaze u glavu, znaci mislim samo na pobijedu i nista drugo, jer imam pravo da se nadam tome, imamo nase zlatne momke koji su za cistu 10-ku, i onda sto bi se bojao jedne Belgije.
I ja se isto nadam pobijedi i u to cvrsto vijerujem samo ako Kralj Spahic dobro odbranu rasporedi.A ovo za karte belgijanci se usrali pa nam dali samo 3.800 karata.Zadnji put kad smo igrali nisu ni u snu mislili da ce biti 15.000 BHF.Ma svijedno 1 Bosanski manijak se dere ko 10 Belgijskih, tako da ce atmosfera biti zagarantovana.
Bice sigurno vise nego 3000 bosanskih navijaca u Genku. Karte prodaju mnogo agencija tako da ce sigurno biti jos mnogo BIH navijaca.
ma bit ce 7-8 hiljada
najmanje
ima i dijaspore

ima i dijaspore

I ja mislim da ce nas bii najmanje 7-8 hiljada, nasi ce biti na cijeloj sjevrnoj tribini a to je kako kazu 3 800 ulaznica, i mislim da ce biti dosta onih koi ce kupiti karte u Belgiji, nasi iz dijaspore i bit ce nas na svim tribinama, bit c nas manje nego 2005 jer je ovaj stadion duplo manji od onoga u Briselu. Neznam kakav je stadion u Genku, rekoh hoce li se vidjeti utakmica sa sjevera, mislim kakav ce biti pogled.mone je napisao/la:ma bit ce 7-8 hiljadanajmanje
ima i dijaspore
Ovako cete gledati utakmicu

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sergej dolazi definitivno u Genk i to medju nas navijace.Kaze da je repka svetinja i da ce navijati srcem a za savez no coment.Ovo samo za "vece patriote"od njega koji ne zele da navijaju za BiH zbog tamo nekog saveza.
stvarno strasna je stvar sto ce i Sergej i Vedo biti uz preku i navijače u Genku. I Papac ako nece da igra za repku
moze doci i podrzati momke na terenu.
moze doci i podrzati momke na terenu.
Da svaka im cast, Sergeja treba za selektora , kad ciro ode, imam neki osjecaj da bi bio sjajan trener.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo jedna da ohrabrimo naše "lavove"!
Ljiljani zlatni, pjesma se ori
Navija cijeli stadion
Nad nama nebo ima da gori
Jer ti si Bosno šampion.
Poludi Cazin i Banja Luko
Poludi šeher Saraj'vo
I gradu smoga i gradu soli
I majko Hercegovino.
Ooooo Oooo Ooooooooo
Ooooo Ooooo
Nanana nanana nanananana
Nanana nanana
Volim te BiH!Svoju mladost
Srce svoje
Tebi dadoh Jedina
Samo tebi, samo tebi
Draga moja BiH
Teško onom ko ti prijeti
Zemljo naših djedova
Svoj će život tebi dati
Vojska Fanatika
Ooooo Oooo Ooooooooo
Ooooo Ooooo
BH Fanaticos
Nanana nanana
Volim te BiH!.
Samo naprijed MAJSTORI! Nemojte nas iznevjeriti!
Bismillahirrahmanirrahim!
Idemo po POBJEDU! Cijela BiH je uz vas!
Ljiljani zlatni, pjesma se ori
Navija cijeli stadion
Nad nama nebo ima da gori
Jer ti si Bosno šampion.
Poludi Cazin i Banja Luko
Poludi šeher Saraj'vo
I gradu smoga i gradu soli
I majko Hercegovino.
Ooooo Oooo Ooooooooo
Ooooo Ooooo
Nanana nanana nanananana
Nanana nanana
Volim te BiH!Svoju mladost
Srce svoje
Tebi dadoh Jedina
Samo tebi, samo tebi
Draga moja BiH
Teško onom ko ti prijeti
Zemljo naših djedova
Svoj će život tebi dati
Vojska Fanatika
Ooooo Oooo Ooooooooo
Ooooo Ooooo
BH Fanaticos
Nanana nanana
Volim te BiH!.
Samo naprijed MAJSTORI! Nemojte nas iznevjeriti!
Bismillahirrahmanirrahim!
Idemo po POBJEDU! Cijela BiH je uz vas!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nisu vala ni Belgijanci velesila! Samo su par mjesta ispred nas na Fifinoj listi! A i Slovenija je bila par mjesta iznad nas na Fifinoj listi pa smo ih vodili 4-1 i na kraju opet pobijedili rezultatom 4-3! Idemo po pobjedu!!!!!
Kad se gleda utakmicu protiv Rijeke, ja smatram da je dobro sto smo izgubili. Jel da smo pobjedili tu utakmicu onda bi ponovo bila velika euforija i dosli bi smo u Genku sve sretni i veseli i na kraju bi sve to palo u voda i Belgijanci bi nas lahko savladali. Sto jest, jest! 

a nije rijeka brazil pa da se dize euforija da smo ih pobjedili...u rijeci se ocekivala rutinska pobjeda od 3-4 gola razlike i nikakva euforija nebi nastala jer je to bilo ocekivano...ovako smo se obrukali do koljena
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
bistrikboy je napisao/la:ko god je napisao himnu veze nema o zivotu,ova himna apsolutno nista ne govori o BiH osim sto se spominje rijec "Bosna" i rijec "Hercegovina",zamjenis to sa St.Kitts i Nevis i skoro nema razlike...![]()
JEDNA SI JEDINA....
jedna si jedina !!!
joj himna nije katastrofa nego KATASTROFA svih KaTASTROFA
nesto ovako plavo nebo hercegovina i ona nesto kao lijepe su tvoje rijeke tvoje planine !!! veze s mozgom !!
uvijek i zauvijek JEDNA SI JEDINA !!!
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
OK "MUFC"
Ovo nije tema u kojoj se raspravlja o "Himni" nego o utakmici Belgije i BiH u Genku odnosno uzvratnoj u Zenici! A sad idi i prati svoj """
M
A
N
Č
E
S
T
E
R
"""
------------------------------------
------------------------------------------

Ovo nije tema u kojoj se raspravlja o "Himni" nego o utakmici Belgije i BiH u Genku odnosno uzvratnoj u Zenici! A sad idi i prati svoj """

------------------------------------

Znaci ovo je taj stadion, gdje ce igrati nasa reprezentacija, hvala ti puno za ovoBosnier je napisao/la:Ovako cete gledati utakmicu
mislim da nemamo sanse protiv belgije ukoliko ciro nepozove jahica nadarevica ali i papca sto da ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.