FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 16 mar 2016, 09:17

pinoglavi je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
Kako je Sale danas igrao ? Ako može neko ko je bio na utakmici
Nije bas puno posla imao, sto je islo u 16 od ubacaja sve je Piric pohvatao. Mislim da je 1 ispao kada se lopta kotrljala u nasem sesnaestercu a niko od igraca Sarajeva je nije pospremio u gol, cak nisam ni siguran da je to on. Sto je najbitnije nisam osjetio neku nervozu kada je kod njega lopta, kao sto sam je imao kada je usao ono poluvrijeme protiv Borca na Tusnju. Sve u svemu mozemo reci odlicno jer je stvarno imao odlicnih startova, trebala mu je ova utakmica i imam puno povjerenje u njega da ce na svojem Tusnju i pred prepunim tribinama dati sve od sebe protiv Zelje ukoliko istrci na teren.
@wobly prejak tekst, jel ima neko onaj epski o svoj boli koju smo prozivjeli navijajuci za Slobodu? :D
Znači mogli bi se osloniti na njega protiv selje, tj. MORAMO, valjda neće podleći pritisku zbog odgovornosti.
Vjerovatno če mu par činiti Pero, a sad lijevo nznm šta je sa tim Lakičevićem ili Husićem.
Međutim kako god, ja mislim da mi nećemo imati ofanzivne bekove za vikend, jer u suprotnom propuh će nas otpuhati.
Vjerovatno će se bekovi fokusirati da pomaću stoperima, dok seljo ima jebna krila.
Velika nesreća za nas su ove povrede, baš šteta i zbog kvelitete utakmice jer nije najjači sastav, a i zbog same važnosti iste
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 mar 2016, 09:44

solinas je napisao/la: Ehhh da bi izvuci koga iz Austrije da dreamer ili kako vec i ja segecimo po Becu :urnebes:
:bih:

Rapid - Sloboda, jaaaaaaj meraka :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 mar 2016, 09:50

Sta je sa Lakicevica, ima li njega na treninzima?
Jedan grad, jedna ljubav!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 16 mar 2016, 10:11

Nakon što se jučer proslavilo i zalilo sad je vrijeme da se malo piše. Kao što sam i rekao ukoliko suđenje bude fer (toga sam se najviše bojao, jbg. nije da nema razloga) vjerovatno prolazimo. Jači smo i bolja ekipa od Sarajeva. Rezultat strašan, baš smo pregazili u ovom dvomeču :thumbup:
Povrede,kartoni jako gust raspored... da izguramo još Željezničar ovaj vikend pa malo da predahnemo.
Ja bi iskreno uz pobjede protiv Mladosti i Veleža (iako i ovde valja zapet) bio zadovoljan i sa 4boda protiv Širokog i Željezničara, mislim da bi to bio veliki korak ka tituli. Borba sa Zrinjskim do zadnjeg kola će da bude kako gledam. Mogao bi da presudi međusobni susret ili gol razlika (ne znam šta se gleda).
Samo se nadam da su penali Zrinjski protiv Širokog i Čelika slučajnost i greška sudije a ne guranje.

Sad samo nekako bez odbrane pregurat Željezničar, jbg treba ih napadat što više da nemaju kad oni napast našu "odbranu" :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2016, 10:14

Jako kvalitetno, sa autoritetom se protunjalo Koševom.
Mi samo treba da čekamo ljepše vrijeme, bolje terene (kao što je bio sinoćnji na Koševu) i da ova prikaže sve što može!

Ne bih nikoga izdavajo, igra kolektiv, ubitačno, melje!

Lakičević trenira sa ekipom, Merzić sinoć odigrao fantastičnih 35 minuta. Sale ga odlično zamjenio.

p.s. dostojanstveno i u pobjedi i u porazu. Prije par godina smo dobro trehnuli na dno. Dostojanstveno smo podnijeli.
Konsolidirali se i digli. "Iz pepela se dižemo, historiju pišemo".
Radimo to sa dostojanstvom!

Sloboda do groba :cool:
tuzlanska Sloboda

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 mar 2016, 10:34

Zvanično utakmica protiv Željezničara u SUBOTU.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 mar 2016, 10:39

Husic nije registrovan samo zato sto ima spor sa bivsim klubom. Oni mu duguju pare i dok on to ne oprosti nema certifikata za nastup
Niko, niko, samo Sloboda

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 16 mar 2016, 10:41

katarakta je napisao/la:Husic nije registrovan samo zato sto ima spor sa bivsim klubom. Oni mu duguju pare i dok on to ne oprosti nema certifikata za nastup
koliko nam fali igraca, ne bi me cudilo da azmir mu isplati dugove :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 mar 2016, 10:41

Ja na poslu sinoc pola stvari nisam registrovao misleci o pobjedi, a kako i ne bih. Sve je receno, svaka cast momcima na odlicnoj predstavi.
Ove povrede i suspenzije se svakome mogu desiti, sastavni dio fudbala, jos protiv Zelje da odradimo muski i onda odmorimo tim, zasluzeno.

