Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja vam previdjam scudetto ove sezone. Mislim da ste se kvalitetno pojačali.Evil Genius je napisao/la:nazalost donekle si u pravu jer danasnji fudbal se sve vise vrti oko novca i ovo sto roma radi na prelaznim rokovima nije nista cudno jer to je surova realnost kluba - da dovodi igrace na posudbu il' da potpisuje slobodne igrace . . . medjutim, prosle sezone smo mogli i ne vidim razlog zasto se ne bi ravnopravno borili s vama za titulu i ove, trebalo je samo prosirit igracki kadar (jer ipak igramo i LP iduce sezone) i mislim da mozemo ponovit ako ne cak i nadmasit proslogodisnji uspjeh
donekle dijelim tvoje misljenje, doduse za mene nije prosjecan igrac al' mnogo je blize tome nego statusu svjetskog igraca, sto ne znaci da to ne moze postat jer u najboljim je igrackim godinama i igrace sa ljudima pored kojih bi i ja izgledao kao prvoklasni napadac (naravno govorim o mirku i tottiju) . . . drago mi je sto nismo zadrzali tonija i sto smo doveli covjeka koji nije slicnih karatkeristika i koji gaji totalno drugaciji pristup fudbalu, mislim svaka cast luci al' pokazalo se (ko je pratio) da roma ne zna igrat na ta ubacivanja i guranja u sesnaestercu i da smo previse lopti trosili nabijajuci ih na tonija, iskreno se nadam da smo prestali s tim jer to nije romaNeutral je napisao/la:Ne znam, dobar je, no za mene nije nikad bio nešto više od toga "dobar".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.