Arsenal - Opšta diskusija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

leorey
Kontakt:

Re: Arsenal - Opšta diskusija

Post Postao/la leorey » 03 mar 2016, 00:39

Ma ovaj Arsenal, taman da igra sam u ligi ne bi je osvojio :tokralju: :bow: :bow:
27.10.2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2016, 07:28

Barcod je napisao/la:Zlatna koka se ne prodaje ukratko dok god uzimaju kes njima rezultat je samo bonus na milione ..

A sa novim menadžerom ne bi uzimali keš.? Uprava kluba u suradnji sa Wengerom je usadila luzerski mentalitet u igrače pa i navijače koji plaćaju najskuplje karte u Evropi a rezultati poražavajući..Pokazuju mentalitet manjeg kluba, kluba bez ambicija.Čista suprotnost od npr gradskog rivala Chelsea koji po istoriji nije dorastao Arsenalu al' po načinu poslovanja i politici kluba pokazuje mentalitet velikog kluba.

Prošlo kolo ih demolirao nikad lošiji Utd a Wenger razloge poraza traži u potrošnji Utd.
U srijedu još veća bruka na sred Emiratesa ih potopi Swansea i to u bez pola standardnih igrača, ne znam šta je izjavio nakon ove blamaže.Ovako bi mogao nabrajati do sutra, pa mislim čovjek je uspio izgubiti od Dinama mislim fkt. :roll:

Ove sezone svi glavni konkuretni u kanalu titula se sama nameće Arsenalu al' Wenger nije u stanju napraviti pomak.Imam osjećaj kad bi u ligi igrali Leotar,Radnik,Široki i Arsenal na kraju bi 4ti bio Wenger.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 04 mar 2016, 21:20

Ma kako god okreneš iz ugla navijaca njesra brate al et...
Arsenal All The Way !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 mar 2016, 17:18

QUARTERBACK je napisao/la:koliko mi je dokurcio wenger, bio bi prvi u redu za prenosenje tabuta sto expresnije do mezara
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

ko bi po vama bio idealan nasljednik Wengera, ali ove realnije opcije, ne Cholo, Jupp i sl. :mrgreen:

jel vam Unai Emery dovoljno dobar :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 mar 2016, 17:24

Slaven Bilić ili Diego Simeone. Može i Emery
Za ostale me boli qrac

Arsenalu treba mlad stručnjak,ambiciozan prije svega koji se neće libit da yebe mater nekom kad padne ko curica na pola terena
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 mar 2016, 17:42

miki_92 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:koliko mi je dokurcio wenger, bio bi prvi u redu za prenosenje tabuta sto expresnije do mezara
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

ko bi po vama bio idealan nasljednik Wengera, ali ove realnije opcije, ne Cholo, Jupp i sl. :mrgreen:

jel vam Unai Emery dovoljno dobar :mrgreen:
hos vjerovat ako ti kazem da mi je svejedno ko ce doci samo da hoce starac vise otici, nenu mu yebem bezobraznu

ako bi vec mogao birati onda simeone jer volim ove trenere sto znaju naloziti igrace i sto su divljaci

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 mar 2016, 18:07

A zasto je Cholo nerealna opcija?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 mar 2016, 18:34

Gunner4 je napisao/la:A zasto je Cholo nerealna opcija?

pa zato sto nema razloga da napusta projekat u Atleticu, ima pare, podrsku kluba, navijaca a i ugovor do 2020. ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2016, 18:43

miki_92 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:A zasto je Cholo nerealna opcija?

pa zato sto nema razloga da napusta projekat u Atleticu, ima pare, podrsku kluba, navijaca a i ugovor do 2020. ;)
Nadam se da si upravu. Ekipa mu nikome ne moze vise od gola dati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rajaz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rajaz » 22 mar 2016, 17:47

BigBigBang je napisao/la:Za ralziku od tebe nemam mozak koke pa da se ne sjecam kako smo dobro igrali kad je spanski peglator bio u sredini terena. Svaki put sam bio upravu i sad sam, kad ste vi govorili Ozil ne valja, ja sam govorio stavite ga na desetku umjesto kloca Cazorle a ne na krilo i nek igra par mjeseci pa cemo da vidimo i bio sam upravu.
Samim tim činom Arsenal je prodisao i naprosto oduvao nikad jaču konkurenciju :mrgreen:

Što se tiče Elnenya, protiv Barcelone na Nou Campu je dobio veće ocjene od Alexisa i Ozila i ujedno bio najbolji Arsenalov igrač.