Veceras u 19h reflektori, danas-sutra i oko reprograma ce se znati, kako Azmir rece, za vikend da ostvarimo novu pobjedu i ne mogu pozeliti ljepsi mjesec mart.

Sa tobom u pobjede nove!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 16 mar 2016, 10:44

Evo da i ja napišem koju posle prespavane noći,
prije svega da se dotaknem navijača sarajeva, istina da su aplaudirali našim igračima Ahmetoviću kad je izlazio kao i cijeloj ekipi na kraju utakmice, ali čini mi se da je to više bilo iz revolta zbog poraza i loše igre njihove ekipe, ali ljudi moji da vidite koji su to primitivci, kakve su to psovke Vugdaliću pred početak tekme, Zebi, Efendiću momku koji je iz srebrenice govoriti četničino, da ne pišem puno o ovoj temi...
što se tiče igre, šta reći a ne zaplakati od sreće, imam osjećaj da igrači mogu dati gol kada žele, pravi potez je igranje sa četiri vezna, stjepanović na zadnjem veznom a ispred zeba, ordagić i sarić, ne znam koje je bolji od njih trojice, veseli fantastičan igrač, Ahmetović samo da ima bolju realizaciju bio bi igrač za bundes lige, kakvo čitanje igra, otvaranje prostora saigračima nevejrovatan igrač, njegov uticaj na igru ekipe i npr. utiv+caj Benke na ekipu sarajeva je ne uporediv, što se tiče golmana ubjedljivo prvi golman lige, odbrana na nivou iako mislim da nikada nisje igrala u ovom sastavu, efendić kakoje taj igrač napredovao prosto nevjerovatno, kosstić doktor ove igre, ivetić najbolji bek lige ubjedljivo, salihović ušao ne zagrijan i ono što mi se svidjelo je to da je na poluvremenu sa kondicionim trenerom bio na terenu i zagrijavo se te nije bio u svlačionici, dok npr. njihov štoper mihojević ili tako nešto je ušao ne zagrijan i na pauzi je bio sa ostakom ekipe u svlačionoci, tako da smo mi sa ovim kond.trenerom mnogo dobili, igrači jednostavno lete po terenu, pa čovječe na nima se ne osjeti umor ni u 80. minuti protiv jednog tako jakog protivnika,
što se tiče utakmice protiv želje, ako dobijemo tu tekmu prvaci smo 80%, jer posle ide pauza od 15 dana tamam da se ekipa odmori da se vrate povrijeđeni igrači, da se uigraju na treninzima lakičević i husić, da sam ja trener naredio bih Zebi i još 1 ili 2 igrača da dobiju kartone i da ne igraju u vrapčićima jer mislim da dole možemo dobiti i sa mixanim sastavom,
jošsamo da se osvrnem na Duljevića koji je dobio poziv za repku, k.i.t.a od igrača i od čovjeka, nesportski se ponaša, u 1.po. je pljunuo veselinovića, naravni nije diobio ni žuti karton,
oprostite na malo dužem postu.
Mustafa Hukić
1951-1999

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 16 mar 2016, 11:03

Ja stvarno ne znam odakle ove sarajlije crpe optimizam i na osnovu cega prijete prvo pitari pa sad i sandzaklije :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 11:10

Kolika je cijena novih salova ? Ne pise nigdje na stranici.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 mar 2016, 11:14

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kolika je cijena novih salova ? Ne pise nigdje na stranici.
Samo za clanove 20 KM
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2016, 11:15

