Hajduk Split
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: Hajduk-Torcida
Kako sam ja upoznat da je Barca sada ljeti, a na rođendan dolazi Sparta ili Slavija iz Praga od njih netko... I to mislim da sam pročitao negdje da je Barca 15,08 ccc na Veliku Gospu a u nas je to u Širokom jedan od većih blagdana... Mislim ne bih ni isao na utakmicu ipak ce karta biti oko 40 euica ali malo otici, vjerujem da ce biti dobro i van stadiona...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Pa mogli su se i ovi u Photoshopu doraditi da "šljašte", ovo je rukom crtano.Barney Stinson je napisao/la:
Evo tri nagrađena rada...
A onaj se ne može na dres staviti kao onakav, nije fazon.
idemo u split .. cijena nevazna ipak je to barca 

- Barney Stinson
- Kontakt:
Idemo u Split ipak je to HajdukLepy je napisao/la:idemo u split .. cijena nevazna ipak je to barca

19 - ђ - 11
Devil je napisao/la:Prelep je grb,ova tri dole su prejednostavna za stogodisnjicu kluba.
Nego je li dogovoren dolazak Barce letos dole povodom 100 godina,znam da je bilo price.Bila bi to idealna prilika da se ode malo do Splita.
Taj dolazak je 'u planu' za ljeto 2011. godine. I ja sam skroz nestrpljiva zbog toga. A, Split je uvijek lijepo vidjeti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Barney Stinson je napisao/la:Idemo u Split ipak je to HajdukLepy je napisao/la:idemo u split .. cijena nevazna ipak je to barca![]()

-
- Kontakt:
pa zar nije barca ovo ljeto ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Barney Stinson
- Kontakt:
ja mislim da je... ali opetAmar Dzeko je napisao/la:pa zar nije barca ovo ljeto ?

@BRT ni jedne vise, nemoj da ti opet pokazujem sliku Varee u bijelom dresu, doduse nije bijel nego crveno-plavi ali zna se ciji je

19 - ђ - 11
Sta im znaci kodeks nekakav
Citam Dino Radja bio u Bostonu i reklamirao Torcidin kodeks 

nema potpisa
Neema taj Hajduk te pare da kupi Vareu, otislo sve u kiifle i kiflice.Barney Stinson je napisao/la:ja mislim da je... ali opetAmar Dzeko je napisao/la:pa zar nije barca ovo ljeto ?![]()
![]()
@BRT ni jedne vise, nemoj da ti opet pokazujem sliku Varee u bijelom dresu, doduse nije bijel nego crveno-plavi ali zna se ciji je![]()
![]()
![]()

2011. koliko ja znam.Amar Dzeko je napisao/la:pa zar nije barca ovo ljeto ?
barca je sljedece ljeto ne ovo. dajte malo logike osnovani 1911. kad im je 100. godisnjica? 2010. sigurno nije 

Haha, pa ove godine su vec slavili rodjendan i to 99. sa Zeljom, pa nece samo par mjeseci kasnije slaviti i 100. rodjendan.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Barney Stinson
- Kontakt:
Znam da je pisalo na xxxx ovo ljeto, i meni je to bilo cudno... ali sad malo vidjeh i pise kolovoz 2011

19 - ђ - 11
Ma uglavnom da se ljudi na rukovodecim pozcijama biraju, a ne da ih Kerum postavlja kako njemu odgovaraAdmir_Sa je napisao/la:Sta im znaci kodeks nekakavCitam Dino Radja bio u Bostonu i reklamirao Torcidin kodeks
Hajduk zainteresovan za igraca Slobode Almira Bekica,bilo bi dobro da ode tamo,a ne kao Husejnovic odmah u Werder i sad donosi vodu igracima 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
eh ovako prijatelju kodeks ti je tako receno dokument koji se sastoji od nekoliko tacaka koje je torcida sastavila,a to ti je uglavnom nacin na koji bi trebao hajduk funkcionirati...tj da ne sjede razni nesposobnjakovici u upravi,da predsjednik moze biti samo neko ko je sposoban za to i tako te stvari...nadam se da ti je jasnije sad...a imas ti slika dosta tih transparenata s kodeksom svuda po svijetu,od afrike do kineAdmir_Sa je napisao/la:Sta im znaci kodeks nekakavCitam Dino Radja bio u Bostonu i reklamirao Torcidin kodeks
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- Barney Stinson
- Kontakt:
http://velikihajduk.com/?page_id=10 to je taj čuveni kodeks...
Ako cemo biti realni, zasada toliko prozvani Svaguša nista loše nije uradio... Cim je došao doveo ja dva igrača koje svatko htio vidjeti u Hajduku braću Sharbini, pod njegovim vodstvom osvojen je kup, to drugo mjesto... I bilo je jos dobrih stvari koje su urađene... E sad dali oni mute nesto drugo tko ce to znati...
Ako cemo biti realni, zasada toliko prozvani Svaguša nista loše nije uradio... Cim je došao doveo ja dva igrača koje svatko htio vidjeti u Hajduku braću Sharbini, pod njegovim vodstvom osvojen je kup, to drugo mjesto... I bilo je jos dobrih stvari koje su urađene... E sad dali oni mute nesto drugo tko ce to znati...
19 - ђ - 11
Pa udarni trans Hajduka ovo leto nije beo Torcida,nego upravo Kodeks kojeg su noseli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Barney Stinson
- Kontakt:
Da, samo taj i odbrojavanje do 100-tog rođendana... I nista vise...Devil je napisao/la:Pa udarni trans Hajduka ovo leto nije beo Torcida,nego upravo Kodeks kojeg su noseli.
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.