Caozorla i defanziva:

slika

Izgleda ipak nije tako slaba :hmmmmm:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 mar 2016, 18:40

Rajaz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Za ralziku od tebe nemam mozak koke pa da se ne sjecam kako smo dobro igrali kad je spanski peglator bio u sredini terena. Svaki put sam bio upravu i sad sam, kad ste vi govorili Ozil ne valja, ja sam govorio stavite ga na desetku umjesto kloca Cazorle a ne na krilo i nek igra par mjeseci pa cemo da vidimo i bio sam upravu.
Samim tim činom Arsenal je prodisao i naprosto oduvao nikad jaču konkurenciju :mrgreen:

Što se tiče Elnenya, protiv Barcelone na Nou Campu je dobio veće ocjene od Alexisa i Ozila i ujedno bio najbolji Arsenalov igrač.

Caozorla i defanziva:

slika

Jao statistike i go?ana :rol: Ma pogledaj ti samo te list ei igracina WC karton, Monreal, Cazorla NYom, Amavi :lol: :lol:

Ovo je ko ona statistika nekidan sto su je stavili kao Coqelin protiv Evertona imao najvise presjecenih lopti u Premier ligi skinuo rekord nekakvog igraca za kojeg nikad nisam cuo niti znam dje sad igra, toliko o tim statistickim podatcima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 mar 2016, 19:05

BigBigBang je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Caozorla i defanziva:
slika
Jao statistike i go?ana :rol: Ma pogledaj ti samo te list ei igracina WC karton, Monreal, Cazorla NYom, Amavi :lol: :lol:

Ovo je ko ona statistika nekidan sto su je stavili kao Coqelin protiv Evertona imao najvise presjecenih lopti u Premier ligi skinuo rekord nekakvog igraca za kojeg nikad nisam cuo niti znam dje sad igra, toliko o tim statistickim podatcima.
I tako se paja hladno popiša po statistici :mrgreen:

To što ti nisi čuo za dotičnog ne znači da ga Coquelin zaista nije skinuo.
Takav rekord može biti samo pozitivna stvar.

Pazi, ja sam vjerovatno zadnji koji će igrača ocjenjivati prema sličnim statistikama, ali ovaj barem nešto radi u defanzivi, za razliku od turčina slika

I jah,
Camp Nou:

Elneny 7
Alexis 6
Ozil 6

http://www.independent.co.uk/sport/foot ... ml#gallery

Ako ti je malo Independent imaš i ostale:

http://www.goal.com/en-india/match/barc ... 81/ratings

http://www.standard.co.uk/sport/footbal ... 04046.html

Ali dobro, lako je njemu na devi slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2016, 20:12

Koscielny je solidan stoper tj za ekipe koje nemaju neke veće ambicije i ne može se porediti sa Ramosom.Iako je u karijeri zaradio preko 20 crvenih kartona to ne umanjuje njegov doprinos kod osvajanja trofeja a bio je udarna postava Španije i Reala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 06 apr 2016, 16:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Isto kao sto se moze sa Pedrom moze se i sa Giroudom. Cak je ovaj drugi i sam donio titulu svom klubu, dok je Pedro bio obicni vodonosa.

Ne mogu ja tebi objasnit kad ti to ne zelis da razumijes. Ja tebi ovdje sad da redam clanke, da iznosim misljenja strucnjaka, i ti da kazes sve je to u redu, ali ja znam bolje. Ne hvala. A zapitaj se zasto ti niko normalan ne odgovara.
Pedro covjek koji je postizao golove u finalima barcelone mozda vise nego messi.vama je vodonosa a giru igracina koji donosi trofeje. Covjek dao pevi gol u finalu lige prvaka protiv uniteda (3-1), covjek dao 2 gola u finalu kupa kralja protiv bilbao, super kup evrope protiv sahtora u produzetku, zatim u finalu svetskog klupskog prvenstva je dao gol protiv estudijantesa za 1-1, i zadnje protiv sevilje u super kupu evrope u produzetku. Ali ne covjek nije za titule on je vodonosa **** to sto je dao 6 golova u 5 finala za barcelonu.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 apr 2016, 01:18

Ramos top DEFANZIVAC ?