LUTVO je napisao/la:Evo da i ja napišem koju posle prespavane noći,
prije svega da se dotaknem navijača sarajeva, istina da su aplaudirali našim igračima Ahmetoviću kad je izlazio kao i cijeloj ekipi na kraju utakmice, ali čini mi se da je to više bilo iz revolta zbog poraza i loše igre njihove ekipe, ali ljudi moji da vidite koji su to primitivci, kakve su to psovke Vugdaliću pred početak tekme, Zebi, Efendiću momku koji je iz srebrenice govoriti četničino, da ne pišem puno o ovoj temi...
što se tiče igre, šta reći a ne zaplakati od sreće, imam osjećaj da igrači mogu dati gol kada žele, pravi potez je igranje sa četiri vezna, stjepanović na zadnjem veznom a ispred zeba, ordagić i sarić, ne znam koje je bolji od njih trojice, veseli fantastičan igrač, Ahmetović samo da ima bolju realizaciju bio bi igrač za bundes lige, kakvo čitanje igra, otvaranje prostora saigračima nevejrovatan igrač, njegov uticaj na igru ekipe i npr. utiv+caj Benke na ekipu sarajeva je ne uporediv, što se tiče golmana ubjedljivo prvi golman lige, odbrana na nivou iako mislim da nikada nisje igrala u ovom sastavu, efendić kakoje taj igrač napredovao prosto nevjerovatno, kosstić doktor ove igre, ivetić najbolji bek lige ubjedljivo, salihović ušao ne zagrijan i ono što mi se svidjelo je to da je na poluvremenu sa kondicionim trenerom bio na terenu i zagrijavo se te nije bio u svlačionici, dok npr. njihov štoper mihojević ili tako nešto je ušao ne zagrijan i na pauzi je bio sa ostakom ekipe u svlačionoci, tako da smo mi sa ovim kond.trenerom mnogo dobili, igrači jednostavno lete po terenu, pa čovječe na nima se ne osjeti umor ni u 80. minuti protiv jednog tako jakog protivnika,
što se tiče utakmice protiv želje, ako dobijemo tu tekmu prvaci smo 80%, jer posle ide pauza od 15 dana tamam da se ekipa odmori da se vrate povrijeđeni igrači, da se uigraju na treninzima lakičević i husić, da sam ja trener naredio bih Zebi i još 1 ili 2 igrača da dobiju kartone i da ne igraju u vrapčićima jer mislim da dole možemo dobiti i sa mixanim sastavom,
jošsamo da se osvrnem na Duljevića koji je dobio poziv za repku, k.i.t.a od igrača i od čovjeka, nesportski se ponaša, u 1.po. je pljunuo veselinovića, naravni nije diobio ni žuti karton,
oprostite na malo dužem postu.
Bas me čudi to od evropljana i fine gradske raje...Cim ne ide pljuvanje svih redom,tjeranje uprave i igrača tuče na sjeveru a ovamo prodavanje m u d a pod bubrege... Sto ne mogu lafine podnijet tačno mi se želudac okrene....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 mar 2016, 11:25

slika
Solina navija za Slobodu!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2016, 12:10

E ljudi ja maloprije iz Sa. Kakva noc sa prijteljima iz Sa. Bio na utakmici od pocetka do kraja utamice. Sloboda dala go, a ja gutam knedle da ne vikem. Kobajagi trazim nesto mi ispalo. :crazy: Al kada pocese yebat Jesica i Dinu, ja sa njima na sav glas "Jesicu cigane, Dino lopove". :rol: :rol: Krepali su su od smijeha. :urnebes: Onda sam morao castiti i sjedilo se na Breki. Steta sto nece na forum, kaze stariji nije to za njih. Umoran ali prezadovoljan jucerasnjim danom. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 12:22

U subotu razglas postaviti, trebat ce nam :D I jedan ispred A sektora da strumfete zabavljamo sa ovim

[youtube][/youtube]

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 12:25

Nadam se 3 sektora Fukara u subotu, a mozda cak i cijeli sjever, takodjer se nadam da ce vodja imat mikrofon kao sto je EB imao u 1 Ligi Federacije BiH!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 16 mar 2016, 12:27

Probisvjet je napisao/la:E ljudi ja maloprije iz Sa. Kakva noc sa prijteljima iz Sa. Bio na utakmici od pocetka do kraja utamice. Sloboda dala go, a ja gutam knedle da ne vikem. Kobajagi trazim nesto mi ispalo. :crazy: Al kada pocese yebat Jesica i Dinu, ja sa njima na sav glas "Jesicu cigane, Dino lopove". :rol: :rol: Krepali su su od smijeha. :urnebes: Onda sam morao castiti i sjedilo se na Breki. Steta sto nece na forum, kaze stariji nije to za njih. Umoran ali prezadovoljan jucerasnjim danom. :salut:
Joj pravo je dobro bilo, ustanem pogledam iza sebe barem 15 ljudi iz Tz rasporedjeni na razna mjesta, jedni drugima namigujemo smIjemo se :D

Kad su aplaudirali Ahmetu, mi smo najjace aplauze davali :D

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 mar 2016, 12:31

Što se tiče majka i zvučnika to je moglo uprava je dala ali iz saveza se*u nešto "iz sigurnosnih razloga" :lol:
Solina navija za Slobodu!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.