FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2016, 22:33

Evolution87 je napisao/la:Da hoce amidza poslati pismo podrske i upravi, pa da i njima ledja vidimo.
Najgora kletva: daBogda te Tan pismom podržao. :D

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 22:33

hilmo je napisao/la:@miky
KO bi po tebi od legendi bio idealan za poziciju SD-a?

Ja tipujem na Hadžibegića ;)

I skini taj potpis više :mrgreen:
Nece oni Faruka jel hoće čovjek garanciju na par godina baš da mu se ne dešavaju ovakve stvari.Malo je kontradiktorno što njemu nemogu to da ispune a jednom neznancu Jesicu su dali ove ovlasti.

Bilo ko je dobar samo ko se sportom bavio.Dino netreba da se bavi time treba skroz da se skloni po pitanju ekipe i krojenju iste jel nije stručan za to.Ok expert si za marketing lupam drži se toga,nemozes se baviti necim za sta nisi stručan,i sebi time štetu pravis.

Može se tu napraviti fin krug ljudi nemora samo jedan npr staviš lupam Paju,Semjona,Husrefa,Faruka,Janjosa bla bla.Svi pomalo nek vuku i pun pogodak.Ovako plaćaš neke skaute,pomocnike p.izde materine sve bezveze

A potpis sam krenuo da sklonim,al nam levat zabip
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 mar 2016, 22:35

hebe nas dino sviju.. pravi se mutav i budala, a sa ibrakom vrti lovu i dalje :D :D :D :lol: :lol: :lol: i mi kao sad slavimo sto su ovog otjerali...ee tugo moja :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 mar 2016, 22:36

Jel trazio hadzija u francuskoj par godina da je siguran na klupi?

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 16 mar 2016, 22:36

Doveo je svoje ljude u stručni štab, riješio se kondiocionog trenera Seferovića, a igrači i dalje nakon par mjeseci jedva hodaju.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 mar 2016, 22:37

Jesic je uradio dobri stvari i jednu velku katastrofu jucerasnji poraz.

Sad skupit redove probat pobjedit slaviju i odmorit malo igrace i probat osvoit izlazak u evropu.

Btw: Ja bi pokuso dovest onoga debelog iz bjeljine.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2016, 22:37

Ubrzo će 21. tako da #vjerujemuzlatnoproljeće :D

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 16 mar 2016, 22:39

Pitar6785 je napisao/la:Jesic je uradio dobri stvari i jednu velku katastrofu jucerasnji poraz.

Sad skupit redove probat pobjedit slaviju i odmorit malo igrace i probat osvoit izlazak u evropu.

Btw: Ja bi pokuso dovest onoga debelog iz bjeljine.
debelog bi mi nakon dva poraza otjerali u prijedor na čvarčijadu...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2016, 22:39

@evander hajde brate razmisli gdje su Dinine zasluge obezbijedio je sponzore doveo je ljude koji su ubacili pare u klub da toga nije bilo nema ni rezultata e sad koliko su te pare pomogle za titulu pa da dovedemo Benku Velkoskog Bilbiju Stojčeva i ne može se zanemariti njihov učinak za titulu i kup bilo je i promašaja bačenih para za Protića Purića Barića Kostića itd. ali bez te injekcije sa parama mislim da ne bi osvojili ništa .Nisu to Dinine pare ali su pare od Tana i bez njih mi bi bili kita od ovce.Sloboda od ispadanjapa povratka haman do titule ili duple krune ćak ali sa parama bez toga ne ne.Eto tu je Dinina zasluga Edisa i narvno Feđe Kusturice najviše e sad fakat ne znam ko je najviše uradio oko Turkisha ali opet to je posao uprave
Sarajevo ljubavi moja!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 16 mar 2016, 22:40

sekac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Kako imaju obraza i kakvi su smradovi Baho i Mirza da odmah dočekaju oni fol da kritikuju upravu i igru Sarajeva.Koliko mi dusmana imamo mi nismo ni svjesni.Poslije kupa i titule nisi ih mogao nigdje vidjeti i sad oni našli da kritikuju .Fuj
Ti si pravi majstore sve što kažeš stoji samo raja ne želi ili neče da vidi

Vas dvojica niste dobri u vugla
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2016, 22:42

MosaaRajvosa je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Kako imaju obraza i kakvi su smradovi Baho i Mirza da odmah dočekaju oni fol da kritikuju upravu i igru Sarajeva.Koliko mi dusmana imamo mi nismo ni svjesni.Poslije kupa i titule nisi ih mogao nigdje vidjeti i sad oni našli da kritikuju .Fuj
Ti si pravi majstore sve što kažeš stoji samo raja ne želi ili neče da vidi

