Opet kuknjava.Mustafa10 je napisao/la:Mene sad realno brine da ne ponese igrace prevelika euforija a imamo jos dosta teskih utakmica , u kupu nama nece bit lako u polufinalu koga god da dobijemo sve su to dobre ekipe iz vrha tabele i svi hoce u evropu preko kupa pogotovo sto u ligi imaju slabe sanse u odnosu na zrinjski i sarajevo . A u ligi imamo jos 9 kola od cega 4 teske utakmice sreca samo sto 3 igramo kod kuce(zeljo,siroki i sarajevo) i zrinjski u gostima. Plus imamo na strani ove davljenike (olimpic i travnik) koji se sigurno nece predat tek tako i tesko ce bit igrat s njima.![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hehe nemajte brige slobodas sam.
Brcanska pet bonova.

Brcanska pet bonova.

- AshburtonG
- Kontakt:
Jeste li starija il mladja raja? Rado bih se prikljucio ekspediciji_dreamer_ je napisao/la:solinas je napisao/la: Ehhh da bi izvuci koga iz Austrije da dreamer ili kako vec i ja segecimo po Becu![]()
Rapid - Sloboda, jaaaaaaj meraka

ja sam zagazio u 30-te, ne znam za solinasa...AshburtonG je napisao/la:Jeste li starija il mladja raja? Rado bih se prikljucio ekspediciji_dreamer_ je napisao/la:solinas je napisao/la: Ehhh da bi izvuci koga iz Austrije da dreamer ili kako vec i ja segecimo po Becu![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mene je strah Želje jer ne raspolažemo sa dosta igrača,još je njih uzela euforija....
Poslije hukine pekare i jagode slasticarne...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Najpoznatiji kafic ( nekad bio tu ) u Gradskoj ulici ?Aerials je napisao/la:Hajmo ko je zadužen za antibot pitanje?Sariel je napisao/la:Pozdrav slobodasi novi kolac.ovde na forumu.
Sarena dzamija, aljina kafana, pa tek onda dundo.
Jesam evropu profulo?
Presao tridesetu ali pucam zenu ko sa 20.AshburtonG je napisao/la:Jeste li starija il mladja raja? Rado bih se prikljucio ekspediciji_dreamer_ je napisao/la:solinas je napisao/la: Ehhh da bi izvuci koga iz Austrije da dreamer ili kako vec i ja segecimo po Becu![]()

Bujrum sto se mene tice bujrum brate.
Znam sigurno da ce nam drustvo praviti Target@
Jel tako target@ picicu

"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako ima zainteresovanih za kupovinu dresa Slobode nek se javi u pp
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To ni ja ne znamHankMoody je napisao/la: Pa da vide jesi li iz Tuzle![]()
Bolje pitanje je koja se stanica zvala "Tuborg stanica"?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
imam ja druze, jel ovaj novi dizajn ili stariji neki?staragarda je napisao/la:Ako ima zainteresovanih za kupovinu dresa Slobode nek se javi u pp
-
- Kontakt:
Ajmo budale dok nije nestalo
Na Tušanj stiže preporođeni Željezničar, koji se bodovno približio pozicijama koje vode u evropska takmičenja.
Ulaznice za ovaj veliki derbi već su puštene u pretprodaju i mogu se nabaviti u CD šshopu “Mido” na tuzlanskom Korzou. U prodaju su puštene ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok će prodaju ulaznica za navijače organizovati UG Fukare Tuzla.

Na Tušanj stiže preporođeni Željezničar, koji se bodovno približio pozicijama koje vode u evropska takmičenja.
Ulaznice za ovaj veliki derbi već su puštene u pretprodaju i mogu se nabaviti u CD šshopu “Mido” na tuzlanskom Korzou. U prodaju su puštene ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok će prodaju ulaznica za navijače organizovati UG Fukare Tuzla.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko od vas vodi stranicu Crveno crni 

-
- Kontakt:
Ovaj iz ove sezone ili neki iz proslih?staragarda je napisao/la:Ako ima zainteresovanih za kupovinu dresa Slobode nek se javi u pp
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Isto pitanje?SARS je napisao/la:imam ja druze, jel ovaj novi dizajn ili stariji neki?staragarda je napisao/la:Ako ima zainteresovanih za kupovinu dresa Slobode nek se javi u pp
[youtube][/youtube]
23. maj 2012. ...Leotar -Seljo 2:1
....................................................................................................
20.septembar 2014.-Divljanje manijaka na Tušnju.
-Divljanje manijaka na Tušnju.
.......................................................................................................

Povrijeđeni navijač Slobode.
23. maj 2012. ...Leotar -Seljo 2:1
....................................................................................................
20.septembar 2014.-Divljanje manijaka na Tušnju.
-Divljanje manijaka na Tušnju.
.......................................................................................................
Povrijeđeni navijač Slobode.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 mar 2016, 17:48, ukupno mijenjano 9 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Sta te zanima?NYKnicks Fan je napisao/la:Ko od vas vodi stranicu Crveno crni
Poslije hukine pekare i jagode slasticarne...Sariel je napisao/la:Najpoznatiji kafic ( nekad bio tu ) u Gradskoj ulici ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hajmo ko je zadužen za antibot pitanje?Sariel je napisao/la:Pozdrav slobodasi novi kolac.ovde na forumu.
Sarena dzamija, aljina kafana, pa tek onda dundo.
Jesam evropu profulo?[/quote]
Ful prošo
tuzlanska Sloboda
Ono gdje staju taksisti poslije Prinčeve džamije, prozori bili zeleni i ličili na pivske flaše, promijenili su ihDoeTz je napisao/la:To ni ja ne znamHankMoody je napisao/la: Pa da vide jesi li iz Tuzle![]()
Bolje pitanje je koja se stanica zvala "Tuborg stanica"?

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
regao se tacno pred tekmu sa Seljom, ja kazem da je on iz Lukavca i da je ubaceni element
to objasnjava njegov odgovor na antibot pitanje, nabrojao svasta nesto, cisto da ispadne kao veliki tuzlak
to objasnjava njegov odgovor na antibot pitanje, nabrojao svasta nesto, cisto da ispadne kao veliki tuzlak
bufet kod IsmetaSariel je napisao/la: Najpoznatiji kafic ( nekad bio tu ) u Gradskoj ulici ?

Ma drug malo se zezamo ništa specijalno,svjesni smo svega.A Hor Zjalavaca može samo da zjala uprazno kao i dosadaavenija je napisao/la:cestitke i sve najbolje , savjet da se ne radujete unaprijed jer ukoliko ne bi osvojili ni jednu titulu da to dozivite kao katastrofu , sigurno bi se pojavili drugi koji bi tjerali husica a bili bi i predmet ismijavanja kao sto su sad horde i sarajevo prema tome idite pomalo bez nekog hvalisanja i dizanja da ne bi zavrsili kao Sarajevo.. Zenica uz Tuzlu !

Pozdrav za Robijaše i Zenicu

Solina navija za Slobodu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.