FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 16 mar 2016, 00:13

brile je napisao/la:@hilmo nevezano za to, ne znam kako ti ovo vidis ali bas bas malo fali da ne uhvatite europu ove godine, mozda sam subjektivan ali trenutno smo joj mi blizi nego vi.

Eh sada, svi smatraju ne izlazak u europu katastrofom zbog minusa u budzetu sto je i tacno ali ja mislim da je veca katastrofa koeficijent. Trebat ce vam 5 godina da ga vratite i sve ove, koliko toliko dobre igre u europi ce vam biti uzaludne i to je stvar koju vecina vas zanemaruje.
Gledajući zadnje tri utakmice mi Evropu nećemo vidjeti ove sezone, ne zbog rezultata, i bodovnog salda, to se mijenja u dva kola, ali igra je zabrinjavajuća. Ako se nešto ne popravi u naredne dvije utakmice, primjeti neki napredak, biće teško.

Šta je tu je, ne možemo uvijek ići prema gore
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 16 mar 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 16 mar 2016, 00:22

pinoglavi je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:
bila je jedna grupica momaka na zapadu, gornji ćošak odmah do sjevera. čini mi se da su bili tuzlaci.
Ako ti tako kazes onda uredu, nisam bio blizu tog dijela :D
ma jeste, vidio sam na netu neke slike koje su postavljali, a slikane su iz tog ugla. nije im vala bilo dosadno sekunde.

nego, sto se nas tice uvijek je zanimljivo. sad ce noga akoBog da krigeru, spekulacije oko novog trenera, eto opet uscuplije da rovi nos ali i da zareda sve pobjede do kraja. kad opet osvojimo titulu, slijedi mu noga u guzicu uz parolu idi cugaj klipace, a onda se dovodi veliko trenersko ime...pa onda highlife pripreme na mozambiku, pracenje zrijeba za ligu prvaka...ostatak price poznat mojim pitarima :)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 16 mar 2016, 00:46

navijac sam zeljeznicara da se razumije ,ovaj lijevi bek almir nekic je njavecic picic koji je zaigrao ikad lik je namjerno pustio igraca da ode sam i zabije gol a brz se komotno ga je mogao stici i omesti u namjeri,taj gol je ucio utakmicu ovakovom i unio vam nervozu ali ovo je je namjerno bilo bas

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 16 mar 2016, 10:08

Komsije ne valja ovo nikako. Kada smo vam svi govorili da je Ibrakovic najvece zlo koje je moglo uci u vas klub, vi ste ga branili jer vas je lozio da ste jaci i od Partizana da je Sarajevo bosanski Dinomo, te kako ce Duljevic biti kaznjen poslije derbija jer ste trebali pobjediti Želju 7:1 i slicno.
Neki talovi i to ogromni postoje u vasem klubu, dovode se anonimusi, dovodi se trener iz Mijanmara, potpisuju se visegodisnji ugovori bez proba i slicno.
Otjerali ste jako dobre odbrambene igrace, Puzigacu, Tatomirovica, Stepanova, nazor prodali Velkoskog a to su sve igraci koji su vam donijeli trofeje.
Vama treba trener iz nase lige kakva god da je ovu nasu ligu nije jednostavno igrati. Jarni, Kodro a evo sada i Jesic su potcijenili ovu nasu ligu.

Nije sve u taktici, vazan je voljni momenat igraca i prilagodjavanje protivniku, a da bi postigao rezultat moras poznavati protivnika, sto u slucaju nabrojanih trenera nije bilo.

Ovu sezonu pokusajte izboriti Evropu imate dobre sanse, a na ljeto dovedite trenera iz nase lige, tipa Musemica, Karacica ili Muse. To su treneri koji su osvajali trofeje i koji poznaju nasu ligu a koji ne kostaju puno kao Jesic i njegov strucni stab

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2016, 10:33

Neutralno u vezi dešavanju u Vašem klubu.
Poštujte Dinu bar zbog onog što je učinio do sada.
Dječko voli Sarajevo i to je jako bitno, pogotovo sa spekta svakog tko voli svoj klub.

