FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 16 mar 2016, 12:45

Prosto lazes. Ali ok nije ni bitno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 mar 2016, 12:45

molotovljev je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Jbg. Ne mogu vjerovati sta citam. A ne znam kako moze neko napisati da je 20-30 ljudi sa istoka skandiralo i za upravu i Jesica i Dinu, kad je 90% istoka to skandiralo. Pa orilo se sve jbt.
Evo vidite kako se pokušava podvaliti Istoku da je skandirao protiv Uprave. Ne čitaš šta se piše, jer da si pažljivo čitao
uočio bi očiglednu razliku u skandiranju, sa jedne strane protiv Ješića i druge protiv Uprave.
Ponavljam, cijeli Istok je skandirao protiv Ješića, znači orilo se... što se ne može reći za skandiranje protiv Uprave, kada je
većina Istoka 'minutom šutnje' rekla šta misli. To je pretpostavljam iznenadilo Svjedoke pa zbog toga nisu upotrijebili mobitele.
Ne obmanjujte javnost, nego ako imate čvrste dokaze pokažite, ako nemate poklopite se jer vaša riječ nije validan dokaz.
Dino jesi to ti
Samo Sarajevo

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 12:45

AdiFKS je napisao/la:Jbg. Ne mogu vjerovati sta citam. A ne znam kako moze neko napisati da je 20-30 ljudi sa istoka skandiralo i za upravu i Jesica i Dinu, kad je 90% istoka to skandiralo. Pa orilo se sve jbt.
Evo vidite kako se pokušava podvaliti Istoku da je skandirao protiv Uprave. Ne čitaš šta se piše, jer da si pažljivo čitao
uočio bi očiglednu razliku u skandiranju, sa jedne strane protiv Ješića i druge protiv Uprave.
Ponavljam, cijeli Istok je skandirao protiv Ješića, znači orilo se... što se ne može reći za skandiranje protiv Uprave, kada je
većina Istoka 'minutom šutnje' rekla šta misli. To je pretpostavljam iznenadilo Svjedoke pa zbog toga nisu upotrijebili mobitele.
Ne obmanjujte javnost, nego ako imate čvrste dokaze pokažite, ako nemate poklopite se jer vaša riječ nije validan dokaz.

Ja prvi i bruka naas nije skandiralo protiv uprave.Uprava sto je uradila za nas ,ja im ne mogu zaboraviti dok sam ziv.Investitor,akademija,stabilan klub bez dugova,kamp,kup ,titula
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 12:46

Ne vjerujemm da je nama godinama uvijek po jedan covjek za sve kriv.
Nekad je to Jarni, nekad Ibrakovic, nekad Berberovic, evo sad Jesic.
Imam osjecaj da vecina smatra da ako taj jedan ode, nama ce laale prrocvjetati.
E pa drugovi, nas problem je puno veci od bilo kojeg nessposobnog pojedinca, ma kako se on zvao.
Mi nemamo SISTEM, nemamo strategiju, nemamo nekoga ko ce vooditi ispravnu politiku. Dosta smo se vrtili u krug i tapkali u mjestu. Ostanu li stavari iste, da smjenimo Jesica sad, bilo ko da dodje, nece se zadrzati vise od pola godine. I toga smo svi svijesni.
Je li dosta toga vise?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 12:50

Ajde ba ne seri i ne spinuj bezveze.
Ako ti je cilj nekoga iznervirati ili dovesti u zabludu, ne ide ti.
Vecina nas je bila na utakmici, nema potrebe da iznosis neistina, ma sta god da ti je cilj.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 mar 2016, 12:53

Evander je napisao/la:Ne vjerujemm da je nama godinama uvijek po jedan covjek za sve kriv.
E pa drugovi, nas problem je puno veci od bilo kojeg nessposobnog pojedinca, ma kako se on zvao.
Mi nemamo SISTEM, nemamo strategiju, nemamo nekoga ko ce vooditi ispravnu politiku. Dosta smo se vrtili u krug i tapkali u mjestu. Ostanu li stavari iste, da smjenimo Jesica sad, bilo ko da dodje, nece se zadrzati vise od pola godine. I toga smo svi svijesni.
Je li dosta toga vise?

