FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 22:09

Tuzlak04 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke
Sto ne bi mogli uci ? Nece im pojedinci oduzeti pare ili sezonske :D
. . .pa dobro jel prosli put nije bilo karata. Ovi štampali mali broj ili šta . . ima pojedinaca koji plaćaju karte a nemaju sezonske i koji su davno prekucali cijenu sezonaca i et bio bi vraćen zbog ovih "furka navijača" koji su tu jednom godišnje . .
Napokon je neko skontao o cemu pricam
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 22:12

To sto prosli put nije bilo ulaznica je greska onoga koji je odlucio koliko ce ulaznica isprintati, a ne onih koji su dosli 'radi furke'.
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 22:15

Mi stvarno imamo potrebu tjerati ljude :mrgreen: Do sad bi kanton bio " Dalmacija " da nismo takvi kakvi jesmo :tokralju:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 22:18

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mi stvarno imamo potrebu tjerati ljude :mrgreen: Do sad bi kanton bio " Dalmacija " da nismo takvi kakvi jesmo :tokralju:
Vjeruj mi da ja uvijek zovem svakog koga znam da ide na utakmicu, zovem i ove, ali uvijek isti odgovor, ne mogu, necu, ima prijenos i slicno, a uvijek povedem 10 osoba, neke sam cak i navukao na Slobodu svojom dosadom... Volim Slobodu vise od sebe, i volio bih da je Tusanj uvijek pun...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 22:19

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mi stvarno imamo potrebu tjerati ljude :mrgreen: Do sad bi kanton bio " Dalmacija " da nismo takvi kakvi jesmo :tokralju:
Dok drugi na sve nacine grabe navijace, mi tjeramo i ono malo ljudi koje mozemo pridobiti ovom fantasticnom sezonom. Fuj, al imamo nekakav cudan mentalitet, bas mi se gadi to razmisljanje. To je razmisljanje ja sam bio uz Slobodu i kad smo ispali i kad smo bili beznadezni u federalnoj, i sad se ja smijem radovati a ti ne smijes. Ko ste vi da odlucujete ko ce doci na Tusanj i ko se radovati pobjedama?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 mar 2016, 22:25

pinoglavi je napisao/la:To sto prosli put nije bilo ulaznica je greska onoga koji je odlucio koliko ce ulaznica isprintati, a ne onih koji su dosli 'radi furke'.

. .. . .. vidiš, dogodilo se da nema karata i neko je ostao izvan Tušnja. . . . dogodit će se situacija da ti budeš izvan Tušnja kad budemo u Evropi. Pun kanton furača, a nikakve prednosti za nas u kupovini. Recimo . . .neka je tih furača, al brate treba se znati ko je glavni . . .

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 16 mar 2016, 22:27

Tuzlak04 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:To sto prosli put nije bilo ulaznica je greska onoga koji je odlucio koliko ce ulaznica isprintati, a ne onih koji su dosli 'radi furke'.

. .. . .. vidiš, dogodilo se da nema karata i neko je ostao izvan Tušnja. . . . dogodit će se situacija da ti budeš izvan Tušnja kad budemo u Evropi. Pun kanton furača, a nikakve prednosti za nas u kupovini. Recimo . . .neka je tih furača, al brate treba se znati ko je glavni . . .
Neces moci igrat evropu na tusnju :mrgreen:
Halalite na upadu na temu, koji sektor dobijamo u subotu ? Onaj kao horde nedavno ?
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 22:27

Tuzlak04 je napisao/la:

Bez brige, Europa je na Bilinom a dogodine bi trebali dobiti taj istok. Ali nema veze to, naci ce se opet razlog da se tjeraju ljudi sa Tusnja samo zato jer je neko veci navijac od njih.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 22:32

@rodrigo87 vama ide A sektor sa kavezom, tj. isti onaj od prosle godine.

Nego ljudi, kad se otprilike igraju te utakmice u LP ili EL ? Naravno, ako dodjemo do toga :D

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 22:33

Upravu ste sve, uvijek zovem svakog koga znam, nekad se sa nekim i posvadjam jer nece na utakmicu... Mozda i za Zelju ne bude dovoljno karti, i neko ce ostat ispred stadiona dosta svijeta koji nisu imali vremena otic kupit kartu, a furka navijaci ce bit na stadionu, i slikat se, i nikad se vise nece pojavit na Tusnju. Slazem se, da treba zvati i nove navijace na Tusanj, da nam treba nova podrska, ali ja pisem za neke likove za koje znam da ne znaju nista o Slobodi, i da se vise nikad nece na Tusnju pojavit, osim u 29 kolu...
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 16 mar 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 mar 2016, 22:33

rodrigo87 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Neces moci igrat evropu na tusnju :mrgreen:
Halalite na upadu na temu, koji sektor dobijamo u subotu ? Onaj kao horde nedavno ?
. . de' bolan uključi malo mozak. Nije smak svijeta do kraja godine. . .

