SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: SP - Grupa A
Ma Urugvaj laganini prolazi 

Urugvaj je jedina repka za koju navijam na SP-u, i siguran sam da ce otici daleko.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Za Uruguay navijam ...
a mislim da ce ovakav poredak biti:
Uruguay
Mexico
Francuska
JAR
a mislim da ce ovakav poredak biti:
Uruguay
Mexico
Francuska
JAR
U francuza izgleda totalni raspad sistema. Gallas se naljutio sto nije preuzeo kapitensku traku od Henrya, a stariji igraci ne vole Gourcoffa jer je kao povucen i ne druzi se previse s njima. Ovo bi moglo bit katastrofalno prvenstvo za francuze. Ali svi smo ih otpisali i 2006, pa su dosli do finala. Ali tad je tu bio Zidane, ne mislim da ih jedan Ribery moze vuc do finala na isti nacin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
evo je moja pregnoza grupe A
Meksiko
Juzna Afrika
Francuska
Urugvaj
zivi bili pa vidjeli dali ce se ostvariti moja prognoza

Meksiko
Juzna Afrika
Francuska
Urugvaj
zivi bili pa vidjeli dali ce se ostvariti moja prognoza

-
- Kontakt:
Urugvaj 1.
Francuska 2.
Meksiko 3.
JAR 4.
Francuska 2.
Meksiko 3.
JAR 4.
Sve sam vise ubedjeni da Francuzi nece pamteti po dobro ovo prvenstvo.Kako danas citam u repki su se pojaveli klanovi koje sa jedne strane predvode nezadovoljni svojim statusom Ribery i Henry a sa druge strane Domenech.Jedna strana se zalaze da mec moraju poceti Henry i Diaby umesto Gourcuffa i Govou dok drugi to nezele.Ovo ce da bude veliki problem za Francusku i tesko ce oni moci igrati sa svim ovim problemima u repki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- CollegeGunner
- Kontakt:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Henry nakon prosle sezone nema sta trazit na spisku, a ne u prvih 11.
Eto sutra otvaranje i prva tekma
Hajmo prognoze,
ja mislim 1 : 2 za mexico
Hajmo prognoze,
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
1-3 za MexicoBosnier je napisao/la:Eto sutra otvaranje i prva tekma
Hajmo prognoze,

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Meksiko je bolji, ali ipak je tu ogroman ulog i za Juznu Afriku i za FIFA-u, mislim da ce ih ako niko, onda sudija dovuc do barem jednog boda. Eto moja prognoza 1:1. Chicharito strijelac za Meksiko. 

JAR 2-1 Meksiko
Urugvaj 3:1 Francuska
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- marseille_unique
- Kontakt:
uvijek sam navijo za francusku tako ce bitii sada
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
ja mislim da nece francuska izgubiti, i mislim cak da ce trener urugvaja svu snagu usmjeriti ka mecu protiv mexika, naravno puno ce znaciti kako ce JAR i Mexico odigrati danas, ali francuska iako je sva mrnjava i bagava nece izgubiti danas i proci ce dalje iz grupe to je fakt.KONGO je napisao/la:JAR 2-1 Meksiko
Semper Fidelis
I ja isto navijam za Francusku al da bude zadnja u grupi, šupčinemarseille_unique je napisao/la:uvijek sam navijo za francusku tako ce bitii sada

Inače u ovoj grupi je moj favorit Urugvaj

RSA-Mexico 1:2
Urugvaj-Francuska 2:1
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
JAR-Mexico - 2:2
Francuska-Urugvaj 1:2

Francuska-Urugvaj 1:2

Znam da je OffTopic na ovoj temi, zna li neko gdje mogu naci graficki prikaz, onog "Puta do finala" ko se kim sastaje upisivanje bodova i sl. Ima li u neki novinama danasnjim? Hvala
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
imas na wikipediji sveEnZo_85 je napisao/la:Znam da je OffTopic na ovoj temi, zna li neko gdje mogu naci graficki prikaz, onog "Puta do finala" ko se kim sastaje upisivanje bodova i sl. Ima li u neki novinama danasnjim? Hvala

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.