Vas dvojica niste dobri u vugla
nemoj da vrijeđaš ti si dobar je li znaš li Bahu lićno ja ga znam kao navijača a ti a o uljanom nemam riječi fujj
Sarajevo ljubavi moja!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 mar 2016, 22:43

BordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!

normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
Ja ovo trubim otkako je procitano to šatro pismo.. :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2016, 22:45

Dal on ima obraza, pa treba njemu u gradu psovat ne odstupi li s pozicije!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 mar 2016, 22:46

Manje ja čarapa promjenio za dvije godine nego mi trenera ocam
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2016, 22:47

socrates je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!

normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
Ja ovo trubim otkako je procitano to šatro pismo.. :salut:
Joj što ja serem ali ispada da branim dinu ne daj mi Bože branim funkciju direktora kluba ali dobro šta misliš je li možda Tanu poslan mail ili snimak sa stadiona kako gađaju Ješića je li možda i toga ima danas elektronskoj pošti ne treba puno.Ovo je pretpostavka samo a ne kao kod vas sviju garntovano da nije bilo pisma isto ste kao manijaci kad su pričali da je Tan imaginarna lićnost da ne postoji itd.....
Sarajevo ljubavi moja!

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 16 mar 2016, 22:48

Doslo drugo pismo,brzo gosp.Tan mijenja misljenje,opet nam ublehe prosipaju,jasta Kusta, jos je nama Jesic dao para,hajmo sad deratizacija i dezinsekcija kluba i VIP loze,leglo prostitucije i kriminala(Park Princeva)skidaj sa svetinje,dresa!!!KLOKOTNICA i sve sto je seljacic doveo aut,njegovih igraca i igracica koje je doveo u Akademiju,kockaste glave,reketasi ,Dzeke,Face,van iz loze i kluba,smetljari smrdljivi,lesinari,hocete para????Smradovi su nas doveli do ponora,i Evropa je vrlo upitna!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2016, 22:51

Sekac istok ce i tana gadjat bakljom ako bude kriv za nesto...

To zna i Dino Selimovic i zato nema vise pocasnog hoda iz loze do svlacionica, i zato je sinoc **** vojska bila na stadionu ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2016, 22:52

FrancescoTotti je napisao/la:Sekac istok ce i tana gadjat bakljom ako bude kriv za nesto...

To zna i Dino Selimovic i zato nema vise pocasnog hoda iz loze do svlacionica, i zato je sinoc **** vojska bila na stadionu ...
E tu se slažem sa tobom mi smo dovoljno blentavi da to uradimo
Sarajevo ljubavi moja!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 16 mar 2016, 22:53

Ovaj otkaz znači da je ono pismo Tana od prije par dana bila Dinina patka nama navijačima, nešto slično što strumfovima serviraju u obliku raznih arena. Sada je pravo vrijeme se preispita i njegov rad. Previše šuplje i tajnosti je bilo oko njega. Svaki transfer, osim Cimirota, je bio tajna, plate igračima tajna, cijene otkaza tajna, afera punac tajna. Neka položi sve račune pa da se odluči kako dalje sa njim.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 16 mar 2016, 22:54

sekac je napisao/la:@evander hajde brate razmisli gdje su Dinine zasluge obezbijedio je sponzore doveo je ljude koji su ubacili pare u klub da toga nije bilo nema ni rezultata e sad koliko su te pare pomogle za titulu pa da dovedemo Benku Velkoskog Bilbiju Stojčeva i ne može se zanemariti njihov učinak za titulu i kup bilo je i promašaja bačenih para za Protića Purića Barića Kostića itd. ali bez te injekcije sa parama mislim da ne bi osvojili ništa .Nisu to Dinine pare ali su pare od Tana i bez njih mi bi bili kita od ovce.Sloboda od ispadanjapa povratka haman do titule ili duple krune ćak ali sa parama bez toga ne ne.Eto tu je Dinina zasluga Edisa i narvno Feđe Kusturice najviše e sad fakat ne znam ko je najviše uradio oko Turkisha ali opet to je posao uprave
De čovječe shvati da mu niko ne osporava da je uradio dosta dobrih stvari ali jesu li te stvari vrijedne da nas srozava ispod nivoa kad smo bili dno?

DINO ODLAZI!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Bing [Bot], bordobijeli, Burberry46, DzemoSmjecanin, HordasDolacMalta, HyperOS, MaroonBjelave, riki46, ronaldo99, Shategabri, Velaxsa i 135 gostiju.