Evo, malo mi dosadno pa cu vam ispricati jednu svoju noc, onako spontanu, tek da se malo vidi sta znaci moral.
Pred tekmu Belgija-BiH, pokupi se, onako, jedna manja moja ekipica, i cisto iz dosade uputimo se u Terme gdje se okupila nasa repka i sprema se, za sutrasnji let u Genk. Mislili smo da ce biti nekakvih obezbjedjenja ili bar neko da nam nece dati unutra ali, kako smo bili lijepo "opusteni", o tome nismo ni razmisljali. Medjutim, niko nas nije zaustavio na ulazu, tek jedan momak nas upita odakle smo i gdje cemo, ali upadamo bez problema. Naravno, na termama smo bili sami, jer tad repka i nije imala rezultata pa nije nikoga osim nas ni bilo. Nikakvih novinara, nikakvih navijaca i slicno... Prva slika vani ispred motela, Miroslav Ciro Blazevic se zahebaje i napada Romea Mitrovica, da ne dribla Belgijance jer to radi Edin Dzeko

Malo smo stali sa Romeom, otisli na pice u nekakav kafic, nesto kao bunker. Nakon toga upadamo u motel ,ja mislim zove se"Hercegovina", gdje sjede Ciro i ostala ekipe. Prva slika, dobro se sjecam, Ciro skace po holu i stalno govori "Hebacemo im mamicu sutra u Genku", i par takvih njegovih stvarcica

.....Citavih pola sata....Mi malo ocijukamo sa Edinom i Misketom( sa njima se tada i dalo pricati jer jos nisu postale zvijezde kakve su sada ), a Ciro i dalje konstatno podize moral, a oni svi ko jedan...Unutra je sve bilo ok, sve dok Spahic( neznam zasto) nije seljacki verbalno izvrijedjao i napao Muslimovica. Neznam zasto, ali Ciro nas je lijepo zamolio da izadjemo, i mi smo izasli opet na pice, a kad smo se vratili za jedno sat vremena, Spaha i Muslimovic su pricali i zahebavali se kao da nista nije bilo...
Ne branim Ciru, daleko od toga, vjeciti sam protivnik svakog trenera kojeg postavi ovaj savez, ali nama treba takav nekakav lik, ne nama, nego svakom kolektivu na svijetu...
Jedna mala anegdota, cisto iz dosade.....a za kraj, opet ona moja uzrecica:
PAPE ODLAZI !!!