Prvi dan na poslu da sam dosao raspolozen

Nazalost necu moci biti protiv Zeljeznicara,pada mi druga smjena..
Idemo dolje,otresli smo ih da ce zapamtit ovaj poraz..
Sta bi za reprogram sto je Azmir pricao i kako je prosao danas na saslusanju?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma kakvi ..ja sam iskreno zadovoljan evropom ..ako uzmemo neki trofej bicu presretan ..ali znam da bi nas izlazak u evropu zadovoljio vecinu i da bi bili jos bolji nakon izlaska u evropu jer bi nam i pare legle na racun ...nego ako budemo u evropi nadam se da cete doci podrzat nas u Zeniciavenija je napisao/la:cestitke i sve najbolje , savjet da se ne radujete unaprijed jer ukoliko ne bi osvojili ni jednu titulu da to dozivite kao katastrofu , sigurno bi se pojavili drugi koji bi tjerali husica a bili bi i predmet ismijavanja kao sto su sad horde i sarajevo prema tome idite pomalo bez nekog hvalisanja i dizanja da ne bi zavrsili kao Sarajevo.. Zenica uz Tuzlu !
Ja bih volio,iskreno,da Sloboda uzme titulu ove sezone jer bi to bilo bolje za naš fudbal.I da se Sloboda ustali u kontinuitetu jednog od favorita na trofeje svake sezone..Mislim da Tuzla kao grad to zaslužuje..SaltCityAttack je napisao/la:Ma kakvi ..ja sam iskreno zadovoljan evropom ..ako uzmemo neki trofej bicu presretan ..ali znam da bi nas izlazak u evropu zadovoljio vecinu i da bi bili jos bolji nakon izlaska u evropu jer bi nam i pare legle na racun ...nego ako budemo u evropi nadam se da cete doci podrzat nas u Zeniciavenija je napisao/la:cestitke i sve najbolje , savjet da se ne radujete unaprijed jer ukoliko ne bi osvojili ni jednu titulu da to dozivite kao katastrofu , sigurno bi se pojavili drugi koji bi tjerali husica a bili bi i predmet ismijavanja kao sto su sad horde i sarajevo prema tome idite pomalo bez nekog hvalisanja i dizanja da ne bi zavrsili kao Sarajevo.. Zenica uz Tuzlu !
Chinaglia je napisao/la:je li ekipa dobila slobodan dan, nisam vidio sinoc Husrefa i Zebu, znaci da su ostali u Sarajevu
Nisi tako neki dan pričaoSaltCityAttack je napisao/la: Ma kakvi ..ja sam iskreno zadovoljan evropom ..ako uzmemo neki trofej bicu presretan ..ali znam da bi nas izlazak u evropu zadovoljio vecinu i da bi bili jos bolji nakon izlaska u evropu jer bi nam i pare legle na racun ...nego ako budemo u evropi nadam se da cete doci podrzat nas u Zenici
Ne naplacujuSuljo20002 je napisao/la:Ljudi necu bit u mogucnosti doc 1. poluvrijeme pa imam jedno pitanje :Da li se redari nalaze na ulazu zapadne tribine na poluvremenu tjt da li trebam ponijeti cenera ?
sloboda72 je napisao/la:
"VELIKI STRATEG" SA SUPRUGOM ELVIROM.
Ne slutiSaltCityAttack je napisao/la:Ajjj pa nemamo stopera hocemo li imat koga na klupi u odbrani ? Nedo bog neko nam se povredi iz odbrane kao Merzic na Kosevu sta bi bilo kako ? Lakicevic nadam se da ima pravo nastupa
Kankralju ja zelim titulu zelim trofeje naravno da je hocu ..ali necu biti.nezadovoljan nikako ako bude to samo evropa ..svakako de ocekujem sad titulu ili kup to nema dvojbe , ali cu biti zadovpljan evropom i ako ce mi biti zao ako ne uspijemo uzeti nesto jer momci igraju fenomenalno..citavu smo sezonu skoro gore na vrhu zasluzili smowobly92 je napisao/la:Nisi tako neki dan pričaoSaltCityAttack je napisao/la: Ma kakvi ..ja sam iskreno zadovoljan evropom ..ako uzmemo neki trofej bicu presretan ..ali znam da bi nas izlazak u evropu zadovoljio vecinu i da bi bili jos bolji nakon izlaska u evropu jer bi nam i pare legle na racun ...nego ako budemo u evropi nadam se da cete doci podrzat nas u Zenici![]()
Il te ono euforija malo ponijela
Lakičević ako ima pravo nastupa na lijevog beka odmah, igrao je na pripremama već, spreman je.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 2 gosta.