Kao prvo, najlakše je izvršiti pritisak na Ješića koji je očigledno ovdje zalutao. Ja koji sam vazda optimista, ne ocekujem pobjedu protiv slavije ukoliko on ostane, ne ocekujem ni evropu ukoliko on ostane. Prema tome, najlakše je njega natjerati na ostavku. Kao drugo, i ja sam za promjene u Upravi. Da li će oni promjeniti svoje ponašanje ili podnijeti ostavke meni je svejedno, ali ko god bude u Upravi mora napraviti kao što kažeš sistem.
Jutros sam pisao post u kojem sam tebe prozivao, pa evo ti i sad kažem: Koga ti predlažeš za Upravu? Šta kad njih smjenimo, koga ćemo postaviti? Niko te ne shvata ozbiljno zato što svaki dan pišeš po 20 postova samo protiv Uprave, bez konkretnih prijedloga.
SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 16 mar 2016, 12:56

Utakmica je namještena. Azmir je prijetio da će nas ocinkati za namještanje i da moramo izgubiti ako želimo da to ne uradi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 mar 2016, 12:56

Nema koga,

Konkurs za svako radno mjesto, pa biraj one koji su najbolji za isto.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 mar 2016, 12:56

Dobar pokušaj trolanja

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 16 mar 2016, 13:02

Sinoć mi je jedno 20 puta naumpao onaj lik sa utakmice u Kaknju koji je vikao 'Ješiću odlazi'. :damn:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 13:05

fico je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ne vjerujemm da je nama godinama uvijek po jedan covjek za sve kriv.
Je li dosta toga vise?

Kao prvo, najlakše je izvršiti pritisak na Ješića koji je očigledno ovdje zalutao. Ja koji sam vazda optimista, ne ocekujem pobjedu protiv slavije ukoliko on ostane, ne ocekujem ni evropu ukoliko on ostane. Prema tome, najlakše je njega natjerati na ostavku. Kao drugo, i ja sam za promjene u Upravi. Da li će oni promjeniti svoje ponašanje ili podnijeti ostavke meni je svejedno, ali ko god bude u Upravi mora napraviti kao što kažeš sistem.
Jutros sam pisao post u kojem sam tebe prozivao, pa evo ti i sad kažem: Koga ti predlažeš za Upravu? Šta kad njih smjenimo, koga ćemo postaviti? Niko te ne shvata ozbiljno zato što svaki dan pišeš po 20 postova samo protiv Uprave, bez konkretnih prijedloga.
Mene pitas koga da postave?
Sorry, ali nisam kompetentan na takvo sto odgovoriti. Jedino mogu reci, nekog sposobnog i dokazanog, nekog ko ce znati se suprostaviti mafiji kojaa se vrti oko kluba. Nekog ko vec ima uspjesne projekte iza sebe.
Znam samo da postojeci nisu sposobni i da ne rade dobar posao.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2016, 13:06

Vi u stvari i želite da se vrtite u krug. Svako malo bi nekoga tjerali, bez konkretnih rješenja.
Ove bi otjerali, došli bi drugi, pa bi i njih otjerali nakon dvije godine i sve tako u nedogled.
Znači vi ste tu zbog Uprave, ne ja, meni je svejedno ja sam uvijek bio tu zbog FK Sarajevo i uvijek ću biti, bez obzira bio tu
Dino, Edis, Baljak, Blekić, Mujo i Haso... Naravno da ću podržati trenutne ljude jer smatram da su puno više uradili za par godina,
nego prethodne Uprave za 20 godina.
F.K.SARAJEVO

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 mar 2016, 13:07

Kakve pic*kurine, kako su se usutili danas, kao ono pusti proci ce. Nece proci, bice samo jos gore dok vas ne otjeramo! Pa Sloboda nas uzela na Kosevu, eeee sloboda, pripredi nam gospoda jednu od najvecih blamaza u historiji kluba i onda se usute ko pic.kice.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 mar 2016, 13:09

Evander je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
"kupus army" je napisao/la: Na onom klipu se ne vidi bas neka tuca vise neko nagurivanje?Parola je ocekivana,mada je upitno dal je opravdana.
Tuca je bila.. Nije se skandiralo jer se zna da ima raje koja podrzava ovog sto je ranjen, oni ne podrzavaju to sto je ovaj nas uradio, al eto bratski do kraja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E taj levat se dobro zajebao, na pogresog je udario.
AKO prezivi zatvor, bolje mu je da iseli iz drzave. Nabijem sve one koji podrzavaju ovakve debile i debile kao sto je Vuk.