Sada je već očito da su vam prelazni rokovi montirani. Vi imate snagu da vidite do koga je. Detektujte problem i riješite ga.

Ješić je prevarant i uz to još jako drzak. Onakav ters na presici od neki dan još nisam vidio. Po njegovom ispade da bi navijači i mediji trebali njemu da se pravdaju. Vrhunac je onaj dio "nije još počelo kalendarski proljeće" za što je zaslužio šamarčinu od svakog pitara jer je ono šprdanje sa tifozima. Pomoćnici nisu ništa bolji. Još mi u ušima izjava jendog od njih na poluvremenu vaše tekme sa Čelikom. Kaže lik "došao Čelik da sabotira igru". Kao da mi svi nemamo oči. Šlag na toru su brazilci, a posebno Emerson koji me podsječa na baje iz drugih kantonalnih liga. On kao nešto zna, al ako može iz radijusa od 50 kvadrata.

U konačnici, hvala na jako lijepom sinoćnjem sportskom ambijentu.
tuzlanska Sloboda

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 mar 2016, 10:33

damirc je napisao/la:Komsije ne valja ovo nikako. Kada smo vam svi govorili da je Ibrakovic najvece zlo koje je moglo uci u vas klub, vi ste ga branili jer vas je lozio da ste jaci i od Partizana da je Sarajevo bosanski Dinomo, te kako ce Duljevic biti kaznjen poslije derbija jer ste trebali pobjediti Želju 7:1 i slicno.
Jest, jest. Jos govorili da Bog da nam on bio uvijek SD :urnebes:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 16 mar 2016, 10:37

Ibrakovicu je najveca rak rana bio Amara Osim kada ga je ponizio u finalu kupa u Zenici i on je jedva cekao da dodje u Sarajevo da bi pokusao napakostiti Želje.

Gdje god da je radio ostavio je iza sebe rasulo, Sloboda, Velež Čelik a evo sada i Sarajevo. On gleda samo svoj interes i kupuje raju ložioničkom pričom. Bolje vam je da se okrenete svojim ljudima svojim legendama, a ne da dovodite nekog sa strane

Gledam jutros snimak iz svlacionice Slobode igraci skacu pjevaju a Musemic stoji pokunjen nije mu do zivota. E to je trener koji vama treba, covjek koji dise i zivi Sarajevo, kao sto je kod nas Osim

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 16 mar 2016, 12:21

Kad sam napisao da famozni Tan ima pojma o dogadjanjima u FK Sarajevu ko ja o događanjima u Maleziji , svi skočiše. Iz postova ljudi koji poznaju ješićev (ne)rad dalo se skontati šta čovjek radi pola karijere. Dovedi svoje igrače za masne ugovore, uzimaj procente a u ovom slučaju se utali još sa sarajevskom čaršijom.

Nemojte zamjerit ali jasno je da tu dugoročno nema sreće.

Čovjek koji će davati novac mora biti prisutan na mjestu na kojem daje novac ili mora staviti čovjeka od povjerenja . Ovi selimovići , kusturice , su sve osim toga.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 16 mar 2016, 13:03

Ma ne sekirajte se, od vikenda ste opet svemirci, Slavija ce sve vaše greske platiti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 mar 2016, 13:21

Treba biti iskren da od pocetka price za dolazak jesica 60% forumasa je bilo protiv , upravo sto niko nije po dobrom njegov rad zapamtio ..i sto se spominjalo da je najvise godinu ostajao u svakom klubu ... ja sam bio za dolazak i da mu se da podrska al eto pogrijesio sam ... ibrak nam ga uvali ..
iskreno sam bio za faruka h........ volio bih da svi karte stave na sto .. da kazu gdje je problem u klubu , sta je sa kampom sto jos nije zvanicno zavrsen i mnogim stvarima ...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 21:48

