ja odavno gluplji post nisam procitaNuk89 je napisao/la:Odavno losiji igrac nije igrao na lijevom beku,ko dovede ovog Kramarica covjek je prelos
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Svako komentarise fudbal jbg.
Kramaric nije Stevanovic al je dobar ,skolovan bek,fali mu malo brzine al se postavlja odlicno i plus odlican centarsut ima,tako da komentar nikakvog smisla nema al sta ces
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kramaric nije Stevanovic al je dobar ,skolovan bek,fali mu malo brzine al se postavlja odlicno i plus odlican centarsut ima,tako da komentar nikakvog smisla nema al sta ces
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
sklonio ga je poslije utakmice sa Sirokim brijegom zbog povrede,momak je sasvim solidan ne znam sta vi gledate!TikTak je napisao/la:Ne bi se slozio s tobom. Naprotiv, u odbrani je po meni los i to mu je najslabija karika. U napadu inekako, ima dobru lijevu nogu ali nije ga djaba Edis sklonio iz ekipe.Format je napisao/la:Svako komentarise fudbal jbg.
- amazon
- Kontakt:
Puno gledate Barselonu i Real
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Baho je kitica i ublehas koji na racun stare slave zivi. Garantujem da ne zna nabrojati 15 igraca iz Premijer lige.Makanaky je napisao/la:Drago mi je zbog pobjedničkog niza. Kaže Baho kad je Borac izjednačio "pa možda i zasluženo", a prije toga ponavljao kako Borac u dvije utakmice nije prilike da valja stvorio. Zasluženo mudo marjanovo... Jedva čekam okršaj sa bosanskim Lesterom.
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Zolotića nešto plaho i ne simpatišem, ali večeras najbolji na terenu
Blagojević zlatan, Hodžurda super, Dženis puno griješio, Đermanović realno loš ali dao je gol u nadoknadi za pobjedu i to mu odmah daje prolaznu ocjenu, Memija se dozvao, Kramarić dobar, Miro Stevanović odličan, Siniša može i bolje, Bogi siguran... Halvadžić pravo tanak, Hasanović okej...
Žao mi Mujagića što je iz rotacije ispao, nezasluženo...
Što se tiče pobjede, očekivana i zaslužena, nastavljen je sjajan niz i sada idemo po pobjedu i u Tuzlu

Žao mi Mujagića što je iz rotacije ispao, nezasluženo...
Što se tiče pobjede, očekivana i zaslužena, nastavljen je sjajan niz i sada idemo po pobjedu i u Tuzlu

Pa sta je ovdje glupo decko dragi,utakmkica protiv sirokog najlosiji na terenu,edis ga izbacio na poluvremenu jel to mislis da ga je i tad odmarao,gledam ga veceras svaku loptu je pogrijesio,ko god to ne vidi slijep jethemaniaks je napisao/la:ja odavno gluplji post nisam procitaNuk89 je napisao/la:Odavno losiji igrac nije igrao na lijevom beku,ko dovede ovog Kramarica covjek je prelos
- amazon
- Kontakt:
Pa sta je ovdje glupo decko dragi,utakmkica protiv sirokog najlosiji na terenu,edis ga izbacio na poluvremenu jel to mislis da ga je i tad odmarao,gledam ga veceras svaku loptu je pogrijesio,ko god to ne vidi slijep je[/quoteNuk89 je napisao/la:themaniaks je napisao/la:ja odavno gluplji post nisam procitaNuk89 je napisao/la:Odavno losiji igrac nije igrao na lijevom beku,ko dovede ovog Kramarica covjek je prelos
Izbacio ga zato sto je imao zuti, i trebao je dobiti crveni. A ne zato sto je bio los. Nisi bio na utakmici.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Bas boli Edisa tuki za javnost da radio to. I da je tako los ne bi igrao vise nikako..
- themaniaks
- Kontakt:
Istina da je imao par losih poteza protiv Sirokog ali danas je bio jedan od boljih
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- amazon
- Kontakt:
Nas najveci problem je Kosoric. Od kad igra Hodzurda primili smo dva gola i to jako lagano.Bekovi su nam solidni u svakoj utakmici.Bogicevic je danas jedan od najboljih, igra momak sto jest, jest.
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da Dzekinu stranicu odrzava Ligata, pa bi s njegove strane bilo lijepo da objavi neki status da se uplate pare s ziro racunom, mislim da bi dosta ljudi uplatilo bar 10KM ako bi vidjeli. Ako citas gospodine Ligata zamolo bih te da objavis nesto tako.HVALA
- ScoutInternational
- Kontakt:
Oprosti što ti upadam direktno, ali imam informaciju da je Edin več uplatio novac za 30 stolica. Informacija nije iz prve ruke, pa molim nekoga tko zna, da potvrdi? Hvalaamazon je napisao/la:Ja mislim da Dzekinu stranicu odrzava Ligata, pa bi s njegove strane bilo lijepo da objavi neki status da se uplate pare s ziro racunom, mislim da bi dosta ljudi uplatilo bar 10KM ako bi vidjeli. Ako citas gospodine Ligata zamolo bih te da objavis nesto tako.HVALA
Što se tiće igračkog kadra. Polako ljudi samo, treba ovdje jedan period od šest (6) mjeseci da to se to slegne sve na svoje. Nakon toga čemo dobiti adekvatniju sliku svega, tj tko može ispoljiti sve što se traži od njega, a tko ne. Jedna ili dvije utakmice su nikakvo mjerilo. Dosta konstante se zahtijeva a posebno u slučaju Đermanovića kojem je radijus kretanja, ujedno i startna brzina velika minus, ali izražena sposobnost snalaska u nezgodnoj sitvaciji, kao skok igra i duel. Zbog toga, mi faktički još uvijek stvaramo ovu "ARMADU T16" što smo okupili i treba da idemo iz utakmice u utakmicu bez prevelikih očekivanja i nekim brojanjem rekorda koje samo stvaranju pritisak igračima. Sljedeča utakmica nam otvara mnoga vrata. Ako uspješno realizujemo zadatak, mogla i ovo biti baš jedna lijepa priča. Zbog toga podržite momke i podržite ove ljude u UPRAVI koji rade sjajan posao.
Zanima me, da li slučajno ima nekih klinaca koji bi se u skorijem vremenu mogli priključiti seniorskom timu?
- plavousrcu
- Kontakt:
Ide na Moja TV. Takve su najave bile.fibonacci je napisao/la:Zna li neko hoće li biti prenosa iz Tuzle?
Na ovoj tekmi se vidjeli da reserve i nisu bas neka pljacka.Ipak je Tiago bas OK za ove ostale.U subotu odmorni glavni ocekujem juris.
Samo juris i udarat kakva finoca.Vi zaboravili kad su naseg igraca ciglom pogodili.
Pobjeda nas dovodi pred vrata raja. Bolji smo od Slobode, imaju oni mnogo problema s povredama i uvjjeren sam da cemo kuci pjevajuci. Dosta 1:0, neka bude Lendric.
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
dobijamo 2-1 u Tuzli, oba gola Ivan Lendrić
- amazon
- Kontakt:
Ivan Lendric