Ok, sada sam sve pročitao slika

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 07 apr 2016, 07:18

Zasto je ramos wc stoper:
30 godina 470 zvanicnih utakmica za R. Madrid ( wc klub kakav arsenal nikad nece biti)
131 utakmica za spansku reprezentaciju ( koja je osvojila sve sto se moze osvojiti)
4 puta proglasen najboljim odbrandbenim igracem lige
6 puta izabran u najbolji tim svijeta (fifa pro 11)
Uefa tim godine 5 puta
Najbolji odbrandbeni igrac eura i sp i naravo izabran u najboljih 11 turnira
I vi dodjete i kete da jedan ovakav igrac nije wc igrac.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 apr 2016, 02:09

BigBigBang je napisao/la:hahahahahha argumenti su mu nekakvi clanci o crvenim kartonima Ramosa :lol: :lol: zasto ne uporedis ih individualno sta su napravili u karijeri? Cuj ti on je nasao tri linka o Ramosu i nekakvu izjavu Cazorle o Koscielnom i neki statisticki podatak i sad je nesto dokazao :lol:

Ne znam zasto izbjegavate ako poredis dva igraca i sta su napravili i koliko su kvalitetni da uporedite individualna dostignuca eto batali trofeje hajde usporedite nam Ramosa i Koscielnog da vidimo?
Zemo ovako? Nemoj samo da se ljutis. Kako ne mogu spavat i dosadno mi je, malo da se pozabavimo tematikom...
slika
Koss- osvojeni dueli: 22 > 21
Ramos- izgubljeni dueli: 38 < 31
Koss- uspješni driblinzi: 9 > 3
Koss- uspješnost driblinga u %: 100 > 60
slika
Koss- osvojeni zračni dueli: 68 > 31
Ramos- osvojeni zračni dueli u %: 61,82 < 73,81
Koss- osvojeni dueli ukupno u %: 54,50 > 51,66
Ramos- pretrpljeni prekršaji: 22 < 23
slika
Koss- napravljeni prekršaji: 21 < 28
Koss- presječene lopte: 98 > 69
Koss- blokirani šutevi: 20 > 19
Koss- ispucavanja iz opasne zone: 157 > 75
slika
Ramos- odbrambene greške: 2 > 1
Neriješeno- greške koje vode do gola: 0 - 0
Koss- crveni kartoni: 0 < 2
Koss- žuti kartoni: 2 < 7
slika
Koss- kartoni za opasne startove: 1 < 7
Koss- kartoni za prigovor: 0 < 1
Koss- golovi: 3 > 2
Koss- ukupni bodovi: 968,08 > 607,88
slika
Koss- napadački učinak, bodovi: 185,91 > 182,18
Koss- odbrambeni učinak, bodovi: 639,75 > 233,46
Ramos- učinak u posjedu, bodovi: 142,42 < 192,24
Koss- ukupni pasovi naprijed: 1015 > 816
slika
Koss- ukupni pasovi nazad: 242 > 157
Koss- ukupni uspješni pasovi : 1094 > 875
Ramos- postotak uspješnih pasova: 87 < 90
Koss- ključni pasovi: 8 > 4
slika
Ramos- asistencije: 0 < 2
Koss- stvorene šanse: 8 > 6
Koss- prosječna dužina pasa u m: 19,92 > 19,11

Koristim priliku da i tebe i Tarjetu Roju zvanicno nabijem na qrac.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 08 apr 2016, 04:45

bega_afc je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:hahahahahha argumenti su mu nekakvi clanci o crvenim kartonima Ramosa :lol: :lol: zasto ne uporedis ih individualno sta su napravili u karijeri? Cuj ti on je nasao tri linka o Ramosu i nekakvu izjavu Cazorle o Koscielnom i neki statisticki podatak i sad je nesto dokazao :lol:

Ne znam zasto izbjegavate ako poredis dva igraca i sta su napravili i koliko su kvalitetni da uporedite individualna dostignuca eto batali trofeje hajde usporedite nam Ramosa i Koscielnog da vidimo?
Zemo ovako? Nemoj samo da se ljutis. Kako ne mogu spavat i dosadno mi je, malo da se pozabavimo tematikom...
slika
Koss- osvojeni dueli: 22 > 21
Ramos- izgubljeni dueli: 38 < 31
Koss- uspješni driblinzi: 9 > 3
Koss- uspješnost driblinga u %: 100 > 60
slika
Koss- osvojeni zračni dueli: 68 > 31
Ramos- osvojeni zračni dueli u %: 61,82 < 73,81
Koss- osvojeni dueli ukupno u %: 54,50 > 51,66
Ramos- pretrpljeni prekršaji: 22 < 23
slika
Koss- napravljeni prekršaji: 21 < 28
Koss- presječene lopte: 98 > 69
Koss- blokirani šutevi: 20 > 19
Koss- ispucavanja iz opasne zone: 157 > 75
slika
Ramos- odbrambene greške: 2 > 1
Neriješeno- greške koje vode do gola: 0 - 0
Koss- crveni kartoni: 0 < 2
Koss- žuti kartoni: 2 < 7
slika
Koss- kartoni za opasne startove: 1 < 7
Koss- kartoni za prigovor: 0 < 1
Koss- golovi: 3 > 2
Koss- ukupni bodovi: 968,08 > 607,88
slika
Koss- napadački učinak, bodovi: 185,91 > 182,18
Koss- odbrambeni učinak, bodovi: 639,75 > 233,46
Ramos- učinak u posjedu, bodovi: 142,42 < 192,24
Koss- ukupni pasovi naprijed: 1015 > 816
slika
Koss- ukupni pasovi nazad: 242 > 157
Koss- ukupni uspješni pasovi : 1094 > 875
Ramos- postotak uspješnih pasova: 87 < 90
Koss- ključni pasovi: 8 > 4
slika
Ramos- asistencije: 0 < 2
Koss- stvorene šanse: 8 > 6
Koss- prosječna dužina pasa u m: 19,92 > 19,11

Koristim priliku da i tebe i Tarjetu Roju zvanicno nabijem na qrac.
Koji si ti lik hoces da na uzorku od 19 odigranih utakmica ramosa svedes njegovu karijeru. Bigbigbang kad je mislio da se ne bavis nekim glupim statistickim podacima vec je rekao da prikazes koscelnijeve indvidualne uspjehe to je i mislio. Sta ti nama hoces da pokazes da je koscijelni u 26 utakmica ima vise zracnih duela mego ramos u 19 ili da je kocijelni dobio 22 duela u. 26 utakmica a ramos dobio 21 duel za 7 utakmica manje. Sta ti ovo poredjenje predstavlja?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 apr 2016, 05:26

Jedan dan je ko je bolji defanzivac, drugi ko ima bolju karijeru, treći Bog sami zna šta će bit :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 apr 2016, 17:39

Fdbal90 je napisao/la: Koji si ti lik hoces da na uzorku od 19 odigranih utakmica ramosa svedes njegovu karijeru. Bigbigbang kad je mislio da se ne bavis nekim glupim statistickim podacima vec je rekao da prikazes koscelnijeve indvidualne uspjehe to je i mislio. Sta ti nama hoces da pokazes da je koscijelni u 26 utakmica ima vise zracnih duela mego ramos u 19 ili da je kocijelni dobio 22 duela u. 26 utakmica a ramos dobio 21 duel za 7 utakmica manje. Sta ti ovo poredjenje predstavlja?
Advokatske usluge? G. Alija Zaklan? Da ti pokusam objasniti, nacrtati, ili kako vec, ionako nisi kadar skontati. Laurent Koscielny je individua. Tarjeta Roja je individua. Arsenal je ekipa od 11 igraca. Real Madrid je ekipa od 11 igraca. Real Madrid je veci klub od Arsenala. Real Madrid ima vise trofeja od Arsenala. Iz tog razloga Tarjeta Roja ima vise trofeja kao individua. Francuska je ekipa od 11 igraca. Spanija je ekipa od 11 igraca. Spanija ima vise trofeja od Francuske. Iz tog razloga Tarjeta Roja ima vise trofeja kao individua. Laurent nije kriv sto nije Spanac, sto se ne preziva Marchena, Raul Albiol ili ne znam ti koje jos Spansko govedo. Laurent individualno nije nista losiji igrac od Tarjete. Mozes mi se i ti saget, nije problem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.