Kako bi vam Petrović legao, samo tako...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 16 mar 2016, 21:53

Stiglo novo pismo u kojem pise Jesicu ne vjerujem ti vise, samo u gospodina seliiimovica vjerujem hahahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2016, 22:40

Ja vam pisao odmah da dvojica brazilaca mogu u vrbanjusi igrati, a vi se smijali. E budale jedne..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 16 mar 2016, 22:42

damirc je napisao/la:Ibrakovicu je najveca rak rana bio Amara Osim kada ga je ponizio u finalu kupa u Zenici i on je jedva cekao da dodje u Sarajevo da bi pokusao napakostiti Želje.

Gdje god da je radio ostavio je iza sebe rasulo, Sloboda, Velež Čelik a evo sada i Sarajevo. On gleda samo svoj interes i kupuje raju ložioničkom pričom. Bolje vam je da se okrenete svojim ljudima svojim legendama, a ne da dovodite nekog sa strane

Gledam jutros snimak iz svlacionice Slobode igraci skacu pjevaju a Musemic stoji pokunjen nije mu do zivota. E to je trener koji vama treba, covjek koji dise i zivi Sarajevo, kao sto je kod nas Osim
aferim!!!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2016, 22:45

:urnebes: :urnebes: Ova je dobra, nije mu do zivota a slozio im 5 komada u dvije utakmice hahahahahha. Ma ja, tuzan :mrgreen:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 mar 2016, 00:44

damirc je napisao/la:Ibrakovicu je najveca rak rana bio Amara Osim kada ga je ponizio u finalu kupa u Zenici i on je jedva cekao da dodje u Sarajevo da bi pokusao napakostiti Želje.

+1

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la staragarda » 17 mar 2016, 00:59

bordoakapitar je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Samo da se ne obrukamo :pray: Sloboda dominantna ko Sarajevo davne 1967. godine :urnebes:
ma ne sikiraj se jarugo...nije bruka izgubiti od lidera prvenstva :D :D
Od utorka krece vas sunovrat! Upamti sta sam rekao...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

eo propade i utorak a i srijeda....upamtio sam te pa reko da jos samo jednu sitnicu pojasnis....OD KOJEG UTORKA SI TACNO MISLIO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 17 mar 2016, 03:12

Zbog klokotnice ste hajrovali prolaz u kupu, ali sunovrat je neizbjezan...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 mar 2016, 08:59

bordoakapitar je napisao/la:Zbog klokotnice ste hajrovali prolaz u kupu, ali sunovrat je neizbjezan...

Kakve klokotnice :?...ko je to.... Ovo sto vam se desilo se u svijetu fudbala zove RASTAVLJANJE NA PROSTE FAKTORE... Stari, malo se saberi.... Prsnut ćeš... Kako sad od utorka dodjosmo do neizbježnog...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 17 mar 2016, 09:14

Komšije dolazim u miru,
Prije početka drugog djela sezone sam vam govorio kako neke stvari ne štimaju u vašem klubu, kako će neki igrači otići, kako vam u klubu postoje ljudi koji imaju interesa ali koji nisu sportski, ali džaba govoriti, pričati i diskutovati kada ste bili zaslijepljeni, napali su me pojedinci, pojedinci su se složili sa mnom, ali sam ipak odlučio da više ne komentarišem dešavanja u vašem klubu.
Ali ipak evo da kažem, od kluba koji je prošle godine osvojio titulu, koji je imao strašne igrače, ovI danas što su na Koševu ne smatram takvim, npr. Stojčev je Messi za ove, vi ste došli u situaciju da strepite za evropu, to samo po sebi govori da se nešto čudno dešava.
Shvatite, pretjerivali ste sa izjavama, pišali ste po svim klubovima u BiH, najavljivali spektakularna pojačanja, tjerali igrače koji su vam donijeli titulu, sada ste otvorili oči i tražite promjene.
Ja mislim da neće Ješić biti jedina promjena, a vi?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs i 29 gostiju.