FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 20:52

Krenuo sportski direktor show praviti. Ranijeri i Musemic 2 velika strucnjaka, Musemic ipak bolji :njanjanja:
Nad tobom sunce najljepše sja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 mar 2016, 20:59

Skor FK SLOBODA - NK SELJO ..Prvenstva Jugoslavije 1969-1992 i sezona 1962/63.

UKUPNO ODIGRANIH UTAKMICA........46
POBJEDA SLOBODE........................18
POBJEDA SELJE............................13
NERIJEŠENO................................15
GOL-SKOR..................................64:56 ZA SLOBODU
...............................................................................................................................

SKOR FK SLOBODA - NK SELJO ..Prvenstva u B I H 1995-2015 .

UKUPNO ODIGRANIH UTAKMICA.......37
POBJEDA SLOBODE........................13
POBJEDA SELJE............................18
NERIJEŠENO ................................6
GOL - SKOR................................54:36 ZA SELJU
...............................................................................................................................

UKUPNO PRVENSTVA JUGOSLAVIJE I BIH :1962/63, 1969 -1992 , 1995 - 2015[/size]

UKUPNO ODIGRANIH UTAKMICA................83
POBJEDA SLOBODE.................................31
POBJEDA SELJE.....................................31
NERIJEŠENO.........................................21
GOL - SKOR.........................................110:100 ZA SELJU
..................................................................................................................................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 mar 2016, 21:08, ukupno mijenjano 11 puta.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 21:00

Chinaglia je napisao/la:sutra ili prekosutra cu napisat' analizu za Zeljkana, pa neka to neko prenese Husrefu
sala mala, ali analiza ce biti :zviz:

Kakav ti, reko si i nać' više od 200 postova sarajlija gdje su nas omalovažavali i šta sve ne, pa nisi ni to odradio. NISI OD RIJEČI!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 21:02

ne znam o cemu govoris

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 16 mar 2016, 21:05

Upališe li se reflektori?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 mar 2016, 21:08

Ne upališe :cry:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 21:10

Chinaglia je napisao/la:ne znam o cemu govoris
slika
Fotošop? :P

Ništa od reflektora , ništa od reprograma, zavlače nas ljudi opasno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 21:11

prvi put vidim

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 16 mar 2016, 21:14

slika
Prije godinu i nesto :)
Zadnja izmjena: Antifriz, dana/u 16 mar 2016, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 21:31

Ljudi, jel vas nerviraju likovi koji nikad Tusnju nisu prismrdili a sada furaju Slobodu, i furaju se ko oni su veliki navijaci, doci ce protiv Selje sad za vikend... Yebote, mrzim takve, dok gubimo nemate misu, sad kad smo prvi, ti si kao navijac neki, fuj uhljupi... Ja sam ih zamolio da nastave da ne dolaze na Tusanj, jer takvi nam ne trebaju.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 21:31

ne trebaju tebi, trebaju klubu i ekipi

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 16 mar 2016, 21:32

wobly92 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne znam o cemu govoris
slika
Fotošop? :P

Ništa od reflektora , ništa od reprograma, zavlače nas ljudi opasno.
Mislim da je to za 200 postova @solinas obecao
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 21:34

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi, jel vas nerviraju likovi koji nikad Tusnju nisu prismrdili a sada furaju Slobodu, i furaju se ko oni su veliki navijaci, doci ce protiv Selje sad za vikend... Yebote, mrzim takve, dok gubimo nemate misu, sad kad smo prvi, ti si kao navijac neki, fuj uhljupi... Ja sam ih zamolio da nastave da ne dolaze na Tusanj, jer takvi nam ne trebaju.
A mene nerviraju takvi s tvojim stavom. Uvijek su rezultati utjecali na posjetu svugdje u svijetu a tako i kod nas. Nije Sloboda zatvoreni krug pa da ti biras ko moze a ko ne moze navijati ili doci na Tusanj. Doci ce, ostaviti cenera ili 7, ucestvovati u fantasticnoj atmosferi. Gori si ti sto ih odgovaras da idu na Tusanj, nego oni sto tek sada hoce doci. ;)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 16 mar 2016, 21:53