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 16 mar 2016, 22:38

10 KM nema oci bio to neko ko dolazi vec 40 godina ili neko ko ce doci poslije 10 godina opet
samo Sloboda

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 16 mar 2016, 22:43

Tuzlak04 je napisao/la:

Lupas gluposti,ko ima sezonsku uci ce na ovu utakmicu ko gospodin covjek bez ikakvog guranja i cekanja.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 22:44

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Upravu ste sve, uvijek zovem svakog koga znam, nekad se sa nekim i posvadjam jer nece na utakmicu... Mozda i za Zelju ne bude dovoljno karti, i neko ce ostat ispred stadiona dosta svijeta koji nisu imali vremena otic kupit kartu, a furka navijaci ce bit na stadionu, i slikat se, i nikad se vise nece pojavit na Tusnju. Slazem se, da treba zvati i nove navijace na Tusanj, da nam treba nova podrska, ali ja pisem za neke likove za koje znam da ne znaju nista o Slobodi, i da se vise nikad nece na Tusnju pojavit, osim u 29 kolu... Ko mi ne vjeruje nek ode na TzSport facebook stranicu pa ce vidit...

Znam na šta ciljaš al ne slažem se s tobom nikako. Niko se ovdje ne slaže, apsurdno je pričat o tome uopšte na taj način zato neće niko ni a uđe u diskusiju, ne znam što se ja upeca...
Jel to manje vrijedno nečijih 10 KM od tog koji je duže na tribini? A znamo svi kako su i ulazili pola od tih koji su godinama tu i koji su "pomogli" klubu, dajte molim vas. Šta treba tih recimo 200 koji su uvijek tu, samo da oni budu sad na tribini, niko drugi da ne dolazi? Zabranjeno svima? Hoćete da budemo veliki klub, da idemo u Evropu, s 200 navijača na tribini...
Momci, a i ljudi, sa čitavog kantona se uključuju i dolaze sve češće, prelazeći kilometre i trošeći više od svih nas i sad im treba reć "ej niste vi bili tad i tad, ne možete vi"? Pa i tim furačima koji će i kupit kartu, pa poslije i dres i šal, dovest curu itd, itd, ostavit pare klubu, oni manje vrijedni od nekog drugog?
Ne boj se za karte, biće ih sigurno i na dan utakmice, i pred utakmicu na biletarnicama za sve, nije se ni protiv Jedinstva onda desilo da je neko ostao pred stadionom. Ovo protiv Radnika što se desilo ti je već objašnjeno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 mar 2016, 22:46

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@rodrigo87 vama ide A sektor sa kavezom, tj. isti onaj od prosle godine.

Nego ljudi, kad se otprilike igraju te utakmice u LP ili EL ? Naravno, ako dodjemo do toga :D
slika
Jedan grad, jedna ljubav!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 mar 2016, 22:48

U pa sad će to brzo :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 22:48

To zaboravi napisati, protiv Jedinstva niko ispred stadiona ostao nije. Da zavrsim ovo, zanimljivo mi je kako jedino mi imamo ovu pricu od svih gradova, klubova i navijaca u BiH a vjerovatno i u regionu.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 22:49

Ni s curom ne izadjes prvi put radi ljubavi :mrgreen:

Gledam danas, staragarda objavi za dres danas, pola pdf-a ga hoce. Treba nam fan shop i to brzo. Moram i ja kolekciju zavrsiti :mrgreen:

@Gifron Jel mi spadamo u prvu rundu kvalifikacija ?

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 16 mar 2016, 22:49

A brate dragi dobili ste i saopstenje da ce biti guzvi i povodom tog se klub potrudio i pustio ulaznice u prodaju. Bujrum navalite prije furaca.
Ceka se i ffc s kartama i svako ko ima clansku fukara vjerujem da nece imati problema da nabavi kartu. Jedna clanska jedna karta.
Zadnja izmjena: amazing, dana/u 16 mar 2016, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 mar 2016, 22:49

amazing je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Lupas gluposti,ko ima sezonsku uci ce na ovu utakmicu ko gospodin covjek bez ikakvog guranja i cekanja.
. .. jesi li ti glup ili šta. Nemaju svi sezonce . .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Slobodas i 16 gostiju.