Najgora kletva: daBogda te Tan pismom podržao.Evolution87 je napisao/la:Da hoce amidza poslati pismo podrske i upravi, pa da i njima ledja vidimo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najgora kletva: daBogda te Tan pismom podržao.Evolution87 je napisao/la:Da hoce amidza poslati pismo podrske i upravi, pa da i njima ledja vidimo.
Nece oni Faruka jel hoće čovjek garanciju na par godina baš da mu se ne dešavaju ovakve stvari.Malo je kontradiktorno što njemu nemogu to da ispune a jednom neznancu Jesicu su dali ove ovlasti.hilmo je napisao/la:@miky
KO bi po tebi od legendi bio idealan za poziciju SD-a?
Ja tipujem na Hadžibegića![]()
I skini taj potpis više
debelog bi mi nakon dva poraza otjerali u prijedor na čvarčijadu...Pitar6785 je napisao/la:Jesic je uradio dobri stvari i jednu velku katastrofu jucerasnji poraz.
Sad skupit redove probat pobjedit slaviju i odmorit malo igrace i probat osvoit izlazak u evropu.
Btw: Ja bi pokuso dovest onoga debelog iz bjeljine.
sekac je napisao/la:Ti si pravi majstore sve što kažeš stoji samo raja ne želi ili neče da vidiMajkl je napisao/la:Kako imaju obraza i kakvi su smradovi Baho i Mirza da odmah dočekaju oni fol da kritikuju upravu i igru Sarajeva.Koliko mi dusmana imamo mi nismo ni svjesni.Poslije kupa i titule nisi ih mogao nigdje vidjeti i sad oni našli da kritikuju .Fuj
nemoj da vrijeđaš ti si dobar je li znaš li Bahu lićno ja ga znam kao navijača a ti a o uljanom nemam riječi fujjMosaaRajvosa je napisao/la:sekac je napisao/la:Ti si pravi majstore sve što kažeš stoji samo raja ne želi ili neče da vidiMajkl je napisao/la:Kako imaju obraza i kakvi su smradovi Baho i Mirza da odmah dočekaju oni fol da kritikuju upravu i igru Sarajeva.Koliko mi dusmana imamo mi nismo ni svjesni.Poslije kupa i titule nisi ih mogao nigdje vidjeti i sad oni našli da kritikuju .Fuj
Vas dvojica niste dobri u vugla
Ja ovo trubim otkako je procitano to šatro pismo..BordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
Joj što ja serem ali ispada da branim dinu ne daj mi Bože branim funkciju direktora kluba ali dobro šta misliš je li možda Tanu poslan mail ili snimak sa stadiona kako gađaju Ješića je li možda i toga ima danas elektronskoj pošti ne treba puno.Ovo je pretpostavka samo a ne kao kod vas sviju garntovano da nije bilo pisma isto ste kao manijaci kad su pričali da je Tan imaginarna lićnost da ne postoji itd.....socrates je napisao/la:Ja ovo trubim otkako je procitano to šatro pismo..BordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
E tu se slažem sa tobom mi smo dovoljno blentavi da to uradimoFrancescoTotti je napisao/la:Sekac istok ce i tana gadjat bakljom ako bude kriv za nesto...
To zna i Dino Selimovic i zato nema vise pocasnog hoda iz loze do svlacionica, i zato je sinoc **** vojska bila na stadionu ...
De čovječe shvati da mu niko ne osporava da je uradio dosta dobrih stvari ali jesu li te stvari vrijedne da nas srozava ispod nivoa kad smo bili dno?sekac je napisao/la:@evander hajde brate razmisli gdje su Dinine zasluge obezbijedio je sponzore doveo je ljude koji su ubacili pare u klub da toga nije bilo nema ni rezultata e sad koliko su te pare pomogle za titulu pa da dovedemo Benku Velkoskog Bilbiju Stojčeva i ne može se zanemariti njihov učinak za titulu i kup bilo je i promašaja bačenih para za Protića Purića Barića Kostića itd. ali bez te injekcije sa parama mislim da ne bi osvojili ništa .Nisu to Dinine pare ali su pare od Tana i bez njih mi bi bili kita od ovce.Sloboda od ispadanjapa povratka haman do titule ili duple krune ćak ali sa parama bez toga ne ne.Eto tu je Dinina zasluga Edisa i narvno Feđe Kusturice najviše e sad fakat ne znam ko je najviše uradio oko Turkisha ali opet to je posao uprave
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bordobijeli, Fouzi1, James1987, KarloIvandic, r3m1, riki46, SHZ82 i 100 gostiju.