Znači mogli bi se osloniti na njega protiv selje, tj. MORAMO, valjda neće podleći pritisku zbog odgovornosti.pinoglavi je napisao/la:Nije bas puno posla imao, sto je islo u 16 od ubacaja sve je Piric pohvatao. Mislim da je 1 ispao kada se lopta kotrljala u nasem sesnaestercu a niko od igraca Sarajeva je nije pospremio u gol, cak nisam ni siguran da je to on. Sto je najbitnije nisam osjetio neku nervozu kada je kod njega lopta, kao sto sam je imao kada je usao ono poluvrijeme protiv Borca na Tusnju. Sve u svemu mozemo reci odlicno jer je stvarno imao odlicnih startova, trebala mu je ova utakmica i imam puno povjerenje u njega da ce na svojem Tusnju i pred prepunim tribinama dati sve od sebe protiv Zelje ukoliko istrci na teren.Mortus je napisao/la:
Kako je Sale danas igrao ? Ako može neko ko je bio na utakmici
@wobly prejak tekst, jel ima neko onaj epski o svoj boli koju smo prozivjeli navijajuci za Slobodu?
Vjerovatno če mu par činiti Pero, a sad lijevo nznm šta je sa tim Lakičevićem ili Husićem.
Međutim kako god, ja mislim da mi nećemo imati ofanzivne bekove za vikend, jer u suprotnom propuh će nas otpuhati.
Vjerovatno će se bekovi fokusirati da pomaću stoperima, dok seljo ima jebna krila.
Velika nesreća za nas su ove povrede, baš šteta i zbog kvelitete utakmice jer nije najjači sastav, a i zbog same važnosti iste