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi, jel vas nerviraju likovi koji nikad Tusnju nisu prismrdili a sada furaju Slobodu, i furaju se ko oni su veliki navijaci, doci ce protiv Selje sad za vikend... Yebote, mrzim takve, dok gubimo nemate misu, sad kad smo prvi, ti si kao navijac neki, fuj uhljupi... Ja sam ih zamolio da nastave da ne dolaze na Tusanj, jer takvi nam ne trebaju.
Mene nerviraju takodje ti koji nikad nisu navijali za Slobodu, što se oni ističu kao veliki navijači, a znam da su samo "turbo" navijači i ništa više od toga.
Ali za razliku od tebe drago mi je što će doći na stadion i platiti kartu, uopste mi ne smeta njihov dolazak, jer ce klub imati koristi od njih, a i atmosfera na samom stadionu ce biti vjetar u ledja našim igračima. Tako da mi ne pada na pamet nekoga odgovarati od dolaska na stadion, naprotiv nagovaram ljude i koga god vidim, a znam da voli fudbal, nabacim mu za tekmu, kako treba podržati ovo sto se radi u Slobodi!

Pozdrav

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 21:54

Trebamo i Azmira otjerati zato sto nije bio tu prije ispadanja :lolno:
Strasno mi ide na ku.rac ta prica cim treba punit Tusanj. Hocete navijace, a sami ih tjerate s tom glupom pricom koje veci navijac. Ne postoji veci ili manji, postoji samo onaj koji voli ili ne voli svoj klub. Ako voli, doce, platit 10 KM i uzivat u pravom fudbalu.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 21:57

Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke, zato sto znam kakvi su, i da ne vole fudbal, a oni koji vole fudbal, oni neka dodju na Tusanj, bit ce odusevljeni Slobodom i nastavit ce dolazit...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 21:58

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke
Sto ne bi mogli uci ? Nece im pojedinci oduzeti pare ili sezonske :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 22:02

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke, zato sto znam kakvi su, i da ne vole fudbal, a oni koji vole fudbal, oni neka dodju na Tusanj, bit ce odusevljeni Slobodom i nastavit ce dolazit...
Sto ne mogu uci? Sta je sa sezonskim? Cak i da nemaju sezonske mogu na vrijeme kupiti ulaznicu. Da imamo fan shop na ovim utakmicama gdje ce biti ljudi koji dodju 'radi furke' mogu se strasne pare okrenuti. Radi furke ogromna posjeta, radi furke idu salovi i majice u fan shopu, radi furke ce ti isti doci i protiv Sarajeva i dosli bi kad bi igrali Europu na Tusnju. Dobra je ta furka onda.
Svima koji su bili uz ekipu i kada je ispadala i kada smo igrali u federalnoj je sve ovo samo sladje, ali nema potrebe da ove gluposti pises i tjeras ljude s Tusnja, a svejedno nemamo neku posjetu dostojnu stanju u klubu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 mar 2016, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 16 mar 2016, 22:02

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke, zato sto znam kakvi su, i da ne vole fudbal, a oni koji vole fudbal, oni neka dodju na Tusanj, bit ce odusevljeni Slobodom i nastavit ce dolazit...
Moram ti reci, ali bez ljutnje... Ne znam koliko imas godina i ne zanima me, ali tvoje razmisljanje u vezi ovoga je totalno nezrelo.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 mar 2016, 22:05

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke
Sto ne bi mogli uci ? Nece im pojedinci oduzeti pare ili sezonske :D
. . .pa dobro jel prosli put nije bilo karata. Ovi štampali mali broj ili šta . . ima pojedinaca koji plaćaju karte a nemaju sezonske i koji su davno prekucali cijenu sezonaca i et bio bi vraćen zbog ovih "furka navijača" koji su tu jednom godišnje . .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.