Just chatted w @nurkic23 in the elevator-he is available to play tonight.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Just chatted w @nurkic23 in the elevator-he is available to play tonight.
A sta ako Nurko zaigra za Sloveniju, hoces li onda pratiti?DANTES je napisao/la:Jedina stvar oko koje se slažem s ovim hanumom jeste da nema smisla pratiti igrača ako ne bude igrao za reprezentaciju ..
Ako Jokić ispali srbiju, a nurkić bih, mene više ne zanimaju
i ja takodje mislim da je to gotova prica.guillermo je napisao/la:Kako ce Jusuf zaigrat za Sloveniju ili neku drugu reprezentaciju kao sto neki pisu, kad je odigrao tri zvanicne utakmice za BIH u kval. za eurobasket 2013g,jos dvije omladinske uveo u a diviziju.
Vidi se da ne pratiš košarku i da ne znaš ovaj sport. Nurkić može igrati samo za BiH i nikog višeHatuna je napisao/la:A sta ako Nurko zaigra za Sloveniju, hoces li onda pratiti?DANTES je napisao/la:Jedina stvar oko koje se slažem s ovim hanumom jeste da nema smisla pratiti igrača ako ne bude igrao za reprezentaciju ..
Ako Jokić ispali srbiju, a nurkić bih, mene više ne zanimaju
Izvinjavam se ozbiljnim diskutantima, to sa Slovenijom sam tek onako rekao u segi zato sto je ovaj gore napisao to za Jokica i za srbiju, a ne kao neku realnu mogucnost. Mene licno zabolje, da se ne izrazavam sta i za Jokica i Srbiju, a vjerujem i vecinu drugih.Ako Jokić ispali srbiju, a nurkić bih, mene više ne zanimaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.