Ma nije ni on sam, ugl bit ce svasta kad izadje.. A cuo sam pricu da je ovaj htio njega ispucat prvo pa ga uhvatio jaran od ek i onda ga ek upucao

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 16 mar 2016, 13:09

Tišina boli najviše
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

High

Post Postao/la High » 16 mar 2016, 13:10

Parola :thumbdown: . :lol: I ne čudi me što je masa ljudi prešla na istočnu tribinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 16 mar 2016, 13:11

Prije pola sata sam vidio Dinu u gradu, kod lika osmijeh od uha, raspoložen smješka se kao da smo osvojili kup a ne doživjeli najveću blamažu u posljednih 15-tak godina.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 16 mar 2016, 13:11

zlo87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
zlo87 je napisao/la: Tuca je bila.. Nije se skandiralo jer se zna da ima raje koja podrzava ovog sto je ranjen, oni ne podrzavaju to sto je ovaj nas uradio, al eto bratski do kraja

E taj levat se dobro zajebao, na pogresog je udario.
AKO prezivi zatvor, bolje mu je da iseli iz drzave. Nabijem sve one koji podrzavaju ovakve debile i debile kao sto je Vuk.

Ma nije ni on sam, ugl bit ce svasta kad izadje.. A cuo sam pricu da je ovaj htio njega ispucat prvo pa ga uhvatio jaran od ek i onda ga ek upucao

Nije ni mjesto ni vrijeme toj priči.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 13:17

Nomak ostaje trener do kraja sezone!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zlo87
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 16 mar 2016, 13:19

RuleHz je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ljudi, ajmo mi poceti od sebe, kao navijaca.
Mi podrzavamo ubice, podrzavamo kriminalce, dizemo neke parole za iste, pa o cem mi ovde pricamo?
Kakav napredak mi zelimo?
Citavu utakmicu sjever kad upali baklju, baca prema policiji, zele nerede, a te pichke koje bacaju ce se povuci a batine ce dobiti neduzni.

Prvo da se mi izmedju sebe dogovorimo sta zelimo, jesmo li zbog sebe i svojih hirova na tribini il zbog FKS.

Do kad god mi budemo ovakvi kao sada, nama bog nece dati nista bolje.

Kakvi smo mi i ko nas sve predstavlja kao navijace, bolje nismo ni zasluzili
Svaka cast na postu!
Mnogi govore da je sjever se s rozao poslije Vedranove smrti. To nije tacno. Ima raje koja su otisla sa sjevera zbog toga, ali poslije parole o Vuku je nastao raspad.
Kako se moze dizati parola ubici, kriminalcu, to mi nikada nece biti jasno.
Na tribini nam vodi navikanje neko dijete. Uredu shvatam smjena generacija, ali nema autoriteta nema nista, smijesno izgledamo.
Kad se sjetim Frki-a, Mahira, Poparu, Mireta, to je merak bio. Tad je sjever bio najjaci.
Mene sjever nece vidjeti dok se ne popne Dugi!
I ja sam se jucer sjebo kad sam vidio da gadjaju muriju bakljama. Je li te nasa murija udarala u Tuzli pa im vracas nesto?
Samo sebi belaj prave, a kad murija uleti ti sto su gadjali ko p..... pobjegnu, a neduzni momci batine popuse!
Mire ti je vodio i sinoc sa tim "djetetom" koje je najbolje od njih svih. Normalan momak, ne drogira se nit pusi nit pije, bavi se sportom i ide na svako gostovanje, pa mislim da zasluzuje vise postovanja. Za parole se slazem, ali da se sjever raspada ne

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, Fudo, kolezeljovac, ledesma, mnon46 i 50 gostiju.