Ko ce znati da nam nije valjao, nije covjek ni zaigrao kako treba, a ni onaj stoper.Mokes je napisao/la:a nama nije valj'o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko ce znati da nam nije valjao, nije covjek ni zaigrao kako treba, a ni onaj stoper.Mokes je napisao/la:a nama nije valj'o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jašta, raskid ugovora i Kramaru, rastali se sa tvojim Bulicem i tom cijelom masinerijom kriminalaca.Zukanovic je napisao/la:Kramar ide i Deni ostaje 100 % samo za Emersona i Cezara ne zna se jos.
Znaci trebaju se isplatiti 2god kramarovog ugovora, tako to radi mafijaZukanovic je napisao/la:Kramar ide i Deni ostaje 100 % samo za Emersona i Cezara ne zna se jos.
Daj ti ne provaljuj se.Zukanovic je napisao/la:Sutra je Jesic bivsi trener.kako izgleda Hurtic ce nas voditi.to je jedina realna opcija.
Edit : evo vidim Avaz Sport isto pise za Hurtica.
Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
Ti si pravi majstore sve što kažeš stoji samo raja ne želi ili neče da vidiMajkl je napisao/la:Kako imaju obraza i kakvi su smradovi Baho i Mirza da odmah dočekaju oni fol da kritikuju upravu i igru Sarajeva.Koliko mi dusmana imamo mi nismo ni svjesni.Poslije kupa i titule nisi ih mogao nigdje vidjeti i sad oni našli da kritikuju .Fuj
I sta mislis da bi ove sezone napravio tako nesto? Dosta toga se promjenilo od tog vremena.Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
Pa dobro neka vodi, imamo mi jarnija i jesicasekac je napisao/la:Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
hajde makar je otišao s obrazom. nema nikakvih isplata, što je u ovom trenutku važno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesa bivsi zvanicno!
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, budzak, Fouzi1, Galantni, Google Adsense [Bot], miguelramos, NazorUso, PapakIzSa, Vanja8 i 92 gosta.