Maksuz sam izašla da provjerim - nije još. Rekli su da će valjda u 7 biti.Tuzlak04 je napisao/la:. . .da li je u toku proba sa reflektorima ... .

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Maksuz sam izašla da provjerim - nije još. Rekli su da će valjda u 7 biti.Tuzlak04 je napisao/la:. . .da li je u toku proba sa reflektorima ... .
Nista brate, samo da znam onako075 je napisao/la:Sta te zanima?NYKnicks Fan je napisao/la:Ko od vas vodi stranicu Crveno crni
Starija je ova slika od nje
I sva tri pitanja ista svakom igracu e moj durmicu trebao si nastaviti onu djeciju emisiju snimati.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovu TV kucu KONJ EXTRA treba gasit odma. Najavili emisiju, ja mislio citav sastav im gostuje, a oni uzeli klipove sa ss.ba i tuzlanski,ba, AMATERI.
Veseli ko pizda kakva
19:19 ima li cega ?Aerials je napisao/la:Maksuz sam izašla da provjerim - nije još. Rekli su da će valjda u 7 biti.Tuzlak04 je napisao/la:. . .da li je u toku proba sa reflektorima ... .
daj nam sliku Boga ti, baš pođo pitat šta bi za reflektore ili ih nisu nikako upalili?klasik je napisao/la:Sta je sa reprograma?
Reflektori 0 bodova evo ja sa balkona gledam
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sto se tice Lakija, ni on ne zna hoceli moci igrat...
Da malo vise pratis medije znao bi da je ta TV kuća uvijek prva na licu mjesta. Tako je i sinoć bio slučaj. **** kao i svi ostali posudjuju snimke od njihNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovu TV kucu KONJ EXTRA treba gasit odma. Najavili emisiju, ja mislio citav sastav im gostuje, a oni uzeli klipove sa ss.ba i tuzlanski,ba, AMATERI.
Veseli ko pizda kakva
Dobro je dok ga ne preneseThranduil je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sto se tice Lakija, ni on ne zna hoceli moci igrat...
Laki je malo nervozan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.